Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč Rusko nepřistoupilo na Trumpovo příměří a jak může válka skončit z pohledu Ukrajinců?

Proč Rusko nepřistoupilo na Trumpovo příměří a jak může válka skončit z pohledu Ukrajinců?

3. 2. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody V Polsku je to normální. Jak vypadá Macinkův „extrémní případ kohabitace“?

V Polsku je to normální. Jak vypadá Macinkův „extrémní případ kohabitace“?

3. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody V Polsku je to normální. Jak vypadá Macinkův „extrémní případ kohabitace“?

V Polsku je to normální. Jak vypadá Macinkův „extrémní případ kohabitace“?

3. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Babiš zůstává ve střetu zájmů. Co víme o fondu, kterým ho chce vyřešit?

Babiš zůstává ve střetu zájmů. Co víme o fondu, kterým ho chce vyřešit?

3. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Zprávy+ 3. 2. 2026

Zprávy+ 3. 2. 2026

3. 2. 2026

7 min

Obrázek epizody Babiš zůstává ve střetu zájmů. Co víme o fondu, kterým ho chce vyřešit?

Babiš zůstává ve střetu zájmů. Co víme o fondu, kterým ho chce vyřešit?

3. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Trumpova kudla do zad Dánům a komu připadne Agrofert

Trumpova kudla do zad Dánům a komu připadne Agrofert

3. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Kamerové systémy v bytových domech

Vaše každodenní inspirace: Kamerové systémy v bytových domech

3. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Vydělal jsem na AI i zlatě balík a jde po mně berňák. Daňový expert vysvětluje, jak danit investice

Vydělal jsem na AI i zlatě balík a jde po mně berňák. Daňový expert vysvětluje, jak danit investice

3. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Vydělal jsem na AI i zlatě balík a jde po mně berňák. Daňový expert vysvětluje, jak danit investice

Vydělal jsem na AI i zlatě balík a jde po mně berňák. Daňový expert vysvětluje, jak danit investice

3. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

Názory a argumenty: Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

3. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

Názory a argumenty: Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

3. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

Ivan Štern: Radost i rizika smlouvy o volném obchodu s Indií

3. 2. 2026

4 min

3. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-3.2.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-3.2.2026

3. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Olympiáda za rohom: fanúšikovské zóny v Miláne a Jasnej, príde aj Sagan

Olympiáda za rohom: fanúšikovské zóny v Miláne a Jasnej, príde aj Sagan

3. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Volno z práce a budíček ve 4 ráno. ‚Baví mě to.‘ Tratě pro běžkaře na Vysočině drží v kondici dobro…

Volno z práce a budíček ve 4 ráno. ‚Baví mě to.‘ Tratě pro běžkaře na Vysočině drží v kondici dobro…

3. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zámek, byty nebo průmyslový park? Jak do nich investovat peníze, které porostou

Zámek, byty nebo průmyslový park? Jak do nich investovat peníze, které porostou

3. 2. 2026

50 min

Obrázek epizody Zámek, byty nebo průmyslový park? Jak do nich investovat peníze, které porostou

Zámek, byty nebo průmyslový park? Jak do nich investovat peníze, které porostou

3. 2. 2026

50 min

Obrázek epizody Spadl s vrtulníkem v Black Hawk Down. Jak se točí blockbuster? Radek Bruna

Spadl s vrtulníkem v Black Hawk Down. Jak se točí blockbuster? Radek Bruna

3. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

Názory a argumenty: Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

3. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

Názory a argumenty: Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

3. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Vytunelovali už stovky miliónov. Za PPA stoja mocní oligarchovia naprieč politickým spektrom, tvrdí Zuzana Šubová

Vytunelovali už stovky miliónov. Za PPA stoja mocní oligarchovia naprieč politickým spektrom, tvrdí Zuzana Šubová

3. 2. 2026

27 min

3. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

Marek Hudema: Kdo se stane novým šéfem americké centrální banky?

3. 2. 2026

2 min