Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: S nominacemi šedesátníků do Ústavního soudu jsme již zdrženlivější, přiznává ústavní právník Kysela

1.

Radiožurnál

Dvacet minut Radiožurnálu: S nominacemi šedesátníků do Ústavního soudu jsme již zdrženlivější, přiznává ústavní právník Kysela

14. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

2.

Radiožurnál

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

4. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Hledání šéfa NATO má nového favorita. Ukrajina by byla spokojená

3.

Čteme vám Seznam Zprávy

Hledání šéfa NATO má nového favorita. Ukrajina by byla spokojená

2. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

4.

Radiožurnál

Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Spor o euro: Které argumenty jsou fér?

5.

5:59

Spor o euro: Které argumenty jsou fér?

9. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody „Vběhli do hodiny a řvali na mě.“ Příběhy učitelů, kteří se setkali s šikanou

6.

Čteme vám Seznam Zprávy

„Vběhli do hodiny a řvali na mě.“ Příběhy učitelů, kteří se setkali s šikanou

5. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Recidivisti za volantem budou muset na terapii. „Do hry se musí dostat emoce“

7.

Čteme vám Seznam Zprávy

Recidivisti za volantem budou muset na terapii. „Do hry se musí dostat emoce“

2. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Mačetami proti těhotné matce s dětmi. Masakry vyhánějí miliony lidí

8.

Čteme vám Seznam Zprávy

Mačetami proti těhotné matce s dětmi. Masakry vyhánějí miliony lidí

5. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Glosa: Další miliardy dotací na energie. Vážně je krach sprosté slovo?

9.

Čteme vám Seznam Zprávy

Glosa: Další miliardy dotací na energie. Vážně je krach sprosté slovo?

14. 12. 2023

4 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Konsolidační balíček.  Černé moře. Houbařská sezona

10.

Radiožurnál

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Konsolidační balíček. Černé moře. Houbařská sezona

4. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Kontroly na hranicích nemají cenu. Migranti se sem dostávají snadnými triky, říká Pelikán

11.

CNN Prima NEWS

Kontroly na hranicích nemají cenu. Migranti se sem dostávají snadnými triky, říká Pelikán

2. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Když neprůstřelná vesta nepomůže… Lékaři sepsali zkušenosti z Ukrajiny

12.

Čteme vám Seznam Zprávy

Když neprůstřelná vesta nepomůže… Lékaři sepsali zkušenosti z Ukrajiny

4. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Malý podnikatel. Češi ho vyzdvihují, on sám se často cítí pod psa

13.

Čteme vám Seznam Zprávy

Malý podnikatel. Češi ho vyzdvihují, on sám se často cítí pod psa

23. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový předseda Ústavního soudu. Propad zisků v českých bankách. Trump u soudu

14.

Radiožurnál

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový předseda Ústavního soudu. Propad zisků v českých bankách. Trump u soudu

4. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Feri vinen. Ukrajinská armáda. Antibiotická rezistence

15.

Radiožurnál

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Feri vinen. Ukrajinská armáda. Antibiotická rezistence

2. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Drahonínský: Rád využívám šance, které mi do života přišly. A paralympiáda? Cítím, že mám splněno

16.

Radiožurnál

Seriál Radiožurnálu: Drahonínský: Rád využívám šance, které mi do života přišly. A paralympiáda? Cítím, že mám splněno

4. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: V Omaze, jednom z center Čechů v USA, potkal Dvořák sousedy z Vysoké u Příbrami

17.

Radiožurnál

Seriál Radiožurnálu: V Omaze, jednom z center Čechů v USA, potkal Dvořák sousedy z Vysoké u Příbrami

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Dobrovolničení přináší pocit, že jste někomu užitečný,“ usmívá se Jiří. Asistuje už 11 let

18.

Radiožurnál

Seriál Radiožurnálu: „Dobrovolničení přináší pocit, že jste někomu užitečný,“ usmívá se Jiří. Asistuje už 11 let

6. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Klimatické snahy hatí dezinformátoři. Terčem bývá i Greta Thunbergová

19.

Čteme vám Seznam Zprávy

Klimatické snahy hatí dezinformátoři. Terčem bývá i Greta Thunbergová

1. 12. 2023

6 min

Obrázek epizody Vláda chce domácnostem škrtnout příspěvek na drahé teplo

20.

Čteme vám Seznam Zprávy

Vláda chce domácnostem škrtnout příspěvek na drahé teplo

6. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Daň z cukru, vyššia DPH. 100 návrhov, ako šetriť podľa Ódora (6. 10. 2023)

21.

Dobré ráno | Denný podcast denníka SME

Daň z cukru, vyššia DPH. 100 návrhov, ako šetriť podľa Ódora (6. 10. 2023)

6. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Zprávy+ 1. 1. 2024

22.

podcast rtm plus

Zprávy+ 1. 1. 2024

1. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Na Babišova primátora má policie odposlechy

23.

Čteme vám Seznam Zprávy

Na Babišova primátora má policie odposlechy