Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kryštof Bartoš o roli Trevora Chadwicka v seriálu Winton nebyl sám: Nejspíš to byl špion

1.

Kryštof Bartoš o roli Trevora Chadwicka v seriálu Winton nebyl sám: Nejspíš to byl špion

9. 5. 2025

34 min

Obrázek epizody S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

2.

S chronickou nemocí vylezla na Everest. Bohové hory si za splnění snu vybrali daň

29. 4. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Poklad v domě U Turkovy hlavy

3.

Stověžatá vypráví: Poklad v domě U Turkovy hlavy

11. 5. 2025

17 min

Obrázek epizody Co je to přirozenost?

4.

Co je to přirozenost?

17. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody MEXICKÝ ZÁZRAK

5.

MEXICKÝ ZÁZRAK

22. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Člověk už dneska nesmí nic říct! Utrhla se cancel culture ze řetězu?

6.

Člověk už dneska nesmí nic říct! Utrhla se cancel culture ze řetězu?

18. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Dvacátá druhá epizoda: Jiří Kajínek prozradil, kam si lidé schovávají doma peníze. K téma promluvil i ekonomický expert

7.

Dvacátá druhá epizoda: Jiří Kajínek prozradil, kam si lidé schovávají doma peníze. K téma promluvil i ekonomický expert

4. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Kletba Panny Marie v kostele svatého Jakuba

8.

Stověžatá vypráví: Kletba Panny Marie v kostele svatého Jakuba

2. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Trailer: Svědci z frontové linie

9.

Trailer: Svědci z frontové linie

18. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Tomáš Šebek: Češi o chybách nemluví. Já píšu o těch, co jsem udělal jako otec. Je to autohanopis

10.

Tomáš Šebek: Češi o chybách nemluví. Já píšu o těch, co jsem udělal jako otec. Je to autohanopis

27. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Jakub Jíra - DATLA CHCE MLÁTIT KAŽDÝ, KALUBA JE REÁLNÝ PSYCHOPAT, KAZMA VS MAREŠ JE ČESKÝ STROP

11.

Jakub Jíra - DATLA CHCE MLÁTIT KAŽDÝ, KALUBA JE REÁLNÝ PSYCHOPAT, KAZMA VS MAREŠ JE ČESKÝ STROP

3. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody s5e19: Ben Cristovao: Jednoduše jazykem to nepůjde. ⁣Nechcem aby moje texty dávali nereálnu predstavu o sexe

12.

s5e19: Ben Cristovao: Jednoduše jazykem to nepůjde. ⁣Nechcem aby moje texty dávali nereálnu predstavu o sexe

1. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody How To Think Like Leonardo da Vinci - Michael Gelb - #876

13.

How To Think Like Leonardo da Vinci - Michael Gelb - #876

12. 12. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody 56. díl - Jak jsem se snažila stíhat vše a být pro všechny (podpora pro tebe)

14.

56. díl - Jak jsem se snažila stíhat vše a být pro všechny (podpora pro tebe)

27. 11. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak funguje OBCHOD S LIDMI? (X jako XXX)

15.

Jak funguje OBCHOD S LIDMI? (X jako XXX)

2. 6. 2025

1 hod 48 min

Obrázek epizody Oskar Hes: Herci se dnes obsazují podle počtu sledujících. Stardance a hokeji "rozumí" všichni

16.

Oskar Hes: Herci se dnes obsazují podle počtu sledujících. Stardance a hokeji "rozumí" všichni

20. 11. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Pátá epizoda: Zlomové důkazy a telefonní nahrávky, které rozhodly o osudu Petra Kramného (díl druhý)

17.

Pátá epizoda: Zlomové důkazy a telefonní nahrávky, které rozhodly o osudu Petra Kramného (díl druhý)

6. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody PREČO CHCEME POMSTU A.K.A. ZLATÉ KARMICKÉ VAJCE

18.

PREČO CHCEME POMSTU A.K.A. ZLATÉ KARMICKÉ VAJCE

27. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Orgie i chytání prasete: DJ Uwa otevřeně o devadesátkách v Discolandu. Koho Jonák trestal ve sklepě?

19.

Orgie i chytání prasete: DJ Uwa otevřeně o devadesátkách v Discolandu. Koho Jonák trestal ve sklepě?

20. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Miminko slavné komičky Adély Elbel narušilo natáčení našeho pořadu. Vybralo si k tomu ten nejroztomilejší způsob

20.

Miminko slavné komičky Adély Elbel narušilo natáčení našeho pořadu. Vybralo si k tomu ten nejroztomilejší způsob

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

21.

Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

10. 9. 2024

41 min

Obrázek epizody s5e3: Párovka je stále poslední možnosť. Dá sa to i jinak. Rozhovor s terapeutkou Remešovou

22.

s5e3: Párovka je stále poslední možnosť. Dá sa to i jinak. Rozhovor s terapeutkou Remešovou

4. 9. 2024

45 min

Obrázek epizody TELENOVELY V NÁS

23.

TELENOVELY V NÁS

23. 8. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Alkohol rozkládá vztahy i abstinujícím. Vzorce chování zůstávají, říká autorka Zápisníku alkoholičky

24.

Alkohol rozkládá vztahy i abstinujícím. Vzorce chování zůstávají, říká autorka Zápisníku alkoholičky

29. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Jiří Hanzelka podle Petra Horkého

25.

Jiří Hanzelka podle Petra Horkého

7. 7. 2024

25 min