Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ONDŘEJ MIHÁLIK | ROZHOVOR | Jsem první Čech, který hrál v Alkmaaru. Největší talenti z AZ jsou Boadu a Stengs.

1.

MNKL FOOTBALL

ONDŘEJ MIHÁLIK | ROZHOVOR | Jsem první Čech, který hrál v Alkmaaru. Největší talenti z AZ jsou Boadu a Stengs.

11. 12. 2021

34 min

Obrázek epizody Off Season 20/21: 2. kolo

2.

OFFSEASON Podcast

Off Season 20/21: 2. kolo

2. 9. 2020

1 hod

Obrázek epizody ŽIJU FOTBALEM | ROZHOVOR | Za poslední roky přibylo na Instagramu plno fotbalových stránek a je toho už moc.

3.

MNKL FOOTBALL

ŽIJU FOTBALEM | ROZHOVOR | Za poslední roky přibylo na Instagramu plno fotbalových stránek a je toho už moc.

5. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Jindřich Vampola: GPS systémy ve fotbale

4.

Podcast Fotbal Praha

Jindřich Vampola: GPS systémy ve fotbale

1. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody SEBASTIÁN ŽÁK | ROZHOVOR | Můžu říct, že toho lituju, kdyby to šlo, tak čas vrátím a přestoupil bych do Parmy.

5.

MNKL FOOTBALL

SEBASTIÁN ŽÁK | ROZHOVOR | Můžu říct, že toho lituju, kdyby to šlo, tak čas vrátím a přestoupil bych do Parmy.

28. 11. 2021

38 min

Obrázek epizody 36 | FOTBAL | 20/21–04 | David Novotný & Standa Holý

6.

Sparťanské Noviny

36 | FOTBAL | 20/21–04 | David Novotný & Standa Holý

1. 9. 2020

1 hod 10 min

Obrázek epizody JÁCHYM ŠÍP | ROZHOVOR | Bayern byl neskutečný, jinej svět. Gerrarda od kauzy Kamara nenávidím.

7.

MNKL FOOTBALL

JÁCHYM ŠÍP | ROZHOVOR | Bayern byl neskutečný, jinej svět. Gerrarda od kauzy Kamara nenávidím.

18. 11. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Youtubering feat. EREM

8.

OFFSEASON Podcast

Off Season 2022/23: Youtubering feat. EREM

17. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Zafeiris zhubnul, je z něj motor Slavie. Sešívaní ale v Evropě hazardují

9.

BODLO

Zafeiris zhubnul, je z něj motor Slavie. Sešívaní ale v Evropě hazardují

29. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Lepší pozdě než nikdy. Anglická liga touží po poslední superstar

10.

Angličan

Lepší pozdě než nikdy. Anglická liga touží po poslední superstar

1. 9. 2020

37 min

Obrázek epizody O nakvašeném Koubkovi, hrdé i zklamané Slavii i Spartě, které může ve šlágru chybět hlavní hvězda

11.

BODLO

O nakvašeném Koubkovi, hrdé i zklamané Slavii i Spartě, které může ve šlágru chybět hlavní hvězda

25. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Změna měla přijít dřív. Při vší úctě a respektu k Šilhavému, říká Rajnoch

12.

Přímák

PŘÍMÁK: Změna měla přijít dřív. Při vší úctě a respektu k Šilhavému, říká Rajnoch

16. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (134. díl): Proč se v extralize tak prosazuje defenzivní hokej?

13.

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (134. díl): Proč se v extralize tak prosazuje defenzivní hokej?

22. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody #56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

14.

Kopačky na hřebíku

#56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

20. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Mám problém, že v celé obraně Slavie není Čech

15.

Přímák

PŘÍMÁK: Mám problém, že v celé obraně Slavie není Čech

19. 8. 2022

53 min

Obrázek epizody Off Season 20/21: 13. kolo

16.

OFFSEASON Podcast

Off Season 20/21: 13. kolo

22. 12. 2020

1 hod 2 min

Obrázek epizody JOSEF SVĚTLÍK | INTROVERT Z MORAVY. ALE EMOCE MEZI LAVIČKAMI MÁM RÁD, SNAD NÁM JE NEVEZMOU

17.

Podcast Fotbal Praha

JOSEF SVĚTLÍK | INTROVERT Z MORAVY. ALE EMOCE MEZI LAVIČKAMI MÁM RÁD, SNAD NÁM JE NEVEZMOU

23. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody První dojem | Českého mistra semlela mašina, sparťané ale jasně vyhráli aspoň na tribunách

18.

Liga naruby

První dojem | Českého mistra semlela mašina, sparťané ale jasně vyhráli aspoň na tribunách

23. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Biatlon fokus podcast: Co chybí Davidové k medailím a je Charvátová pro štafetu ještě správnou volbou?

19.

Fokus podcast ČT sport

Biatlon fokus podcast: Co chybí Davidové k medailím a je Charvátová pro štafetu ještě správnou volbou?

22. 12. 2020

1 hod 34 min

Obrázek epizody Fokus podcast: Krasobruslařská sezona na startu i výhledy na domácí MS

20.

Fokus podcast ČT sport

Fokus podcast: Krasobruslařská sezona na startu i výhledy na domácí MS

23. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody Zápas podzimu pro Spartu, Slavia splní povinnost a Jablonec vyloupí Hanou | FOOTCAST PREVIEW 13. kolo

21.

Footcast

Zápas podzimu pro Spartu, Slavia splní povinnost a Jablonec vyloupí Hanou | FOOTCAST PREVIEW 13. kolo

24. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Plzeň a nový majitel? Zápas s Karabachem o Ligu mistrů může rozhodnout

22.

Přímák

PŘÍMÁK: Plzeň a nový majitel? Zápas s Karabachem o Ligu mistrů může rozhodnout

22. 8. 2022

1 hod

Obrázek epizody Míč mezi zákopy a brankář v mlze. Tradice vánočního fotbalu v Anglii

23.

Angličan

Míč mezi zákopy a brankář v mlze. Tradice vánočního fotbalu v Anglii

22. 12. 2020

1 hod 15 min

Obrázek epizody Fantasy liga se zpěvákem Děkanem | Je na čase prodat Birmančeviče? Kdo spasí Liberec?

24.

Liga naruby

Fantasy liga se zpěvákem Děkanem | Je na čase prodat Birmančeviče? Kdo spasí Liberec?

24. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Speciál | Preview šlágru: Sparta musí najít hlad, Plzeň na ni tlačí. Přichází Rrahmaniho chvíle?

25.

Liga naruby

Speciál | Preview šlágru: Sparta musí najít hlad, Plzeň na ni tlačí. Přichází Rrahmaniho chvíle?

25. 10. 2024

15 min