Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 3. díl nové Hitparády

1.

Hitparáda | Rádio VYŠŠÍ HLAS

3. díl nové Hitparády

15. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

2.

Český rozhlas - Hudba

Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

19. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody On Air: Flume vydal nejbarevnější dlouhohrající výpověď. Přináší euforické i zapomenutelné momenty

3.

Český rozhlas - Hudba

On Air: Flume vydal nejbarevnější dlouhohrající výpověď. Přináší euforické i zapomenutelné momenty

8. 6. 2022

4 min

Obrázek epizody DBPC TALK w/ BIFIDUS AKTIF

4.

DBPC TALK ( cz )

DBPC TALK w/ BIFIDUS AKTIF

29. 9. 2022

43 min

Obrázek epizody Jazz do kapsy: Jazz do kapsy, díl 6: Improvizace

5.

Český rozhlas - Hudba

Jazz do kapsy: Jazz do kapsy, díl 6: Improvizace

7. 6. 2022

5 min

Obrázek epizody Jana Uriel Kratochvílová: To teprve uvidíte, až začnu řádit! (117)

6.

Headliner CZ

Jana Uriel Kratochvílová: To teprve uvidíte, až začnu řádit! (117)

19. 10. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody #104 (Ne)výhody kandidatury gay páru

7.

Homo Politicus

#104 (Ne)výhody kandidatury gay páru

6. 6. 2022

20 min

Obrázek epizody Maťo Mišík: Kytarovou zbrojnici jsem pojal jako své poslání vytahovat i neznáme muzikanty na světlo

8.

Sweetspot

Maťo Mišík: Kytarovou zbrojnici jsem pojal jako své poslání vytahovat i neznáme muzikanty na světlo

16. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody On Air: Terapie jako nástroj společenské změny. Kendrick Lamar na novince vyzývá k sebereflexi

9.

Český rozhlas - Hudba

On Air: Terapie jako nástroj společenské změny. Kendrick Lamar na novince vyzývá k sebereflexi

6. 6. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudební skvosty evropských skladatelů v krásných sálech Prahy. Začínají Letní slavnosti staré hudby

10.

Český rozhlas - Hudba

Mozaika: Hudební skvosty evropských skladatelů v krásných sálech Prahy. Začínají Letní slavnosti staré hudby

18. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Tonya Graves ON AIR: „Můj sen je mít one-woman show, kde bude napůl hudba a stand-up."

11.

ON AIR

Tonya Graves ON AIR: „Můj sen je mít one-woman show, kde bude napůl hudba a stand-up."

6. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody DBPC TALK w/ PAVEL VOSLÁŘ

12.

DBPC TALK ( cz )

DBPC TALK w/ PAVEL VOSLÁŘ

19. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Aneta Langerová: Cítím se v životě lehčeji. Vnímám hudbu trochu jinak a je mi v tom strašně dobře

13.

Český rozhlas - Hudba

Host Lenky Vahalové: Aneta Langerová: Cítím se v životě lehčeji. Vnímám hudbu trochu jinak a je mi v tom strašně dobře

4. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak začít hrát na saxofon?

14.

Saxofon lehce

Jak začít hrát na saxofon?

21. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veselá kapela z třebechovické ZUŠ patří k vyhlášeným hudebním tělesům s puncem neopakovatelnosti

15.

Český rozhlas - Hudba

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veselá kapela z třebechovické ZUŠ patří k vyhlášeným hudebním tělesům s puncem neopakovatelnosti

3. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

16.

Český rozhlas - Hudba

Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

27. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetanova Litomyšl opět přivítá hudební hvězdy z celého světa. Oslaví i 100 let Českého rozhlasu

17.

Český rozhlas - Hudba

Mozaika: Smetanova Litomyšl opět přivítá hudební hvězdy z celého světa. Oslaví i 100 let Českého rozhlasu

27. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Country Heroes 36 - Staří dobří známí a talentované mládí v jejich stopách

18.

RadioDixie - Podcasty

Country Heroes 36 - Staří dobří známí a talentované mládí v jejich stopách

6. 6. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Wreckberries: Náš největší hit jsme ukradli z kapely našeho basáka

19.

Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Wreckberries: Náš největší hit jsme ukradli z kapely našeho basáka

27. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody On Air: Snaha napsat hlučnou rockovou písničku vyšla tentokrát naprázdno, říká Alex Turner z Arctic Monkeys

20.

Český rozhlas - Hudba

On Air: Snaha napsat hlučnou rockovou písničku vyšla tentokrát naprázdno, říká Alex Turner z Arctic Monkeys

26. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Prdk - Born 2 Hype [HBM055]

21.

Hoofbeats Music Podcast

Prdk - Born 2 Hype [HBM055]

9. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Taktovka: Pohádková cesta Petra Popelky

22.

Český rozhlas - Hudba

Taktovka: Pohádková cesta Petra Popelky

23. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Reflektor #236: U Roháče posedí Meowlau x Val a Jimmy Pé

23.

Reflektor

Reflektor #236: U Roháče posedí Meowlau x Val a Jimmy Pé

23. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Konektor #152 Róisín Murphy, Alabama 3, Micky Dolenz, Vladimír 518 feat. Katarzia, DJ Shadow…

24.

Konektor podcast

Konektor #152 Róisín Murphy, Alabama 3, Micky Dolenz, Vladimír 518 feat. Katarzia, DJ Shadow…

21. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody 110. SinglStory

25.

SinglStory

110. SinglStory

3. 6. 2023

57 min