Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rosický: Nechceme být odkázaní na majitele, který jednou ročně zalepí velkou díru

1.

Rosický: Nechceme být odkázaní na majitele, který jednou ročně zalepí velkou díru

15. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Špinavé triky Slavie, stěžují si Norové. Expert nesouhlasí

2.

Špinavé triky Slavie, stěžují si Norové. Expert nesouhlasí

18. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Football English - The Opposition

3.

Football English - The Opposition

13. 8. 2021

10 min

Obrázek epizody Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

4.

Folprecht: Nové pravidlo z MLS proti zdržování hry se mi líbí. Jednou by mohlo fungovat i v Evropě

2. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Off Season 2021/22: Jsem v pohodě, sem v prdeli (ft. Nik Tendo)

5.

Off Season 2021/22: Jsem v pohodě, sem v prdeli (ft. Nik Tendo)

11. 8. 2021

1 hod 41 min

Obrázek epizody České týmy v Evropě: Úspěchy, zklamání a moje hodnocení

6.

České týmy v Evropě: Úspěchy, zklamání a moje hodnocení

6. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Yusuf Demir - Jasný základ!

7.

Yusuf Demir - Jasný základ!

10. 8. 2021

27 min

Obrázek epizody Lukas Babalola: Stylem hry máme na Ligu mistrů. Autobus postavit umíme, v lize to ale dělat nechceme

8.

Lukas Babalola: Stylem hry máme na Ligu mistrů. Autobus postavit umíme, v lize to ale dělat nechceme

2. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Startuje nový ročník Premier League. Angličan ví, co ho rozhodne!

9.

Startuje nový ročník Premier League. Angličan ví, co ho rozhodne!

10. 8. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

10.

Kozák: Když mě trápilo zranění, tak jsem se v Aston Ville hodně trápil. Liberec mě zase nakopl

3. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Kolářovy chyby, rasismus na Spartě a ostuda Plzně

11.

Fotbal fokus podcast: Kolářovy chyby, rasismus na Spartě a ostuda Plzně

9. 8. 2021

1 hod 37 min

Obrázek epizody Rozhovor | Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka

12.

Rozhovor | Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka

1. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody S Antonínem Kinským v Londýně: "Šel jsem si za tím. Atmosféra na Slavii mě na PL připravila."

13.

S Antonínem Kinským v Londýně: "Šel jsem si za tím. Atmosféra na Slavii mě na PL připravila."

6. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Bod VARu #99 | ARSENAL FAVORIT NA TITUL, SLOT OUT? DOZVUKY REPRE SRAZU

14.

Bod VARu #99 | ARSENAL FAVORIT NA TITUL, SLOT OUT? DOZVUKY REPRE SRAZU

Včera

1 hod 8 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Budoucnost Plavšiče, zájem o Chytila a hodnocení podzimu

15.

Fotbal fokus podcast: Budoucnost Plavšiče, zájem o Chytila a hodnocení podzimu

14. 11. 2022

1 hod 54 min

Obrázek epizody V OFSAJDU #11 | "Sparta vs. Giganti: Máme šanci v Lize Mistrů? Poslechněte si analýzu losu!"

16.

V OFSAJDU #11 | "Sparta vs. Giganti: Máme šanci v Lize Mistrů? Poslechněte si analýzu losu!"

30. 8. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Nevychováváme rozhodčí, ale alibisty

17.

PŘÍMÁK: Nevychováváme rozhodčí, ale alibisty

14. 11. 2022

58 min

Obrázek epizody PŘED ZÁPASEM | Zlín – Slavia

18.

PŘED ZÁPASEM | Zlín – Slavia

13. 11. 2022

5 min

Obrázek epizody Pelta by měl radost. FAČR, Nedvěd a mistrovství chaosu

19.

Pelta by měl radost. FAČR, Nedvěd a mistrovství chaosu

11. 11. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Stačí sa zbaviť Bournemouthu a Sunderlandu, a titul získa Arsenal | COYG - CZ/SK podcast #10

20.

Stačí sa zbaviť Bournemouthu a Sunderlandu, a titul získa Arsenal | COYG - CZ/SK podcast #10

31. 10. 2025

57 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Třesk v Plzni, Hyský in? SuperZlín a jak dopadne derby?

21.

Fotbal fokus podcast: Třesk v Plzni, Hyský in? SuperZlín a jak dopadne derby?

30. 9. 2025

48 min

Obrázek epizody Zkrat Chorého, jasná výhra Teplic, forma Chramosty a rozjetý Zlín. Horváth hodnotí 3. kolo ligy

22.

Zkrat Chorého, jasná výhra Teplic, forma Chramosty a rozjetý Zlín. Horváth hodnotí 3. kolo ligy

4. 8. 2025

54 min

Obrázek epizody To mi nesedí | Footcast #145

23.

To mi nesedí | Footcast #145

31. 3. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody Z Letné a Strahova: Sparta Praha v Lize mistrů, hej, hej! | Naše pocity z losu

24.

Z Letné a Strahova: Sparta Praha v Lize mistrů, hej, hej! | Naše pocity z losu

29. 8. 2024

35 min

Obrázek epizody #33 Prasárna! Pavel Chaloupka o zářezech v reprezentaci, Bohemians i o jednom soukromém v Argentině

25.

#33 Prasárna! Pavel Chaloupka o zářezech v reprezentaci, Bohemians i o jednom soukromém v Argentině

12. 11. 2022

1 hod 8 min