Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Česko potrápí sníh i v dubnu (zdroj: CNN Prima NEWS)

1.

Česko potrápí sníh i v dubnu (zdroj: CNN Prima NEWS)

15. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Není to žádný klišé, říká Eliška Křenková o filmu Hranice lásky. Hraje milovnici swingers života

2.

Host Radiožurnálu: Není to žádný klišé, říká Eliška Křenková o filmu Hranice lásky. Hraje milovnici swingers života

3. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Československu v době okupace pracovali pro Sověty. Ne všem Ukrajincům dochází paralela s válkou

3.

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Československu v době okupace pracovali pro Sověty. Ne všem Ukrajincům dochází paralela s válkou

3. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody SHOWTIME 15. 4. 2021

4.

SHOWTIME 15. 4. 2021

15. 4. 2021

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Unijní předsednictví. Dovolenková sezona. Agresivní turisté

5.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Unijní předsednictví. Dovolenková sezona. Agresivní turisté

3. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Dialogy vznikaly na place.“ Režisér Holý představuje film A pak přišla láska…

6.

Host Radiožurnálu: „Dialogy vznikaly na place.“ Režisér Holý představuje film A pak přišla láska…

3. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody GÉRARD DEPARDIEU OBVINĚN ZE SEXUÁLNÍHO OBTĚŽOVÁNÍ

7.

GÉRARD DEPARDIEU OBVINĚN ZE SEXUÁLNÍHO OBTĚŽOVÁNÍ

24. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Zprávy 15.4.2021 21:00

8.

Zprávy 15.4.2021 21:00

15. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Pojď, zavedu tě mezi děti. Příběh výtvarníka Miroslava Kovala a jeho rodiny

9.

Příběhy 20. století: Pojď, zavedu tě mezi děti. Příběh výtvarníka Miroslava Kovala a jeho rodiny

3. 7. 2022

49 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi zase bez perspektivy pro Brusel?

10.

Bruselské chlebíčky: Češi zase bez perspektivy pro Brusel?

4. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Vozíčkářům vstup nedoporučen (zdroj: CNN Prima NEWS)

11.

Vozíčkářům vstup nedoporučen (zdroj: CNN Prima NEWS)

15. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Platy učiteľov: Odmena za výnimočnosť je dnes takmer nemožná (Index v Dobrom ráne)

12.

Platy učiteľov: Odmena za výnimočnosť je dnes takmer nemožná (Index v Dobrom ráne)

4. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Nezdrženlivé ombudsmanství Stanislava Křečka

13.

Nezdrženlivé ombudsmanství Stanislava Křečka

4. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Vyjádření Andreje Babiše

14.

Vyjádření Andreje Babiše

15. 1. 2021

17 min

Obrázek epizody BÁRA BASIKOVÁ ZAČALA PSÁT KNIHU

15.

BÁRA BASIKOVÁ ZAČALA PSÁT KNIHU

24. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Škola dál netestuje všechny (zdroj: CNN Prima NEWS)

16.

Škola dál netestuje všechny (zdroj: CNN Prima NEWS)

15. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Vypovídá to něco o tom režimu.“ Diváci ve Varech hodnotí ruský film

17.

Seriál Radiožurnálu: „Vypovídá to něco o tom režimu.“ Diváci ve Varech hodnotí ruský film

4. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Jsem šťastná, že ho tady můžu mít.“ Pětinásobná matka Veronika vychovává ve vězení batole

18.

Seriál Radiožurnálu: „Jsem šťastná, že ho tady můžu mít.“ Pětinásobná matka Veronika vychovává ve vězení batole

4. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody 360° Pavlíny Wolfové 5.1. 2021 - René Levinský

19.

360° Pavlíny Wolfové 5.1. 2021 - René Levinský

15. 4. 2021

12 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Hrál jsem často sígry. Tak když přijde klaďas, neodmítnu, říká herec Finger. Hraje ve filmu Slovo

20.

Host Radiožurnálu: Hrál jsem často sígry. Tak když přijde klaďas, neodmítnu, říká herec Finger. Hraje ve filmu Slovo

4. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Rusko na východní Ukrajině. Příspěvek na bydlení. Lavina na ledovci

21.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Rusko na východní Ukrajině. Příspěvek na bydlení. Lavina na ledovci

4. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody VERONIKA KOPŘIVOVÁ O TĚHOTENSTVÍ

22.

VERONIKA KOPŘIVOVÁ O TĚHOTENSTVÍ

24. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody SANDRA NOVÁKOVÁ SLAVÍ NAROZENINY

23.

SANDRA NOVÁKOVÁ SLAVÍ NAROZENINY

15. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

24.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

4. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody LBOY: Prohru jsem do života potřeboval, zápas v MMA jsem podcenil

25.

LBOY: Prohru jsem do života potřeboval, zápas v MMA jsem podcenil

4. 7. 2022

1 hod 24 min