Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Berenika Kohoutová promluvila o kauze slavné matky, úspěšném muzikálu Marta i o seriálu Ulice

Berenika Kohoutová promluvila o kauze slavné matky, úspěšném muzikálu Marta i o seriálu Ulice

9. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody 56. Všechno báječné divadlo, pozadí Survivoru a týraný Sámer

56. Všechno báječné divadlo, pozadí Survivoru a týraný Sámer

8. 3. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským 8.3.2024

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským 8.3.2024

8. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Nechali jste si znechutit MDŽ a karafiáty? V čem jsou ženy lepší

Nechali jste si znechutit MDŽ a karafiáty? V čem jsou ženy lepší

8. 3. 2024

46 min

Obrázek epizody Na světě je jen 10 polí levandule lékařské. „Pěstitelé se mi vysmáli. Musela jsem do banky semínek, abych nakoupila původní odrůdu.“

Na světě je jen 10 polí levandule lékařské. „Pěstitelé se mi vysmáli. Musela jsem do banky semínek, abych nakoupila původní odrůdu.“

8. 3. 2024

8 min

Obrázek epizody Rodan: Hudbu dělám v angličtině i proto, že bych rád prorazil v zahraničí

Rodan: Hudbu dělám v angličtině i proto, že bych rád prorazil v zahraničí

8. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody HoRe: Anna Vaverková

HoRe: Anna Vaverková

8. 3. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody O úspěchu Duny, návratu Jacka Sparrowa a Prstenech moci | Total Week #10/24

O úspěchu Duny, návratu Jacka Sparrowa a Prstenech moci | Total Week #10/24

8. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Život na hraně a hity, co chytily díky Instagramu druhý dech

Život na hraně a hity, co chytily díky Instagramu druhý dech

7. 3. 2024

42 min

Obrázek epizody Jan P. Muchow: Když si pro Českého lva přijde někdo, koho znám, rozbuší se mi srdce, jako bych sám vyhrál

Jan P. Muchow: Když si pro Českého lva přijde někdo, koho znám, rozbuší se mi srdce, jako bych sám vyhrál

7. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Herečka Bára Kodetová vzpomíná na tatínka Jiřího Kodeta a otevřeně promluvila i o rodině

Herečka Bára Kodetová vzpomíná na tatínka Jiřího Kodeta a otevřeně promluvila i o rodině

7. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Kdo má a nemá ten výrůstek po očkování? S pytlem odpadků do MHD

Kdo má a nemá ten výrůstek po očkování? S pytlem odpadků do MHD

6. 3. 2024

47 min

Obrázek epizody Bystrov, Husták, Schober ~ Jak dělat a měřit PR, aby fungovalo

Bystrov, Husták, Schober ~ Jak dělat a měřit PR, aby fungovalo

6. 3. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Bitcoin roste, my nevyrostli ze Spice Girls

Bitcoin roste, my nevyrostli ze Spice Girls

5. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským 5.3.2024

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským 5.3.2024

5. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Mikýř odhalil největší tajemství Survivoru. Zákulisí vám změní pohled na věc

Mikýř odhalil největší tajemství Survivoru. Zákulisí vám změní pohled na věc

5. 3. 2024

56 min

Obrázek epizody David Ondříček: Tarantinové v Česku nejsou, jsme ve filmovém vakuu

David Ondříček: Tarantinové v Česku nejsou, jsme ve filmovém vakuu

5. 3. 2024

37 min

Obrázek epizody Vladimír Železný: „Televize je jako droga. Je poznat, když to děláte s radostí.“

Vladimír Železný: „Televize je jako droga. Je poznat, když to děláte s radostí.“

5. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Filmový festival jako studijní praxe? | S organizátory o FAMUFESTu

Filmový festival jako studijní praxe? | S organizátory o FAMUFESTu

5. 3. 2024

14 min

Obrázek epizody Poruchy učení

Poruchy učení

5. 3. 2024

38 min

Obrázek epizody #TALK: Manželství pro všechny

#TALK: Manželství pro všechny

5. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody Napodobování hlasů známých osobností v podání imitátorů Petra Jablonského a Vladimíra Hrona.

Napodobování hlasů známých osobností v podání imitátorů Petra Jablonského a Vladimíra Hrona.

5. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Co po nás dědí naše ratolesti? Cestování podle Pána prstenů i Sherlocka

Co po nás dědí naše ratolesti? Cestování podle Pána prstenů i Sherlocka

4. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Marek Jeníček: Filmy prodáváme Netflixu za stovky tisíc až miliony korun

Marek Jeníček: Filmy prodáváme Netflixu za stovky tisíc až miliony korun

4. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Headhunterka Tereza Černá: „Nejdůležitější je, aby člověk do firmy lidsky zapadl.”

Headhunterka Tereza Černá: „Nejdůležitější je, aby člověk do firmy lidsky zapadl.”

4. 3. 2024

8 min