Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody David Suchařípa o golfu, závodech rallye i úspěšné sérii Klenoty s vůní benzinu

David Suchařípa o golfu, závodech rallye i úspěšné sérii Klenoty s vůní benzinu

14. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody David Suchařípa o golfu, závodech rallye i úspěšné sérii Klenoty s vůní benzinu

David Suchařípa o golfu, závodech rallye i úspěšné sérii Klenoty s vůní benzinu

14. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Zpověď Natálie Grossové: Promluvila o pomalé smrti milovaného tatínka a jeho posledním přání

Zpověď Natálie Grossové: Promluvila o pomalé smrti milovaného tatínka a jeho posledním přání

14. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Trojka nových Star Wars, proměna HBO Max a rekordní úspěch Maria | Total Week #15/23

Trojka nových Star Wars, proměna HBO Max a rekordní úspěch Maria | Total Week #15/23

14. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody HoRe Tomáše Poláčka: Margita Titlová

HoRe Tomáše Poláčka: Margita Titlová

14. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Přijímačky na střední. Rozptylujeme vás změnou jmen, času i prostoru.

Přijímačky na střední. Rozptylujeme vás změnou jmen, času i prostoru.

13. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Majk Spirit o filmu Invalida a novém albu

Majk Spirit o filmu Invalida a novém albu

13. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Ondřej Moravec, režisér animovaného VR filmu Tmání o životě s depresí

Ondřej Moravec, režisér animovaného VR filmu Tmání o životě s depresí

13. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

13. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

13. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Renfield s Nicolasem Cagem bohužel šetří, jeho Drákula je ale památně zábavný | Recenze do uší

Renfield s Nicolasem Cagem bohužel šetří, jeho Drákula je ale památně zábavný | Recenze do uší

13. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Odpočinková povídací série - Tomáš od MenTa na nás zareágoval☠️ // S2:E6

Odpočinková povídací série - Tomáš od MenTa na nás zareágoval☠️ // S2:E6

13. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Lenka Kabrhelová o podcastu 5:59, který slaví první výročí, pracovním tempu i pohledu na Rusko

Lenka Kabrhelová o podcastu 5:59, který slaví první výročí, pracovním tempu i pohledu na Rusko

12. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Snoubenci Josef Kůrka a Angie Mangombe o Survivoru a čekání na potomka / TALK! / 11. 4. 2023

Snoubenci Josef Kůrka a Angie Mangombe o Survivoru a čekání na potomka / TALK! / 11. 4. 2023

12. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Klára Doležalová: Jak se žije s balkánským manželem a co prozradila na Karla Voříška?

Klára Doležalová: Jak se žije s balkánským manželem a co prozradila na Karla Voříška?

12. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody HoRe Tomáše Poláčka: Pavel Novotný

HoRe Tomáše Poláčka: Pavel Novotný

12. 4. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody #08 LOUTEX

#08 LOUTEX

11. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Rozhovor s organizátorkou hudebních cen Anděl Lucií Hájkovou

Rozhovor s organizátorkou hudebních cen Anděl Lucií Hájkovou

11. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Outsider & Insider: Fenomén Tereza Hlůšková a dopad jejího příběhu na české teenagery

Outsider & Insider: Fenomén Tereza Hlůšková a dopad jejího příběhu na české teenagery

11. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Smutný návrat ze Survivoru: Pepa Kůrka se na přivítání od těhotné snoubenky těšil marně

Smutný návrat ze Survivoru: Pepa Kůrka se na přivítání od těhotné snoubenky těšil marně

11. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody 15-21/112 Běžeckých tipů. Podcast Edy Kožušníka

15-21/112 Běžeckých tipů. Podcast Edy Kožušníka

10. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Tohle si nikdo neposlechne aneb muzikál Vlasy

Tohle si nikdo neposlechne aneb muzikál Vlasy

9. 4. 2023

48 min

Obrázek epizody Když mi někdo řekl, ať jdu běhat, přejedla jsem se. Adéla čelí odsudkům kvůli váze

Když mi někdo řekl, ať jdu běhat, přejedla jsem se. Adéla čelí odsudkům kvůli váze

9. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Šárka Grossová exkluzivně o nemoci i odcházení manžela a o dcerách, které nesou jméno jako stigma

Šárka Grossová exkluzivně o nemoci i odcházení manžela a o dcerách, které nesou jméno jako stigma

8. 4. 2023

31 min