Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

27. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

27. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

Polední publicistika: Telefonát Trumpa s Babišem. Povánoční slevy. Rok 2025 ve filmu

27. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Ať si každý blábolí, co chce. Zbrojíme proto, aby si na nás Rusko netrouflo, říká Ondráček

Ať si každý blábolí, co chce. Zbrojíme proto, aby si na nás Rusko netrouflo, říká Ondráček

27. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Dvacítka otužilců ve Žďáře se rozhodla podpořit lidi s popáleninami. Vlezli do ledové řeky

Dvacítka otužilců ve Žďáře se rozhodla podpořit lidi s popáleninami. Vlezli do ledové řeky

27. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: V čem vyniká česká hvězda mezi třešněmi? A které vědecké objevy byly letos nejvtipnější?

Magazín Experiment: V čem vyniká česká hvězda mezi třešněmi? A které vědecké objevy byly letos nejvtipnější?

27. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Portello: Na Lanzarote se příroda i lidi museli přizpůsobit suchu. Víno pěstují v lávovém prachu

Host Radiožurnálu: Portello: Na Lanzarote se příroda i lidi museli přizpůsobit suchu. Víno pěstují v lávovém prachu

27. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Kraje v Česku nakoupily 68 bytů a domů pro děti z domova. V Boršově už pětice vede vlastní domácnost

Kraje v Česku nakoupily 68 bytů a domů pro děti z domova. V Boršově už pětice vede vlastní domácnost

27. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody ‚Pravdou třeba proti všem,‘ varoval Karel Kramář před bolševismem. Premiér první české vlády by měl…

‚Pravdou třeba proti všem,‘ varoval Karel Kramář před bolševismem. Premiér první české vlády by měl…

27. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Jaké zkušenosti spolu jako lidé sdílíme? Nová výstava v ústeckém Domě umění potrvá do března

Jaké zkušenosti spolu jako lidé sdílíme? Nová výstava v ústeckém Domě umění potrvá do března

27. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vonící novorozeně a zahřívající hnědý tuk. Věda dokáže popsat i vánoční motivy

Laboratoř: Vonící novorozeně a zahřívající hnědý tuk. Věda dokáže popsat i vánoční motivy

27. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

27. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

27. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Ať si každý blábolí, co chce. Zbrojíme proto, aby si na nás Rusko netrouflo, říká Ondráček

Ať si každý blábolí, co chce. Zbrojíme proto, aby si na nás Rusko netrouflo, říká Ondráček

27. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Maximálna rýchlosť cyklistov, zmena platnosti vodičákov, kontroly po novom a zelené brzdové svetlo. Zmeny pre vodičov, cyklistov a používateľov kolobežiek od januára

Maximálna rýchlosť cyklistov, zmena platnosti vodičákov, kontroly po novom a zelené brzdové svetlo. Zmeny pre vodičov, cyklistov a používateľov kolobežiek od januára

27. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Hradecké minuty! Spory Hradeckých s prvními královéhradeckými biskupy II: arciděkan Jakub Zottines

Hradecké minuty! Spory Hradeckých s prvními královéhradeckými biskupy II: arciděkan Jakub Zottines

27. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 12 : 2025. RPPD

Slovo do bitky LP 12 : 2025. RPPD

27. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Papež Lev XIV.

Seriál Radiožurnálu: Papež Lev XIV.

27. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody #06: V Clashi jsem věděl, že dostanu. Chtěl jsem tam vydržel co nejdýl

#06: V Clashi jsem věděl, že dostanu. Chtěl jsem tam vydržel co nejdýl

27. 12. 2025

54 sec

Obrázek epizody Pod čarou: Češi nevědí, co je česká kuchyně. Nemají to kde zjistit

Pod čarou: Češi nevědí, co je česká kuchyně. Nemají to kde zjistit

27. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody ‚Chceme, aby měly hnízdo, kam se budou moct vrátit‘. V nové ostravské kavárně pracují mladí z domovů

‚Chceme, aby měly hnízdo, kam se budou moct vrátit‘. V nové ostravské kavárně pracují mladí z domovů

27. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Z grafika kominíkem. Muž ze Zlínska kvůli umělé inteligenci změnil profesi, řemeslu se věnuje naplno

Z grafika kominíkem. Muž ze Zlínska kvůli umělé inteligenci změnil profesi, řemeslu se věnuje naplno

27. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Portréty: Kajícníci Buscetta, Brusca a Contorno. Mafiáni, kteří řekli pravdu o mafii

Portréty: Kajícníci Buscetta, Brusca a Contorno. Mafiáni, kteří řekli pravdu o mafii

27. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Je v pořádku veřejně debatovat s extrémisty?

Je v pořádku veřejně debatovat s extrémisty?

27. 12. 2025

58 sec

Obrázek epizody Kariéru ukončil v mladom veku, život sa však neskončil. Bývalý reprezentant našiel zmysel aj mimo ľadu

Kariéru ukončil v mladom veku, život sa však neskončil. Bývalý reprezentant našiel zmysel aj mimo ľadu

27. 12. 2025

38 min