Obrázek epizody #40 Rozhovor se Zuzanou Vinzens: ”Švýcaři milují naše větrníky”

1.

#40 Rozhovor se Zuzanou Vinzens: ”Švýcaři milují naše větrníky”

10. 2. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody Markéta žije na Korfu a stará se o opuštěné psy. Její Tlapky z Korfu už zachránily stovky zvířat

2.

Markéta žije na Korfu a stará se o opuštěné psy. Její Tlapky z Korfu už zachránily stovky zvířat

26. 1. 2020

3 min

Obrázek epizody #6 Jsem jihočeský patriot a plánujeme z našeho kraje udělat TOP karavanistickou destinaci, říká Petr Soukup

3.

#6 Jsem jihočeský patriot a plánujeme z našeho kraje udělat TOP karavanistickou destinaci, říká Petr Soukup

11. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody 6. Týn doma: Digitální pauzování?

4.

6. Týn doma: Digitální pauzování?

11. 11. 2020

18 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejživější místo v Bělehradě? Místní trh! Kromě nákupů tu můžete diskutovat o politice nebo umění

5.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejživější místo v Bělehradě? Místní trh! Kromě nákupů tu můžete diskutovat o politice nebo umění

11. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Míša Bugrisová: „Projela jsem JV Asii s 300 Kč na den”

6.

Míša Bugrisová: „Projela jsem JV Asii s 300 Kč na den”

4. 1. 2017

35 min

Obrázek epizody #56  Jak si splnit sen, aneb  o životě ve Slovinsku  slovy neobyčejného krajana Pavla Kvapila

7.

#56 Jak si splnit sen, aneb o životě ve Slovinsku slovy neobyčejného krajana Pavla Kvapila

11. 2. 2022

37 min

Obrázek epizody EPIZODA 5 - Svatba na zámku nebo v chatové osadě se Štěpánkou Bendovou

8.

EPIZODA 5 - Svatba na zámku nebo v chatové osadě se Štěpánkou Bendovou

11. 11. 2020

33 min

Obrázek epizody Poutník po starých stezkách 2: trojí inspirace

9.

Poutník po starých stezkách 2: trojí inspirace

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Nikde není oficiální řečí a nikdo jím nemluví od narození, přesto má esperanto stále své fanoušky. Jejich Mekkou je Vídeň

10.

Nikde není oficiální řečí a nikdo jím nemluví od narození, přesto má esperanto stále své fanoušky. Jejich Mekkou je Vídeň

26. 1. 2020

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Když má být něco velmi lehké, je to i velmi drahé, říká odborník na letadla Milan Šlapák

11.

Zálety Aleny Zárybnické: Když má být něco velmi lehké, je to i velmi drahé, říká odborník na letadla Milan Šlapák

13. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 21 - Anna Grosmanová aka Foodpioneer

12.

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 21 - Anna Grosmanová aka Foodpioneer

12. 11. 2020

46 min

Obrázek epizody Chuťové kontroverze: hnědý norský sýr brunost a velrybí maso. Obojí nabízí krámek Frode Rekveho

13.

Chuťové kontroverze: hnědý norský sýr brunost a velrybí maso. Obojí nabízí krámek Frode Rekveho

13. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Země fjordů: plánuje se dálnice

14.

Země fjordů: plánuje se dálnice

16. 6. 2019

3 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Nevadí vám zima? Zkuste přejít odlehlé a nedotčené Rychlebské hory

15.

Výletní tip Ladislava Zibury: Nevadí vám zima? Zkuste přejít odlehlé a nedotčené Rychlebské hory

8. 1. 2021

1 min

Obrázek epizody Jak se jódluje na sněžnicích? Naše reportérka si to vyzkoušela na vlastní kůži

16.

Jak se jódluje na sněžnicích? Naše reportérka si to vyzkoušela na vlastní kůži

13. 2. 2019

3 min

Obrázek epizody Slovinské pobřežní městečko Izola skrývá legendu o zázraku

17.

Slovinské pobřežní městečko Izola skrývá legendu o zázraku

14. 7. 2019

3 min

Obrázek epizody 03 Josef Formánek | „Tři dny jsem strávil v pralese bez jídla, bez pití, sám a nahý," popisuje spisovatel svou šamanskou zkoušku

18.

03 Josef Formánek | „Tři dny jsem strávil v pralese bez jídla, bez pití, sám a nahý," popisuje spisovatel svou šamanskou zkoušku

19. 2. 2020

39 min

Obrázek epizody Jak jsme si půjčily děti

19.

Jak jsme si půjčily děti

10. 1. 2021

39 min

Obrázek epizody #Krakov | Izmael Bartoš: "Sehnat "pilulku po", je v Polsku pro ženy nadlidský úkol."

20.

#Krakov | Izmael Bartoš: "Sehnat "pilulku po", je v Polsku pro ženy nadlidský úkol."

10. 1. 2021

1 hod 9 min

Obrázek epizody Newseum: historie žurnalistiky v kostce je historií...

21.

Newseum: historie žurnalistiky v kostce je historií...

19. 2. 2020

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Snowboardista Martin Černík: Naposledy jsem stál na lyžích na gymplu

22.

Zálety Aleny Zárybnické: Snowboardista Martin Černík: Naposledy jsem stál na lyžích na gymplu

10. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Ľubici Zlochové

23.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Ľubici Zlochové

10. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Vzpomínka na Jaroslava Skalického: kouzlo sicilského Palerma

24.

Vzpomínka na Jaroslava Skalického: kouzlo sicilského Palerma

14. 7. 2019

3 min