Obrázek epizody Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

1.

Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

24. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Casablanca: Sám do nitra rudé Austrálie. David Langthaler vypráví o dobrodružství v Simpson Desert

2.

Casablanca: Sám do nitra rudé Austrálie. David Langthaler vypráví o dobrodružství v Simpson Desert

1. 3. 2021

44 min

Obrázek epizody Radio Čas na cestách: Region Stredné Slovensko

3.

Radio Čas na cestách: Region Stredné Slovensko

24. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zalistujte si ve středověkém hradu v přístavu Dieppe, je kronikou města. Stále vydává tajemství

4.

Zalistujte si ve středověkém hradu v přístavu Dieppe, je kronikou města. Stále vydává tajemství

26. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

5.

V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody #Malta | Josef Prchla: "Maltština je mix angličtiny, italštiny, francouzštiny, arabštiny..."

6.

#Malta | Josef Prchla: "Maltština je mix angličtiny, italštiny, francouzštiny, arabštiny..."

22. 3. 2020

35 min

Obrázek epizody Bývalá letuška Emirates: Některé cestující jsme učili používat záchod

7.

Bývalá letuška Emirates: Některé cestující jsme učili používat záchod

27. 9. 2022

53 min

Obrázek epizody Výletní tip Martiny Bulánkové: Vypravte se do kráteru české vyhaslé sopky

8.

Výletní tip Martiny Bulánkové: Vypravte se do kráteru české vyhaslé sopky

22. 7. 2022

1 min

Obrázek epizody 114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

9.

114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

10. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Zaplatili byste dovolenou plyšákovi? Ve světe existují specializované cestovní kanceláře

10.

Zvídavec Evy Sinkovičové: Zaplatili byste dovolenou plyšákovi? Ve světe existují specializované cestovní kanceláře

25. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Plzeňská

11.

Plzeňská

1. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Lichtenštejnské víno chutná jako Alpy stočené v lahvích. Nejlepší je Pinot Noir, tvrdí místní

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Lichtenštejnské víno chutná jako Alpy stočené v lahvích. Nejlepší je Pinot Noir, tvrdí místní

25. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

13.

Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

11. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Letos přijde na svět až osmdesát starokladrubských koní. Co čeká kobylku Monu?

14.

Letos přijde na svět až osmdesát starokladrubských koní. Co čeká kobylku Monu?

6. 3. 2020

21 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

15.

Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

2. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

16.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

17.

Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

11. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

18.

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

19.

Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

20.

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

21.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody "Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

22.

"Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

2. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23.

Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

24.

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

25.

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min