Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ešus 17/5/2021: Pavla v Taiwanu

1.

Ešus

Ešus 17/5/2021: Pavla v Taiwanu

17. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Pěšky Skotskou divočinou - Konečná!

2.

Honzovy Příběhy

Pěšky Skotskou divočinou - Konečná!

14. 10. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Místo do evangelií ponořený do vln: baptistický pastor na souostroví Outer Banks miluje surfování

3.

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Místo do evangelií ponořený do vln: baptistický pastor na souostroví Outer Banks miluje surfování

16. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Jak jsme hledali byt!

4.

Honzovy Příběhy

Jak jsme hledali byt!

6. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Sebevědomá žena z Egypta, která vlastní restauraci

5.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Sebevědomá žena z Egypta, která vlastní restauraci

16. 5. 2021

23 min

Obrázek epizody Jaké bylo ČSA v 60.-70. letech? Točené pivo a vepřo knedlo na palubě - Letuška Blanka Pilátová

6.

Letecký Podcast

Jaké bylo ČSA v 60.-70. letech? Točené pivo a vepřo knedlo na palubě - Letuška Blanka Pilátová

13. 10. 2022

50 min

Obrázek epizody Prima SVĚT  2021 (19)

7.

Prima Svět

Prima SVĚT 2021 (19)

16. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody #9 - Místní gastronomie

8.

TRAVEL You

#9 - Místní gastronomie

24. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Není nejslavnější, zato je spolehlivě nejstarší....

9.

Zápisník zahraničních zpravodajů

Není nejslavnější, zato je spolehlivě nejstarší....

16. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Prodej starožitností se nesmí bát moderních prostředků, až polovina klientů loví skvosty online

10.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Prodej starožitností se nesmí bát moderních prostředků, až polovina klientů loví skvosty online

12. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody #Florida | Tereza Kávenská Samia: "V USA se musí po šestinedělí do práce."

11.

Vyleť z hnízda!

#Florida | Tereza Kávenská Samia: "V USA se musí po šestinedělí do práce."

16. 5. 2021

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

12.

Jaká je budoucnost biočipů? A budeme si brzy dělat řidičák ve virtuální realitě?

11. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Orloj ve Staré Bystrici symbolicky chrání své obyvatele. A tváře jeho apoštolů skrývají tajemství

13.

Orloj ve Staré Bystrici symbolicky chrání své obyvatele. A tváře jeho apoštolů skrývají tajemství

14. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Netradiční výukový krámek pro děti mají v Bavorsku  a podívat se do něj můžete díky Reportážím zahraničních zpravodajů

14.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Netradiční výukový krámek pro děti mají v Bavorsku  a podívat se do něj můžete díky Reportážím zahraničních zpravodajů

13. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody #60 Ztracen v Saúdské Arábii | Lost Czech Man

15.

SVĚTOVÍ

#60 Ztracen v Saúdské Arábii | Lost Czech Man

28. 12. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

16.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

17.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

18.

Casablanca

Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Epizoda 6 - Velikonoce v Norsku (Påske i Norge)

19.

Svetr s norským vzorem

Epizoda 6 - Velikonoce v Norsku (Påske i Norge)

1. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

20.

Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

21.

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Epizoda 7 - Velikonoční tradice (Påsketradisjoner)

22.

Svetr s norským vzorem

Epizoda 7 - Velikonoční tradice (Påsketradisjoner)

8. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

23.

Casablanca

Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

24.

Šumavské podcasty

Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

30. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

25.

Casablanca

Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min