Obrázek epizody Ztracená holka

1.

Ztracená holka

2. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

2.

Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

3.

Host Radiožurnálu: Petr Janda: Omlazuje mě starost o děti. Když jsem kouřil, na jevišti jsem trpěl jako zvíře

30. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

4.

Host Radiožurnálu: Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Denisa Dvořáková

5.

Denisa Dvořáková

20. 10. 2020

8 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

6.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

8. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody #100 - Silvestrovský speciál: 1vs3 A-Cast vs Gunpoint - Měli jsme dřív beef? Kolik vydělalo Se Poperte?

7.

#100 - Silvestrovský speciál: 1vs3 A-Cast vs Gunpoint - Měli jsme dřív beef? Kolik vydělalo Se Poperte?

31. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

8.

Host Radiožurnálu: Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

8. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Nechtějí domov důchodců

9.

Nechtějí domov důchodců

3. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody 8. 7. 2026: Výsledek summitu NATO – Rodičovský příspěvek – Nové boje mezi Spojenými státy a Íránem

10.

8. 7. 2026: Výsledek summitu NATO – Rodičovský příspěvek – Nové boje mezi Spojenými státy a Íránem

8. 7. 2026

54 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dobrovský: Většina intelektuálů trvá na svém, ale potichu

11.

Osobnost Plus: Dobrovský: Většina intelektuálů trvá na svém, ale potichu

8. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody PAS A PUSU: Šanghaj nikdy nespí a na každý krok dohlížejí kamery

12.

PAS A PUSU: Šanghaj nikdy nespí a na každý krok dohlížejí kamery

2. 8. 2022

50 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Daňové přiznání nebo žádost o důchod už vyřídíte z pohodlí domova. Jak funguje Identita občana?

13.

Seriál Radiožurnálu: Daňové přiznání nebo žádost o důchod už vyřídíte z pohodlí domova. Jak funguje Identita občana?

8. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Ruská vláda přišla s chatovací aplikací Max. Komunikaci v ní sledují bezpečnostní složky

14.

Antivirus: Antivirus: Ruská vláda přišla s chatovací aplikací Max. Komunikaci v ní sledují bezpečnostní složky

8. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody Situace po demonstraci (zdroj: CNN Prima NEWS)

15.

Situace po demonstraci (zdroj: CNN Prima NEWS)

18. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Jak nechybovat při instalaci solárních panelů nebo tepelného čerpadla?

16.

Seriál Radiožurnálu: Jak nechybovat při instalaci solárních panelů nebo tepelného čerpadla?

2. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Spor o platy zaměstnanců státu. O kolik jim vláda přidá?

17.

Pro a proti: Spor o platy zaměstnanců státu. O kolik jim vláda přidá?

8. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Reparát: Dětské skupiny vyplňují mezery v péči o nejmenší

18.

Reparát: Dětské skupiny vyplňují mezery v péči o nejmenší

8. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody POLITALK: Baxa: Nesympatizuji s rozšířením reklamy v ČT

19.

POLITALK: Baxa: Nesympatizuji s rozšířením reklamy v ČT

2. 8. 2022

36 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruský útok na tepelnou elektrárnu. Volební program SPD. Škoda Epiq

20.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruský útok na tepelnou elektrárnu. Volební program SPD. Škoda Epiq

8. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruský útok na tepelnou elektrárnu. Volební program SPD. Škoda Epiq

21.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ruský útok na tepelnou elektrárnu. Volební program SPD. Škoda Epiq

8. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Ranní interview - Očkování proti covidu: kolik lidí jsou nemocnice schopny odbavit a jak dlouho předem se registrovat?

22.

Ranní interview - Očkování proti covidu: kolik lidí jsou nemocnice schopny odbavit a jak dlouho předem se registrovat?

18. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Rozhovor s Jiřím Novákem - Školy zůstávají zavřené

23.

Rozhovor s Jiřím Novákem - Školy zůstávají zavřené

25. 2. 2021

6 min

Obrázek epizody Situace po demonstraci (zdroj: CNN Prima NEWS)

24.

Situace po demonstraci (zdroj: CNN Prima NEWS)

18. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody ZBYTEČNÁ VÁLKA: Rusko chce slabou Ukrajinu, konflikt může být nekonečný

25.

ZBYTEČNÁ VÁLKA: Rusko chce slabou Ukrajinu, konflikt může být nekonečný

2. 8. 2022

36 min