Obrázek epizody Vítání jara v LEGOLANDU: horské dráhy, strašidelný dům a spousta dalších atrakcí

1.

Vítání jara v LEGOLANDU: horské dráhy, strašidelný dům a spousta dalších atrakcí

14. 4. 2019

3 min

Obrázek epizody Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

2.

Míří sem davy turistů, ale ve stresu, šetří a nedopřejí si ani místní lahůdky, stěžují si Sevillané

8. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody #Trailer | Valentýna Procházková: "Vždycky jsem byla docela samostatný dítě.“ 🇦🇹

3.

#Trailer | Valentýna Procházková: "Vždycky jsem byla docela samostatný dítě.“ 🇦🇹

4. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Slovensku drží tradici formanských soutěží těžby dřeva s koňmi. Původně tam přišla z Moravy

4.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na Slovensku drží tradici formanských soutěží těžby dřeva s koňmi. Původně tam přišla z Moravy

9. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Ester Nagyové: I malé pohoří toho spoustu nabízí. Projděte si Železné hory

5.

Výletní tip Ester Nagyové: I malé pohoří toho spoustu nabízí. Projděte si Železné hory

19. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody Epizoda 15 - Vikingové (Vikinger)

6.

Epizoda 15 - Vikingové (Vikinger)

10. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Martiny Pouchlé

7.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Martiny Pouchlé

4. 7. 2021

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

8.

Zálety Aleny Zárybnické: František Kinský: Můj otec mi celý život onikal

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Zápisník Kateřiny Havlíkové

9.

Zápisník Kateřiny Havlíkové

27. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát vezmou za surfaři do Tel Avivu, do švédské pekárny, kde se peče knäckebrot

10.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát vezmou za surfaři do Tel Avivu, do švédské pekárny, kde se peče knäckebrot

11. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Nenechte se semlít. Akční rodiče vyprávějí o cestování s malými dětmi

11.

Nenechte se semlít. Akční rodiče vyprávějí o cestování s malými dětmi

4. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Výročí Dne D. „Tahle řeka byla plná krve,“ vyprávěl syn generála, který se vylodil v Normandii

11. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

13.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

14.

Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

23. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

15.

Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody 5. Lom Rudice, větrný mlýn Ostrov u Macochy, Macocha, Jedovnice

16.

5. Lom Rudice, větrný mlýn Ostrov u Macochy, Macocha, Jedovnice

27. 6. 2022

11 min

Obrázek epizody Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

17.

Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

21. 2. 2019

40 min

Obrázek epizody Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

18.

Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

28. 7. 2019

3 min

Obrázek epizody Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

19.

Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

1. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

20.

Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

23. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

21.

Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

28. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

22.

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

23.

Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

23. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

24.

Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

25.

Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

28. 6. 2022

2 hod 11 min