Obrázek epizody Lohenice jsou rájem rybářů, plavců a jezdců

1.

Lohenice jsou rájem rybářů, plavců a jezdců

11. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Všude kolem mlha, viditelnost nula a ostrý vichr. Petr Horký se poprvé hlásí přímo z expedice na jižní pól

2.

Všude kolem mlha, viditelnost nula a ostrý vichr. Petr Horký se poprvé hlásí přímo z expedice na jižní pól

10. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody O Američanech

3.

O Američanech

2. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Nepříjemné otázky o Afroameričanech

4.

Nepříjemné otázky o Afroameričanech

23. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

5.

Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

29. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Angola: Země kontrastů, nadějí a barev | Roman Soukal & Vladimír Váchal (Kangelo Podcast)

6.

Angola: Země kontrastů, nadějí a barev | Roman Soukal & Vladimír Váchal (Kangelo Podcast)

31. 3. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody Kryštof Paleta: O projektu Cestology i cestě kolem světa

7.

Kryštof Paleta: O projektu Cestology i cestě kolem světa

24. 12. 2018

49 min

Obrázek epizody BONUS 1 - DANČA

8.

BONUS 1 - DANČA

1. 4. 2024

55 min

Obrázek epizody #Rock'n'Foot #HarryPotter a další | Bára Nováková: "Jako spolek děláme akce, na kterých se člověk nenudí a často si dá i trošku do těla."

9.

#Rock'n'Foot #HarryPotter a další | Bára Nováková: "Jako spolek děláme akce, na kterých se člověk nenudí a často si dá i trošku do těla."

12. 12. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

10.

Válka v Gaze ohrožuje izraelský turismus. Chrám Božího hrobu je i na Velikonoce skoro prázdný

1. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Bali bez turistů

11.

Bali bez turistů

11. 10. 2020

51 min

Obrázek epizody #74 "Můj cíl je ukázat lidem, jak vypadá naše práce. Našel jsem díru na trhu.", říká Martin Malec.

12.

#74 "Můj cíl je ukázat lidem, jak vypadá naše práce. Našel jsem díru na trhu.", říká Martin Malec.

2. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dokonalý les. Slovenští lesníci prošli krajinou a vytyčili desítky nových pralesních rezervací

13.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dokonalý les. Slovenští lesníci prošli krajinou a vytyčili desítky nových pralesních rezervací

12. 12. 2021

3 min

Obrázek epizody Litevská Hora křížů je symbol lidské víry a nezdolnosti, který přečkal i časy sovětské okupace

14.

Litevská Hora křížů je symbol lidské víry a nezdolnosti, který přečkal i časy sovětské okupace

3. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

15.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody #Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

16.

#Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

24. 1. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

17.

Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

18.

Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

29. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Za pověstmi z Knířova do Střemošice a na Žižkův stůl

19.

Za pověstmi z Knířova do Střemošice a na Žižkův stůl

28. 7. 2019

24 min

Obrázek epizody Mnohoženství ano, homosexualita ne. Gayové v konzervativním Utahu stále řeší rozpor mezi vírou a sexuální orientací

20.

Mnohoženství ano, homosexualita ne. Gayové v konzervativním Utahu stále řeší rozpor mezi vírou a sexuální orientací

2. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Manželé Křížkovi: Žena skladatele je spoluautor, kterého v titulcích nenajdete

21.

Zálety Aleny Zárybnické: Manželé Křížkovi: Žena skladatele je spoluautor, kterého v titulcích nenajdete

24. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody #48 Jak jsem si zlomila ruku a kolik mě to stálo

22.

#48 Jak jsem si zlomila ruku a kolik mě to stálo

29. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Kafe Na CESTĚ 6# - Michal Smrž: "U NÁS PŘINESE NÁVŠTĚVA VÍNO, V BENDU SE NOSÍ GROWLER PIVA."

23.

Kafe Na CESTĚ 6# - Michal Smrž: "U NÁS PŘINESE NÁVŠTĚVA VÍNO, V BENDU SE NOSÍ GROWLER PIVA."

30. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Ruiny misie San Ignacio pohlcuje prales, ale překvapivě harmonické soužití indiánů s jezuity uchvacuje dodnes

24.

Ruiny misie San Ignacio pohlcuje prales, ale překvapivě harmonické soužití indiánů s jezuity uchvacuje dodnes

24. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Hudební tip: Synťáky obklopený Lazer Viking někde na pomezí popu a experimentů

25.

Hudební tip: Synťáky obklopený Lazer Viking někde na pomezí popu a experimentů

30. 6. 2022

2 min