Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Premier Leaks #2 Tottenham Hotspur

1.

Premier Leaks

Premier Leaks #2 Tottenham Hotspur

3. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Gegen Press Podcast | S02E20 | FIFA MS 2022 - KOMU ZVONÍ HRANA

2.

Premier Leaks

Gegen Press Podcast | S02E20 | FIFA MS 2022 - KOMU ZVONÍ HRANA

1. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody ZOOM s Martinem Nešporem | Klokaní skok tabulkou, krize Pardubic. Co Slovácko?

3.

Liga naruby

ZOOM s Martinem Nešporem | Klokaní skok tabulkou, krize Pardubic. Co Slovácko?

11. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK EXTRA: Belgii na MS nefunguje tým. Zažil jsem to s českou reprezentací, vzpomíná Šmicer

4.

Přímák

PŘÍMÁK EXTRA: Belgii na MS nefunguje tým. Zažil jsem to s českou reprezentací, vzpomíná Šmicer

30. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody # 90 Nebýt to proti SSSR, nikdo by si to už nepamatoval, vzpomíná Kroupa na šanci, která ho připravila o evropské zlato

5.

Kopačky na hřebíku

# 90 Nebýt to proti SSSR, nikdo by si to už nepamatoval, vzpomíná Kroupa na šanci, která ho připravila o evropské zlato

3. 8. 2024

44 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Hajduk Drip feat. Stefan Simić

6.

OFFSEASON Podcast

Off Season 2022/23: Hajduk Drip feat. Stefan Simić

29. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

7.

BODLO

Nerozvíjíme talenty. To mi na českých klubech nejvíce vadí, říká bývalý ligový gólman

24. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Konec nečitelnosti: nový režim, CR7 a autobus. K Schickovi Kuchta nebo Hložek?

8.

Liga naruby

Konec nečitelnosti: nový režim, CR7 a autobus. K Schickovi Kuchta nebo Hložek?

17. 6. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody 18. MS v Kataru oplývá mnoha kontroverzními momenty, ale i příjemnými primitivismy

9.

Za čárou

18. MS v Kataru oplývá mnoha kontroverzními momenty, ale i příjemnými primitivismy

29. 11. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Paříž fokus podcast s Tomášem Budkou: Brutální program tenistů. Proč to Prskavcovi necinklo?

10.

Fokus podcast ČT sport

Paříž fokus podcast s Tomášem Budkou: Brutální program tenistů. Proč to Prskavcovi necinklo?

2. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

11.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Vrba do Zlína, trápící se Belgie, dění či hlavní trendy na MS

28. 11. 2022

1 hod 58 min

Obrázek epizody KUCHTA SI MĚ MŮŽE NA ZAHRADU KOUPIT JAKO TRPASLÍKA (Adam Gabriel) Kapitola Druhá

12.

PŘÍMO Z KABINY

KUCHTA SI MĚ MŮŽE NA ZAHRADU KOUPIT JAKO TRPASLÍKA (Adam Gabriel) Kapitola Druhá

11. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Patří Politika do Fotbalu? Íránské gesto, za který může přijít tvrdý trest! Má Argentina stále šanci stát se světovým šampionem? | Tutovka #3

13.

Tutovka

Patří Politika do Fotbalu? Íránské gesto, za který může přijít tvrdý trest! Má Argentina stále šanci stát se světovým šampionem? | Tutovka #3

28. 11. 2022

34 min

Obrázek epizody Fantasy liga | Jak nahradit Kabonga? Kolo bez Baníku, ale s adeptem na trojitého kapitána

14.

Liga naruby

Fantasy liga | Jak nahradit Kabonga? Kolo bez Baníku, ale s adeptem na trojitého kapitána

1. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #011: Je tu nová Sparta! Co chce Friis, kdo je Jens Askou a přijdou změny? Plus bílá na domácích dresech

15.

Vládci Prahy ACS

VLÁDCI PRAHY #011: Je tu nová Sparta! Co chce Friis, kdo je Jens Askou a přijdou změny? Plus bílá na domácích dresech

17. 6. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody #111 Titul se Slavií, kam se mu nechtělo, ale i hořký konec v Plzni a utopené miliony. Robert Vágner o kariéře a životě po ní

16.

Kopačky na hřebíku

#111 Titul se Slavií, kam se mu nechtělo, ale i hořký konec v Plzni a utopené miliony. Robert Vágner o kariéře a životě po ní

24. 5. 2025

54 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #083: Sparto, je čas začít mluvit! Co se bude dít dál?

17.

Vládci Prahy ACS

VLÁDCI PRAHY #083: Sparto, je čas začít mluvit! Co se bude dít dál?

15. 5. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody #34: Matheus Cunha do Arsenalu? O přestupech i zdraví Pepa Guardioly. Svitková & Tvaroh

18.

Premier Cast

#34: Matheus Cunha do Arsenalu? O přestupech i zdraví Pepa Guardioly. Svitková & Tvaroh

24. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody Šéf Enigoo Nejeschleba: Čte se to Enigů. Chceme Spartě dodávat další nástroje

19.

Sparťanské Noviny

Šéf Enigoo Nejeschleba: Čte se to Enigů. Chceme Spartě dodávat další nástroje

17. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Rozhovor | Platy na Kypru jsou vyšší než v Česku, porovnává Kuzmanovič. Hledá angažmá

20.

Liga naruby

Rozhovor | Platy na Kypru jsou vyšší než v Česku, porovnává Kuzmanovič. Hledá angažmá

16. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Rozhovor | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

21.

Liga naruby

Rozhovor | Vorel o Pardubicích, Spartě i oslavách: Na podzim nastal zlom. Čekal jsem, že dostanu šanci

24. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Haraslín, Rigo a další Slováci na Euru. Co se stalo mezi Makem a Calzonou?

22.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Haraslín, Rigo a další Slováci na Euru. Co se stalo mezi Makem a Calzonou?

16. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Haraslín, Rigo a další Slováci na Euru. Co se stalo mezi Makem a Calzonou?

23.

Fotbal fokus

Fotbal fokus podcast: Haraslín, Rigo a další Slováci na Euru. Co se stalo mezi Makem a Calzonou?

16. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Z LETNÉ A STRAHOVA: BOD S JABLONCEM, ZAHOZENÉ ŠANCE A DEBUT KADEŘE, KDE MUSÍME JEŠTĚ POSÍLIT?

24.

Sparťanské Noviny

Z LETNÉ A STRAHOVA: BOD S JABLONCEM, ZAHOZENÉ ŠANCE A DEBUT KADEŘE, KDE MUSÍME JEŠTĚ POSÍLIT?

21. 7. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Kopačák #121: Proč je fotbal lepší než hokej?

25.

Kopačák

Kopačák #121: Proč je fotbal lepší než hokej?

14. 5. 2025

1 hod 7 min