Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O svobodě a poznávání světa s Aničkou Honzíkovou

1.

Studio Svobodného přístavu: O svobodě a poznávání světa s Aničkou Honzíkovou

6. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vedení se vyhýbá diskusi. V pozadí je spor o nahlížení na dějiny, tvrdí historik z ÚSTRu

2.

Interview Plus: Vedení se vyhýbá diskusi. V pozadí je spor o nahlížení na dějiny, tvrdí historik z ÚSTRu

22. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody 6. října (Rakušan, Kupka, Vildumetzová, Fiala & Bek, Dobíšek)

3.

6. října (Rakušan, Kupka, Vildumetzová, Fiala & Bek, Dobíšek)

6. 10. 2024

2 hod 0 min

Obrázek epizody František Talíř: „Baví mě bořit stereotyp tradičního lidovce; při zemi mě drží moji blízcí a vesnický život.“

4.

František Talíř: „Baví mě bořit stereotyp tradičního lidovce; při zemi mě drží moji blízcí a vesnický život.“

2. 5. 2021

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povolební vyjednávání. Vize sociální demokracie. Divadelní ceny Thálie

5.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povolební vyjednávání. Vize sociální demokracie. Divadelní ceny Thálie

6. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Reforma penzí. Den vody

6.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Reforma penzí. Den vody

22. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Ep. 8 - Byly poslední plavky opravdu poslední? Pohled na slavnost města a povodně

7.

Ep. 8 - Byly poslední plavky opravdu poslední? Pohled na slavnost města a povodně

6. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve videoprojevu odsoudil Organizaci spojených národů, že nečinně přihlíží válečným zločinům ruských vojáků v Buči a dalších ukrajinských městech

8.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve videoprojevu odsoudil Organizaci spojených národů, že nečinně přihlíží válečným zločinům ruských vojáků v Buči a dalších ukrajinských městech

6. 4. 2022

22 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Jezídka v Gaze, šťastný konec, ale smutný prostředek

9.

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Jezídka v Gaze, šťastný konec, ale smutný prostředek

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Demonstrace na václavském Václaváku, inaugurace nebo korunovace a budoucnost malých politických stran

10.

Demonstrace na václavském Václaváku, inaugurace nebo korunovace a budoucnost malých politických stran

22. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Veronika Lefrancois: Italský vicepremiér Salvini před soudem

11.

Názory a argumenty: Veronika Lefrancois: Italský vicepremiér Salvini před soudem

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Nový krimipodcast Mafiánsky štát: Ako sa Bödörovci dostali k Smeru

12.

Nový krimipodcast Mafiánsky štát: Ako sa Bödörovci dostali k Smeru

4. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Balaš: Jako první musím řešit nedostatek míst na středních školách

13.

Balaš: Jako první musím řešit nedostatek míst na středních školách

1. 7. 2022

39 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Sergej Surovikin a generál Armagedon

14.

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Sergej Surovikin a generál Armagedon

4. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Část Romů dává najevo svou dlouholetou frustraci. Nelze to bagatelizovat

15.

Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Část Romů dává najevo svou dlouholetou frustraci. Nelze to bagatelizovat

4. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Příběh největšího jedlíka všech dob

16.

Příběh největšího jedlíka všech dob

1. 8. 2021

22 min

Obrázek epizody Covid sílí, ale povinné roušky a lockdowny jsou nesmysl, říká Hostomský

17.

Covid sílí, ale povinné roušky a lockdowny jsou nesmysl, říká Hostomský

1. 7. 2022

45 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Lex Ukrajina V. Ukrajinští uprchlíci versus „naši lidi“

18.

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Lex Ukrajina V. Ukrajinští uprchlíci versus „naši lidi“

4. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Šnídl: Rodičia, nepodceňujte čínsky Tiktok

19.

Šnídl: Rodičia, nepodceňujte čínsky Tiktok

4. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody My a pasti: Pouze na sexu vztah neutáhneme

20.

My a pasti: Pouze na sexu vztah neutáhneme

1. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ivan Štern: Vítězství Nové demokracie v Řecku může ukončit řeckou demokracii

21.

Názory a argumenty: Ivan Štern: Vítězství Nové demokracie v Řecku může ukončit řeckou demokracii

4. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šalomoun: Lex ČEZ se legislativní radě nestihl dát. Mám o něm pochybnosti, ale vyřeší je až Sněmovna

22.

Dvacet minut Radiožurnálu: Šalomoun: Lex ČEZ se legislativní radě nestihl dát. Mám o něm pochybnosti, ale vyřeší je až Sněmovna

4. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Speciál: Koeficient, který prosazuje ANO, je pro mě neakceptovatelný, říká Maláčová k návrhu přídavků na děti

23.

Speciál: Koeficient, který prosazuje ANO, je pro mě neakceptovatelný, říká Maláčová k návrhu přídavků na děti

14. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Volby 2021 Úvod

24.

Volby 2021 Úvod

1. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Rozhovor s Thomasem Pikettym (CZE)

25.

Rozhovor s Thomasem Pikettym (CZE)

1. 7. 2022

26 min