Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

1.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Ešus 7/4/2025: Jirka a Hadriánův val

2.

Ešus 7/4/2025: Jirka a Hadriánův val

10. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Češi přijedou a zamilují si to tu a pomáhají, říká o gruzínském  Thušsku znalec oblasti Horák

3.

Češi přijedou a zamilují si to tu a pomáhají, říká o gruzínském Thušsku znalec oblasti Horák

17. 5. 2021

42 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

4.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

21. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody 29. Vyhlídka Větrník, Kaple sv. Urban

5.

29. Vyhlídka Větrník, Kaple sv. Urban

6. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Ježek: Snažím se rozdávat radost. Poznal jsem, jak může být život křehký

6.

Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Ježek: Snažím se rozdávat radost. Poznal jsem, jak může být život křehký

22. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody 3. díl - Luxusní karaoke budovy opravdu nejsou zástěrkou pro noční kluby

7.

3. díl - Luxusní karaoke budovy opravdu nejsou zástěrkou pro noční kluby

14. 5. 2020

7 min

Obrázek epizody Hlas Česka zní až za oceán. Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

8.

Hlas Česka zní až za oceán. Zahraniční vysílání Českého rozhlasu slaví 90 let

22. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody #60 Rozhovor s Petrem Rokůskem: ”K Javorine přistupuju jinak, než k firmám, které jsem budoval od začátku.”

9.

#60 Rozhovor s Petrem Rokůskem: ”K Javorine přistupuju jinak, než k firmám, které jsem budoval od začátku.”

8. 3. 2023

50 min

Obrázek epizody Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

10.

Zimní okruhy památek v Pardubickém kraji nabízejí pohled do historie v téměř spící atmosféře

22. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Ešus 17/5/2021: Pavla v Taiwanu

11.

Ešus 17/5/2021: Pavla v Taiwanu

17. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

12.

Casablanca: Největší zapadákovy Albánie moc doporučuju! Adam Blažej objevuje všechny kouty balkánské země

22. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Súdán je stále uzavřený a životu nebezpečný, nabízí i příjemné zážitky. Nutná je změna plánu cesty

13.

Súdán je stále uzavřený a životu nebezpečný, nabízí i příjemné zážitky. Nutná je změna plánu cesty

8. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Horní Čermná je místo dalekých rozhledů

14.

Horní Čermná je místo dalekých rozhledů

28. 9. 2019

23 min

Obrázek epizody 114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

15.

114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

10. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

16.

Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

17.

Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

11. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

18.

Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

11. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody "Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

19.

"Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

2. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

20.

Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

21.

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

22.

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23.

Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

24.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

25.

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min