Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Už jsi Rom a ještě budeš gay?! O dvojím břemenu a queer lásce v romské komunitě (s Davidem Tišerem)

1.

Už jsi Rom a ještě budeš gay?! O dvojím břemenu a queer lásce v romské komunitě (s Davidem Tišerem)

5. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody #42: Victoria's Secret secrets - sen nebo peklo?

2.

#42: Victoria's Secret secrets - sen nebo peklo?

2. 11. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody „Moje chyby bolely hodně lidí. Dostalo se mi ale odpuštění, což mi zachránilo život,“ říká Tomáš Klus

3.

„Moje chyby bolely hodně lidí. Dostalo se mi ale odpuštění, což mi zachránilo život,“ říká Tomáš Klus

27. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody BUĎME MODERNÍ, NIE LEN FOLKLÓRNI

4.

BUĎME MODERNÍ, NIE LEN FOLKLÓRNI

26. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody #104 Projekt Rozkoš III. Kancelář pro tři

5.

#104 Projekt Rozkoš III. Kancelář pro tři

25. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Digitální platformy přinášejí zákaznické pohodlí za cenu nejisté a špatně placené práce

6.

Digitální platformy přinášejí zákaznické pohodlí za cenu nejisté a špatně placené práce

22. 10. 2025

46 min

Obrázek epizody 73. díl - Jak se stát královnou návyků

7.

73. díl - Jak se stát královnou návyků

10. 10. 2025

8 min

Obrázek epizody 06 • PCOS pohledem výživářky: Jak stravou podpořit hormonální rovnováhu

8.

06 • PCOS pohledem výživářky: Jak stravou podpořit hormonální rovnováhu

1. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody #70 Saskia Burešová a její přístup k výchově 👩🏻‍🏫🐶

9.

#70 Saskia Burešová a její přístup k výchově 👩🏻‍🏫🐶

30. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody S cizím chlapem už nikam nejedu. O úzkostech a o horách, dávajících sílu, vypráví Kateřina Mrtýnková

10.

S cizím chlapem už nikam nejedu. O úzkostech a o horách, dávajících sílu, vypráví Kateřina Mrtýnková

29. 9. 2025

39 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Rodina je důležitější než byznys. Vidím to na vlastních zaměstnancích | Josef Dvořáček

11.

FOTRŮV VÝCUC z Rodina je důležitější než byznys. Vidím to na vlastních zaměstnancích | Josef Dvořáček

24. 9. 2025

6 min

Obrázek epizody 70: Stačí jedna válka nebo krize, aby se ženy vrátily do pozadí, říká šéfkurátorka Kunsthalle Christelle Havránek

12.

70: Stačí jedna válka nebo krize, aby se ženy vrátily do pozadí, říká šéfkurátorka Kunsthalle Christelle Havránek

18. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Markéta Pekarová Adamová. Deset let boje o dítě, zdraví na hraně, feminismus a úleva po odchodu z politiky

13.

Markéta Pekarová Adamová. Deset let boje o dítě, zdraví na hraně, feminismus a úleva po odchodu z politiky

21. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

14.

Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody TAJEMSTVÍ DANA BROWNA

15.

TAJEMSTVÍ DANA BROWNA

20. 9. 2025

41 min

Obrázek epizody V zahraničí ji potkala řada nepříjemných průšvihů. Některým šla sama naproti.

16.

V zahraničí ji potkala řada nepříjemných průšvihů. Některým šla sama naproti.

16. 9. 2025

58 min

Obrázek epizody „Kapitán Demo je jiný. Do telefonu štěkáme, v backstage chceme přezkáče a šišky,“ směje se Jiří Burian

17.

„Kapitán Demo je jiný. Do telefonu štěkáme, v backstage chceme přezkáče a šišky,“ směje se Jiří Burian

15. 9. 2025

47 min

Obrázek epizody 🇲🇰 OHRID; dominanta Severní Makedonie

18.

🇲🇰 OHRID; dominanta Severní Makedonie

8. 9. 2025

16 min

Obrázek epizody VLTAVA slavná & splavná: Radim Vondráček o užitém umění inspirovaném Vltavou

19.

VLTAVA slavná & splavná: Radim Vondráček o užitém umění inspirovaném Vltavou

12. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody Bitva u Hastingsu 1066 - jak Vilém Dobyvatel porazil Angličany | Historie

20.

Bitva u Hastingsu 1066 - jak Vilém Dobyvatel porazil Angličany | Historie

11. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody #20 Když se děti ptají na smrt: co (ne)říkat? Druhá část rozhovoru se Sylvií Stretti.

21.

#20 Když se děti ptají na smrt: co (ne)říkat? Druhá část rozhovoru se Sylvií Stretti.

6. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Spatřil nejzapadlejší kouty světa. Na rodné Česko ale profesionální horský tulák nedá dopustit

22.

Spatřil nejzapadlejší kouty světa. Na rodné Česko ale profesionální horský tulák nedá dopustit

5. 8. 2025

59 min

Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Komunita nie je sekta. Môžeš sa spoľahnúť, že ťa podrží v úzkych

23.

PŘÁTELENÍ: Komunita nie je sekta. Môžeš sa spoľahnúť, že ťa podrží v úzkych

4. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody #94: Karel Kalný – Regenerativní zemědělství

24.

#94: Karel Kalný – Regenerativní zemědělství

31. 7. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

25.

Host Lucie Výborné: Ben Cristovao: Chyby jsou krásná věc, beru je jako motor. Disciplínu jsem si přinesl ze sportu

17. 7. 2025

32 min