Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kateřina chodí na castingy a zapomenutej pes při cestě na veterinu.

Kateřina chodí na castingy a zapomenutej pes při cestě na veterinu.

3. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Svoboda slova neznamená, že si každý může říkat všechno a všude, říká autor blogu Dnes na Ukrajině

Svoboda slova neznamená, že si každý může říkat všechno a všude, říká autor blogu Dnes na Ukrajině

3. 4. 2023

55 min

Obrázek epizody HoRe Tomáše Poláčka: Marka Rybin

HoRe Tomáše Poláčka: Marka Rybin

3. 4. 2023

56 min

Obrázek epizody #17 | magazín KORIDOR - Ida Turyová - 27. 3. 2023

#17 | magazín KORIDOR - Ida Turyová - 27. 3. 2023

2. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody "Ve Vietnamu přece tlustí lidé nejsou." Míša kvůli poznámkám od okolí přestala jíst

"Ve Vietnamu přece tlustí lidé nejsou." Míša kvůli poznámkám od okolí přestala jíst

2. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody S2:E5 Odpočinková povídací série - Projdeš u maturity s tímhle filmem? (Bohumil Hrabal)

S2:E5 Odpočinková povídací série - Projdeš u maturity s tímhle filmem? (Bohumil Hrabal)

1. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Dcera Nadi Urbánkové Jana exkluzivně o mamince: Měla sen, který předznamenal, co přijde

Dcera Nadi Urbánkové Jana exkluzivně o mamince: Měla sen, který předznamenal, co přijde

1. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody 8. Kavárenská šikana, o Kolečko víc, seznamka a vinné poradenství

8. Kavárenská šikana, o Kolečko víc, seznamka a vinné poradenství

31. 3. 2023

2 hod 11 min

Obrázek epizody Cup of Hollywood: Ep. 10. - Harry Styles, Emrata a jejich trojka, Justin jde do důchodu, Selena a Zayn nový IT couple

Cup of Hollywood: Ep. 10. - Harry Styles, Emrata a jejich trojka, Justin jde do důchodu, Selena a Zayn nový IT couple

31. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Filip ze Survivoru o Kulhym: Lezl nám na nervy, brečel 40 dní v kuse. Teď se tváří, že nefňukal

Filip ze Survivoru o Kulhym: Lezl nám na nervy, brečel 40 dní v kuse. Teď se tváří, že nefňukal

31. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Babišova bunda za pár šupů a žádost o ruku v mezipatře Eiffelovky!

Babišova bunda za pár šupů a žádost o ruku v mezipatře Eiffelovky!

31. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Hrozba milionové pokuty a vyhrocené pozadí jeho odchodu ze Survivoru. Otevřená zpověď Jiřího Hanouska

Hrozba milionové pokuty a vyhrocené pozadí jeho odchodu ze Survivoru. Otevřená zpověď Jiřího Hanouska

31. 3. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Petr Švancara: V Survivoru jsem doslova odpadl, za Lužánky budu bojovat

Petr Švancara: V Survivoru jsem doslova odpadl, za Lužánky budu bojovat

31. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Petr Švancara: V Survivoru jsem doslova odpadl, za Lužánky budu bojovat

Petr Švancara: V Survivoru jsem doslova odpadl, za Lužánky budu bojovat

31. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Kangovo dobívání, zkrácený Rod draka a rozmanitější Akta X | Total Week #13/23

Kangovo dobívání, zkrácený Rod draka a rozmanitější Akta X | Total Week #13/23

31. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Foals exkluzivně: V Praze zahrajeme písně, které Češi ještě neslyšeli

Foals exkluzivně: V Praze zahrajeme písně, které Češi ještě neslyšeli

30. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Pavel Zima, Matěj Hušek ~ Tisk, televize a umělá inteligence podle Seznamu

Pavel Zima, Matěj Hušek ~ Tisk, televize a umělá inteligence podle Seznamu

30. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Dungeons & Dragons jsou poctivé fantasy dobrodružství, co rozesměje i strhne | Recenze do uší

Dungeons & Dragons jsou poctivé fantasy dobrodružství, co rozesměje i strhne | Recenze do uší

29. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Outsider & Insider: Ignorace a lži Jakuba Železného. Ke své chybě se nepostavil čelem jako chlap

Outsider & Insider: Ignorace a lži Jakuba Železného. Ke své chybě se nepostavil čelem jako chlap

29. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

Tajnůstkář Marek Ztracený: Po veřejných zásnubách první slova o svatbě

29. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Filip Renč o neshodách s Hanzlíkem kvůli Sanitce 2 a konfliktech s hvězdami filmu Lída Baarová

Filip Renč o neshodách s Hanzlíkem kvůli Sanitce 2 a konfliktech s hvězdami filmu Lída Baarová

29. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Hodinu končí učitel. Svěrák slaví dvakrát s pivem z prášku. Nevadí!

Hodinu končí učitel. Svěrák slaví dvakrát s pivem z prášku. Nevadí!

28. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Felicita Victoria Prokešová: Kryštov z Love Islandu mě furt chce a píše mi. / TALK! / 28. 3. 2023

Felicita Victoria Prokešová: Kryštov z Love Islandu mě furt chce a píše mi. / TALK! / 28. 3. 2023

28. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Petr Zýma: Myslím si, že český baseball má před sebou úžasný půlrok

Petr Zýma: Myslím si, že český baseball má před sebou úžasný půlrok

28. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Kateřina Kořínková Sobotková

Kateřina Kořínková Sobotková

28. 3. 2023

52 min