Obrázek epizody Všechna to začalo v Brazílii! Filip Vondrášek o surfování, změnách i anomáliích Jižní Ameriky

1.

Všechna to začalo v Brazílii! Filip Vondrášek o surfování, změnách i anomáliích Jižní Ameriky

17. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Klidná země v neklidném regionu. Jordánsko udělalo tlustou čáru za covidem a vábí turisty

2.

Klidná země v neklidném regionu. Jordánsko udělalo tlustou čáru za covidem a vábí turisty

5. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Po stopách barona Artura Krause, pardubického Járy Cimrmana

3.

Po stopách barona Artura Krause, pardubického Járy Cimrmana

5. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Teaser pro nový podcast 250 ČESKÝ RÁJ

4.

Teaser pro nový podcast 250 ČESKÝ RÁJ

23. 2. 2020

1 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Egyptský Luxor, město závislé na turistech, je kvůli koronavirové krizi v zoufalé situaci

5.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Egyptský Luxor, město závislé na turistech, je kvůli koronavirové krizi v zoufalé situaci

17. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V zahradách vídeňské univerzity vykvetla největší květina světa, zmijovec titánský

6.

Reportáže zahraničních zpravodajů: V zahradách vídeňské univerzity vykvetla největší květina světa, zmijovec titánský

5. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody #Trailer | Zuzana Mukumayi Filipova: "Zambie je známá díky těžbě mědi." 🇿🇲

7.

#Trailer | Zuzana Mukumayi Filipova: "Zambie je známá díky těžbě mědi." 🇿🇲

5. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody #17 Moje a vaše švýcarské LOVE brands

8.

#17 Moje a vaše švýcarské LOVE brands

18. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Indie: Země plná barev, chutí a protikladů | Katka Kuklíková & Vladimír Váchal - první část

9.

Indie: Země plná barev, chutí a protikladů | Katka Kuklíková & Vladimír Váchal - první část

5. 6. 2022

1 hod 47 min

Obrázek epizody Robert Schumann: Německý skladatel jezdil za svou ranou láskou do Aše

10.

Robert Schumann: Německý skladatel jezdil za svou ranou láskou do Aše

6. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Moeraki Boulders – přírodní zvláštnost na Novém Zélandu

11.

Moeraki Boulders – přírodní zvláštnost na Novém Zélandu

31. 10. 2012

4 min

Obrázek epizody Velký ostrov

12.

Velký ostrov

20. 3. 2013

4 min

Obrázek epizody Lucie Radová: „Cestování mě naučilo porušovat pravidla.”

13.

Lucie Radová: „Cestování mě naučilo porušovat pravidla.”

12. 3. 2017

36 min

Obrázek epizody Honza Macháček: „Když jsem viděl, jak dvě opice jezdí na praseti, ani mě to nepřekvapilo. To je prostě Indie.”

14.

Honza Macháček: „Když jsem viděl, jak dvě opice jezdí na praseti, ani mě to nepřekvapilo. To je prostě Indie.”

24. 5. 2018

42 min

Obrázek epizody Lékořice jako sladidlo. Skandinávci ji milují, sladí si s ní i kávu

15.

Lékořice jako sladidlo. Skandinávci ji milují, sladí si s ní i kávu

17. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Pavla Sladkého: Podívejte se do míst, o kterých napsali vaši oblíbení básníci

16.

Výletní tip Pavla Sladkého: Podívejte se do míst, o kterých napsali vaši oblíbení básníci

19. 7. 2019

1 min

Obrázek epizody Pro jednoho veteš, pro jiného poklad. Na bleší trhy v moskevském Izmajlovu míří každý víkend davy

17.

Pro jednoho veteš, pro jiného poklad. Na bleší trhy v moskevském Izmajlovu míří každý víkend davy

23. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody VELKÁ LETECKÁ KRIZE - Jan Klas (ŘLP), Radek Zábranský (Letiště Bratislava) - Letecký Podcast

18.

VELKÁ LETECKÁ KRIZE - Jan Klas (ŘLP), Radek Zábranský (Letiště Bratislava) - Letecký Podcast

18. 1. 2021

58 min

Obrázek epizody Václav Trojan: Nejen Spejbl a Hurvínek pocházejí z Plzně; narodil se tu i dvorní skladatel Jiřího Trnky

19.

Václav Trojan: Nejen Spejbl a Hurvínek pocházejí z Plzně; narodil se tu i dvorní skladatel Jiřího Trnky

6. 6. 2022

13 min

Obrázek epizody Jan Václav Hugo Voříšek: Tvůrce jediné symfonie je srovnáván s vídeňským géniem Beethovenem

20.

Jan Václav Hugo Voříšek: Tvůrce jediné symfonie je srovnáván s vídeňským géniem Beethovenem

6. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Červená polívka Nad Štolou

21.

Červená polívka Nad Štolou

18. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Arabela se vrací: Hrad Bouzov patří k nejoblíbenějším filmovým lokalitám napříč žánry

22.

Arabela se vrací: Hrad Bouzov patří k nejoblíbenějším filmovým lokalitám napříč žánry

6. 6. 2022

8 min

Obrázek epizody Zřícenina hradu Krakovec se stala hradem Brtníkem ve filmu Ať žijí duchové

23.

Zřícenina hradu Krakovec se stala hradem Brtníkem ve filmu Ať žijí duchové

6. 6. 2022

11 min

Obrázek epizody #10 Libor Štros | Kanada: Hledání práce, víza, imigrace

24.

#10 Libor Štros | Kanada: Hledání práce, víza, imigrace

23. 2. 2020

22 min

Obrázek epizody Jak vypadá pracovní den animátora?

25.

Jak vypadá pracovní den animátora?

20. 1. 2021

26 min