Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavilon udržitelnosti na Expo 2020 kombinuje technologie a důležité poselství vůči přírodě

1.

Zápisník zahraničních zpravodajů

Pavilon udržitelnosti na Expo 2020 kombinuje technologie a důležité poselství vůči přírodě

28. 3. 2021

3 min

Obrázek epizody Stát se Vikingem nebo si zazpívat se skupinou ABBA, i to patří k práci reportérů

2.

Stát se Vikingem nebo si zazpívat se skupinou ABBA, i to patří k práci reportérů

28. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Langmajer: Jako dítě jsem kvílel partitury z Carmen

3.

Český rozhlas - Cestování

Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Langmajer: Jako dítě jsem kvílel partitury z Carmen

30. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody V Paříži se staví ostošest. Olympijský stadion pak budou využívat basketbalisté i místní

4.

V Paříži se staví ostošest. Olympijský stadion pak budou využívat basketbalisté i místní

28. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Ešus 29.3.2021 [David Těšínský]

5.

Ešus

Ešus 29.3.2021 [David Těšínský]

29. 3. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jednokolejka z Bangkoku na hranici s Barmou vábí mnoho romantiků a baťůžkářů, brzy ale zanikne

6.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jednokolejka z Bangkoku na hranici s Barmou vábí mnoho romantiků a baťůžkářů, brzy ale zanikne

26. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelé v lockdownu II. Překvapivé zážitky a výzvy přímo za dveřmi

7.

Casablanca: Cestovatelé v lockdownu II. Překvapivé zážitky a výzvy přímo za dveřmi

29. 3. 2021

34 min

Obrázek epizody #02 Můj latinskoamerický příběh

8.

Latin America Passion

#02 Můj latinskoamerický příběh

7. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody #10 Nová Akvitánie - pevnost Boyard a okolí

9.

Francie po česku

#10 Nová Akvitánie - pevnost Boyard a okolí

28. 3. 2021

43 min

Obrázek epizody Výletní tip Martiny Bulánkové: Sirný pramen v Lužických horách nemá se sírou nic společného

10.

Tip

Výletní tip Martiny Bulánkové: Sirný pramen v Lužických horách nemá se sírou nic společného

26. 8. 2022

1 min

Obrázek epizody Naomi Adachi / O Japonsku s poloviční Japonkou

11.

Road Wide Open

Naomi Adachi / O Japonsku s poloviční Japonkou

28. 3. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Etiopští židé se považují za ztracený dvanáctý kmen Izraele. Víru i tradice si udrželi po staletí

12.

Etiopští židé se považují za ztracený dvanáctý kmen Izraele. Víru i tradice si udrželi po staletí

6. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Když Adonis vaří kokinistó: nedělní reportáž z tradiční řecké kuchyně provoněné masem a skořicí

13.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Když Adonis vaří kokinistó: nedělní reportáž z tradiční řecké kuchyně provoněné masem a skořicí

28. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody V Africe hvězdou, kterou fanoušci div neumačkají, v novém domově učí malé Američany fotbal v parku

14.

V Africe hvězdou, kterou fanoušci div neumačkají, v novém domově učí malé Američany fotbal v parku

25. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

15.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Komunita v obci Zaježová na Slovensku se snaží žít v souladu s přírodou i v dobré společnosti

16.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Komunita v obci Zaježová na Slovensku se snaží žít v souladu s přírodou i v dobré společnosti

13. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

17.

Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

18.

Východočeské výlety

Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Epizoda 25 - Předvečer všech svatých (Allehelgensaften)

19.

Svetr s norským vzorem

Epizoda 25 - Předvečer všech svatých (Allehelgensaften)

28. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

20.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

4. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Komunita v obci Zaježová na Slovensku se snaží žít v souladu s přírodou i v dobré společnosti

21.

Komunita v obci Zaježová na Slovensku se snaží žít v souladu s přírodou i v dobré společnosti

13. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

22.

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody #Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

23.

Vyleť z hnízda!

#Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

29. 5. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Elita České Třebové se scházela na Ostrově blažených

24.

Východočeské výlety

Elita České Třebové se scházela na Ostrově blažených

9. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

25.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

27. 5. 2022

3 min