Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dramaturg festivalu Prague Sounds Guy Borg

Dramaturg festivalu Prague Sounds Guy Borg

31. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Jak dopadlo zdravotní vyšetření Dominika? Čekání na Kaliho i banány

Jak dopadlo zdravotní vyšetření Dominika? Čekání na Kaliho i banány

31. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Andy Čermák o nové desce, práci pro film, chystaných koncertech i zahraničních zkušenostech

Andy Čermák o nové desce, práci pro film, chystaných koncertech i zahraničních zkušenostech

31. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Tomáš Konůpka alias Ikon: Vlítnu na pódium jak uragán, jedu a zapomenu na všechny problémy

Tomáš Konůpka alias Ikon: Vlítnu na pódium jak uragán, jedu a zapomenu na všechny problémy

31. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Přišla v noci... a s ní jedna z nejsvěžejších českých komedií | Recenze do uší

Přišla v noci... a s ní jedna z nejsvěžejších českých komedií | Recenze do uší

31. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody Batolecí věk

Batolecí věk

31. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Matthew Perry je pořád Matman. Halloween s podvazky a bez

Matthew Perry je pořád Matman. Halloween s podvazky a bez

30. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody ChefArena s Jakubem Červenkou

ChefArena s Jakubem Červenkou

30. 10. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Lu se o Adrianu připravil sám, tvrdí Oliver z Love Islandu. Začal ji nudit, já jsem opak, naznačil

Lu se o Adrianu připravil sám, tvrdí Oliver z Love Islandu. Začal ji nudit, já jsem opak, naznačil

30. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody Petr Tichý: Stavba dekorací je největším tahákem barrandovských ateliérů, firma míří k rekordním číslům

Petr Tichý: Stavba dekorací je největším tahákem barrandovských ateliérů, firma míří k rekordním číslům

30. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody VÝŽIVOVÁ PORADKYNĚ HANKA BORKOVCOVÁ RADÍ, JAK SI UDRŽET SPRÁVNOU ŽIVOTOSPRÁVU A TÍM PŘEDEJÍT DLOUHODOBÉMU STRESU

VÝŽIVOVÁ PORADKYNĚ HANKA BORKOVCOVÁ RADÍ, JAK SI UDRŽET SPRÁVNOU ŽIVOTOSPRÁVU A TÍM PŘEDEJÍT DLOUHODOBÉMU STRESU

30. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody 38. Pankáči, okresní přebory, Slávkovo lobotohrátky a hattrick pro Kovářovou

38. Pankáči, okresní přebory, Slávkovo lobotohrátky a hattrick pro Kovářovou

27. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Finále Srí Lanky na hotelu v Olomouci. Jak dostat děti z domu?

Finále Srí Lanky na hotelu v Olomouci. Jak dostat děti z domu?

27. 10. 2023

48 min

Obrázek epizody Seriálový Fallout, vyděračský Netflix a drsňačka Milady | Total Week #40/23

Seriálový Fallout, vyděračský Netflix a drsňačka Milady | Total Week #40/23

27. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Pavla Beretová: Na každém projektu hledám něco zajímavého, někdy jsou to jen peníze

Pavla Beretová: Na každém projektu hledám něco zajímavého, někdy jsou to jen peníze

27. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody HoRe Tomáše Poláčka: Jiří Bubeníček

HoRe Tomáše Poláčka: Jiří Bubeníček

27. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Jak se opovažujete? Filipem zmítal Gretin hněv, klimatickému žalu vzdoruje aktivismem

Jak se opovažujete? Filipem zmítal Gretin hněv, klimatickému žalu vzdoruje aktivismem

26. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Když si děti pustí pusu na špacír. Most 2 píše sám život

Když si děti pustí pusu na špacír. Most 2 píše sám život

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Moderátor Vlasta Suk si povídal s šesticí dívek Miss České republiky 2023

Moderátor Vlasta Suk si povídal s šesticí dívek Miss České republiky 2023

26. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

26. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

Stand-up komik Daniel Čech v Ranním klubu

26. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Nemilosrdná Martina z MasterChefa: Za potopením kolegů si stojí, hejty ale nezvládá

Nemilosrdná Martina z MasterChefa: Za potopením kolegů si stojí, hejty ale nezvládá

26. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

Lulu uhání Soukupa nahými fotkami, Hanychovou chce do klece. Jaromír mi psal, když byl s Agátou

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Stopování se psem doporučuju, ale ve Střední Asii jsem se za to proklínal, říká Slávek Král

Stopování se psem doporučuju, ale ve Střední Asii jsem se za to proklínal, říká Slávek Král

26. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Jan Gregar o festivalu Mladí ladí Fest a Koncertu pro budoucnost

Jan Gregar o festivalu Mladí ladí Fest a Koncertu pro budoucnost

26. 10. 2023

14 min