Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Operativec Nedvěd manažerem reprezentace. Může navrhnout i změnu trenéra

1.

Nosiči vody

Operativec Nedvěd manažerem reprezentace. Může navrhnout i změnu trenéra

24. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Megapřestupy Čvančary a Juráska, preview ligy, Kovařík v čele rozhodčích

2.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Megapřestupy Čvančary a Juráska, preview ligy, Kovařík v čele rozhodčích

17. 7. 2023

2 hod 0 min

Obrázek epizody #272 Speciál s datovým analytikem. Uspějí Frimpong, Wirtz a Cunha?

3.

Kontrapresink

#272 Speciál s datovým analytikem. Uspějí Frimpong, Wirtz a Cunha?

25. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Kdo může za fiasko Německa a nabídne i osmifinále další šok?

4.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Kdo může za fiasko Německa a nabídne i osmifinále další šok?

29. 6. 2018

1 hod 15 min

Obrázek epizody City dokáže dát góla z rohu? Ait-Naouri je skvělej! Bernardo Silva kapitánem City?!

5.

MCFC OK!

City dokáže dát góla z rohu? Ait-Naouri je skvělej! Bernardo Silva kapitánem City?!

25. 6. 2025

1 hod 44 min

Obrázek epizody JÁ HRÁL PROTI RIVALDOVI, KÁMO (Ivo Táborský)

6.

PŘÍMO Z KABINY

JÁ HRÁL PROTI RIVALDOVI, KÁMO (Ivo Táborský)

14. 9. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Potopil Španěly trenér a je duel Belgie s Brazílií předčasným finále?

7.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Potopil Španěly trenér a je duel Belgie s Brazílií předčasným finále?

4. 7. 2018

1 hod 15 min

Obrázek epizody Kopačák #105: Rodriho vítězství ve stínu bojkotu Realu, aneb šílenství kolem Zlatého míče...

8.

Kopačák

Kopačák #105: Rodriho vítězství ve stínu bojkotu Realu, aneb šílenství kolem Zlatého míče...

30. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Honza Homolka: "Komentoval jsem Spartu i frisbee psů"

9.

Sparťanské Noviny

Honza Homolka: "Komentoval jsem Spartu i frisbee psů"

8. 2. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Naváže Třinec na hegemonii Vsetína a uškodí Hradci odchod Hronka?

10.

Fokus podcast ČT sport

Hokej fokus podcast: Naváže Třinec na hegemonii Vsetína a uškodí Hradci odchod Hronka?

18. 12. 2020

1 hod 21 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: O trase příští Tour de France

11.

Fokus podcast ČT sport

Velo fokus podcast: O trase příští Tour de France

30. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody Football Club #98 Dobýváme Evropu: Pět z pěti? České kluby můžou zapsat další historickou sezonu v evropských pohárech

12.

Football Club podcasty

Football Club #98 Dobýváme Evropu: Pět z pěti? České kluby můžou zapsat další historickou sezonu v evropských pohárech

26. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Obhájí Plzeň titul a čeká Spartu další zklamání?

13.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Obhájí Plzeň titul a čeká Spartu další zklamání?

18. 7. 2018

1 hod 32 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (135. díl): Jak se proměnila nominace na Turnaj Karjaly?

14.

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (135. díl): Jak se proměnila nominace na Turnaj Karjaly?

31. 10. 2024

1 hod

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Ve spoustě lidí jsem se zklamal a snažím se je oddělit od jména Sparta, říká Hašek. Kdy se syn dozví verdikt?

15.

Přímák

PŘÍMÁK: Ve spoustě lidí jsem se zklamal a snažím se je oddělit od jména Sparta, říká Hašek. Kdy se syn dozví verdikt?

2. 9. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Berbr Files: Speciál podcastu Angličan o šikmých plochách českého fotbalu

16.

Angličan

Berbr Files: Speciál podcastu Angličan o šikmých plochách českého fotbalu

17. 12. 2020

1 hod 14 min

Obrázek epizody Martin Petráš: Haraslín na přestup tlačit nebude, po mém gólu vyhodili Hřebíka

17.

Sparťanské Noviny

Martin Petráš: Haraslín na přestup tlačit nebude, po mém gólu vyhodili Hřebíka

31. 10. 2024

50 min

Obrázek epizody Fantasy liga se Zdeňkem Zlámalem | Jak vypadá nejlepší tým v republice?

18.

Liga naruby

Fantasy liga se Zdeňkem Zlámalem | Jak vypadá nejlepší tým v republice?

31. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody #31 LAMPARDOVO TRÁPENÍ, ANTIFOTBAL SPURS. ANGLIE ŠÍLÍ ZE SOUČKA S COUFALEM

19.

Kontrapresink

#31 LAMPARDOVO TRÁPENÍ, ANTIFOTBAL SPURS. ANGLIE ŠÍLÍ ZE SOUČKA S COUFALEM

17. 12. 2020

1 hod 1 min

Obrázek epizody Slavia s výhrou, Baník odjede ze Sparty bez bodů, Plzeň zůstane druhá | FOOTCAST PREVIEW 14.kolo

20.

Footcast

Slavia s výhrou, Baník odjede ze Sparty bez bodů, Plzeň zůstane druhá | FOOTCAST PREVIEW 14.kolo

31. 10. 2024

55 min

Obrázek epizody Rozhovor | Beru to jako zajímavý refresh kariéry, říká Pavel Bucha o svém působení v Cincinnati

21.

Liga naruby

Rozhovor | Beru to jako zajímavý refresh kariéry, říká Pavel Bucha o svém působení v Cincinnati

1. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Pepa Kořenář: Zápas ze střídačky prožívám víc, tři čtvrtě zápasu prostojím opřenej přes mantinel

22.

Sparťanské Noviny

Pepa Kořenář: Zápas ze střídačky prožívám víc, tři čtvrtě zápasu prostojím opřenej přes mantinel

31. 10. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Predikce sérií 3. kola play-off NHL a budoucnost Coyotes

23.

Fokus podcast ČT sport

Hokej fokus podcast: Predikce sérií 3. kola play-off NHL a budoucnost Coyotes

19. 5. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Během pár let ze třetí ligy až na Camp Nou! Věděl jsem, že bude silný, i když o něj nebyl zájem

24.

Přímák

PŘÍMÁK: Během pár let ze třetí ligy až na Camp Nou! Věděl jsem, že bude silný, i když o něj nebyl zájem

9. 9. 2022

51 min

Obrázek epizody Premier Vocabulary - Hard - Pins and needles

25.

Learn English with the British Council and Premier League

Premier Vocabulary - Hard - Pins and needles

17. 12. 2020

3 min