Obrázek epizody 118. Světelný Minigolf Brno

1.

118. Světelný Minigolf Brno

13. 7. 2025

7 min

Obrázek epizody Tři ingredience a tisíce chutí. Kdo chce poznat všechny druhy skotské whisky, tomu jeden život stačit nebude

2.

Tři ingredience a tisíce chutí. Kdo chce poznat všechny druhy skotské whisky, tomu jeden život stačit nebude

25. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Zámek Ploskovice nechala postavit vévodkyně Toskánská. Během stavby všechny účty hned pálila

3.

Zámek Ploskovice nechala postavit vévodkyně Toskánská. Během stavby všechny účty hned pálila

14. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Trauma Las Vegas z masové střelby před 5 lety nezmizelo. S jeho hojením ale pomáhá léčivá zahrada

4.

Trauma Las Vegas z masové střelby před 5 lety nezmizelo. S jeho hojením ale pomáhá léčivá zahrada

13. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Češi Záhřebu, Záhřeb Čechům. Výstava v metropoli Chorvatska představuje český podíl na rozvoji města

5.

Češi Záhřebu, Záhřeb Čechům. Výstava v metropoli Chorvatska představuje český podíl na rozvoji města

14. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Příběhy, které nevymyslíš ČÁST 3

6.

Příběhy, které nevymyslíš ČÁST 3

9. 3. 2021

10 min

Obrázek epizody #06 - NENÍ KEMPOVÁNÍ JAKO KEMPOVÁNÍ

7.

#06 - NENÍ KEMPOVÁNÍ JAKO KEMPOVÁNÍ

14. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Pěšky Skotskou divočinou - Konečná!

8.

Pěšky Skotskou divočinou - Konečná!

14. 10. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Podještědské Křižany

9.

Podještědské Křižany

14. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody #Vídeň | Míša Kunčarová: "Nejvetší bizár byla party k otevření semestru ve Volkstheater."

10.

#Vídeň | Míša Kunčarová: "Nejvetší bizár byla party k otevření semestru ve Volkstheater."

25. 8. 2019

36 min

Obrázek epizody Letos přijde na svět až osmdesát starokladrubských koní. Co čeká kobylku Monu?

12.

Letos přijde na svět až osmdesát starokladrubských koní. Co čeká kobylku Monu?

6. 3. 2020

21 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

13.

Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

2. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

14.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

15.

Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

11. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

16.

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

17.

Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

18.

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

19.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody "Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

20.

"Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

2. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

21.

Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

22.

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

23.

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

24.

Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

25.

Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min