Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cejl/Brnox: ghetto s velkou historií a obřím potenciálem

1.

Cejl/Brnox: ghetto s velkou historií a obřím potenciálem

2. 10. 2021

14 min

Obrázek epizody Vůni venkova máme v genech. Stačí ji objevit

2.

Vůni venkova máme v genech. Stačí ji objevit

11. 5. 2019

23 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kdybych nehrával šachy, nebyl bych teď v zápasení tak dobrý, říká bojovník MMA David Dvořák

3.

Zálety Aleny Zárybnické: Kdybych nehrával šachy, nebyl bych teď v zápasení tak dobrý, říká bojovník MMA David Dvořák

3. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody La Fábrica de Arena - sochaři písku z Andalusie

4.

La Fábrica de Arena - sochaři písku z Andalusie

28. 8. 2020

47 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pověsil architekturu na hřebík a věnuje se včelám. V Lublani je chovají na stovkách  míst

5.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pověsil architekturu na hřebík a věnuje se včelám. V Lublani je chovají na stovkách míst

3. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Peklem na břehu Tallinského zálivu prošel i prezident. Ze sovětského vězení pro politické vězně je dnes muzeum

6.

Peklem na břehu Tallinského zálivu prošel i prezident. Ze sovětského vězení pro politické vězně je dnes muzeum

5. 12. 2019

3 min

Obrázek epizody #3 JSEM ZPĚT

7.

#3 JSEM ZPĚT

3. 10. 2021

30 min

Obrázek epizody Čaj se sinhálsky řekne te. A na Srí Lance se ho naučil zpracovávat mladík ze Slovenska

8.

Čaj se sinhálsky řekne te. A na Srí Lance se ho naučil zpracovávat mladík ze Slovenska

30. 8. 2020

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Napínavý příběh jednoho poválečného letu a radistky Edity Sedlákové-Hermannové

9.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Napínavý příběh jednoho poválečného letu a radistky Edity Sedlákové-Hermannové

3. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Netradiční živý dárek

10.

Netradiční živý dárek

2. 1. 2013

5 min

Obrázek epizody Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

11.

Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

4. 10. 2021

44 min

Obrázek epizody Jak jsme si dopřávaly

12.

Jak jsme si dopřávaly

31. 8. 2020

40 min

Obrázek epizody Je elektromobilita příležitost, nebo výmysl pro horních deset tisíc? Příznivec vs. odpůrce aut do zásuvky

13.

Je elektromobilita příležitost, nebo výmysl pro horních deset tisíc? Příznivec vs. odpůrce aut do zásuvky

5. 10. 2021

34 min

Obrázek epizody Za pověstmi z Choltic, do Svinčan, Raškovic a Svojšic

14.

Za pověstmi z Choltic, do Svinčan, Raškovic a Svojšic

6. 12. 2019

24 min

Obrázek epizody #24 “Letuška z economy”: “První let byl úplně strašný, připadala jsem si, jako kdybych vystupovala v Národním divadle, měla jsem pocit, že mě všichni pozorují.”

15.

#24 “Letuška z economy”: “První let byl úplně strašný, připadala jsem si, jako kdybych vystupovala v Národním divadle, měla jsem pocit, že mě všichni pozorují.”

6. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody 33 kiláků po Paříži

16.

33 kiláků po Paříži

1. 9. 2020

32 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Špičkový design pro psy? V Japonském domě v Londýně představují psí architekturu

17.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Špičkový design pro psy? V Japonském domě v Londýně představují psí architekturu

3. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Američané a Pražské jaro 68

18.

Američané a Pražské jaro 68

17. 2. 2020

26 min

Obrázek epizody Na Hlinecko do přírody, k roubenkám i na poutní místa

19.

Na Hlinecko do přírody, k roubenkám i na poutní místa

3. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody V MONGOLSKU CORNFLAKES NA RAŇAJKY NEČAKAJ

20.

V MONGOLSKU CORNFLAKES NA RAŇAJKY NEČAKAJ

3. 1. 2021

41 min

Obrázek epizody Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

21.

Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

11. 7. 2019

2 min

Obrázek epizody Jak jsme se konečně opálily

22.

Jak jsme se konečně opálily

17. 2. 2020

48 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Jak se nejlépe pohybovat po zmrzlé půdě a na ledu?

23.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Jak se nejlépe pohybovat po zmrzlé půdě a na ledu?

3. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Antarktida jako ze sna a plná příběhů. Výtvarník David Böhm vypráví o své cestě a knize

24.

Casablanca: Antarktida jako ze sna a plná příběhů. Výtvarník David Böhm vypráví o své cestě a knize

4. 1. 2021

35 min

Obrázek epizody Steinbeck a Big Sur

25.

Steinbeck a Big Sur

17. 2. 2020

6 min