Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Počet obětí sexuálního násilí v církvi je jen špička ledovce

Názory a argumenty: Lída Rakušanová: Počet obětí sexuálního násilí v církvi je jen špička ledovce

6. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zběžná psychoanalýza Petra Macinky, šance Martina Kuby a proč se ve sněmovně atmosféra už nedá ani krájet

Zběžná psychoanalýza Petra Macinky, šance Martina Kuby a proč se ve sněmovně atmosféra už nedá ani krájet

6. 2. 2026

1 hod 5 min

Obrázek epizody Zběžná psychoanalýza Petra Macinky, šance Martina Kuby a proč se ve sněmovně atmosféra už nedá ani krájet

Zběžná psychoanalýza Petra Macinky, šance Martina Kuby a proč se ve sněmovně atmosféra už nedá ani krájet

6. 2. 2026

1 hod 5 min

6. 2. 2026

1 hod 5 min

Obrázek epizody Jan Cina: Jako herce by mě zajímalo, jak Macinka přemýšlí, o čem se mu zdá a co tím sleduje

Jan Cina: Jako herce by mě zajímalo, jak Macinka přemýšlí, o čem se mu zdá a co tím sleduje

6. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

6. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

6. 2. 2026

26 min

6. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

6. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stomatová: Válka na Ukrajině bere životy lidem kolem mě

Osobnost Plus: Stomatová: Válka na Ukrajině bere životy lidem kolem mě

6. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Stomatová: Válka na Ukrajině bere životy lidem kolem mě

Stomatová: Válka na Ukrajině bere životy lidem kolem mě

6. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Takáč zo SMERU odmieta, že nám Maďarsko blokuje milióny eur od EÚ za pomoc Ukrajine

Takáč zo SMERU odmieta, že nám Maďarsko blokuje milióny eur od EÚ za pomoc Ukrajine

6. 2. 2026

39 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Erbanová: V Americe se ženský hokej buduje dlouho, máme co dohánět. Doufám, že nás opouští předsudky

Host Radiožurnálu: Erbanová: V Americe se ženský hokej buduje dlouho, máme co dohánět. Doufám, že nás opouští předsudky

6. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Peníze pro Ukrajinu neřeší příčinu. Je potřeba zastavovat drony, kvůli kterým Ukrajina mrzne

Co se děje se světem: Bříza: Peníze pro Ukrajinu neřeší příčinu. Je potřeba zastavovat drony, kvůli kterým Ukrajina mrzne

6. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Bříza: Peníze pro Ukrajinu neřeší příčinu. Je potřeba zastavovat drony, kvůli kterým Ukrajina mrzne

Bříza: Peníze pro Ukrajinu neřeší příčinu. Je potřeba zastavovat drony, kvůli kterým Ukrajina mrzne

6. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Trhy se třesou. Kdo ovládá bitcoin? Z Ameriky odtéká kapitál, nervozitu působí dluhy a geopolitika

Trhy se třesou. Kdo ovládá bitcoin? Z Ameriky odtéká kapitál, nervozitu působí dluhy a geopolitika

6. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Výstava na místě samotek. Prostory bývalé věznice upraví architektka Vodičková, připomene hrůzy 50.…

Výstava na místě samotek. Prostory bývalé věznice upraví architektka Vodičková, připomene hrůzy 50.…

6. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody HoRe: Jiří Hrdina

HoRe: Jiří Hrdina

6. 2. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 6.2.2026

Snídaně Šampionů- 6.2.2026

6. 2. 2026

45 min

Obrázek epizody 89. NESPOUTANÁ POLITIKA: Macinka vs. Pavel, Epsteinovy úniky a cirkus jménem politika

89. NESPOUTANÁ POLITIKA: Macinka vs. Pavel, Epsteinovy úniky a cirkus jménem politika

6. 2. 2026

52 min

Obrázek epizody Online Plus: Zakázat dětem sítě? Koubský: Ubližují i dospělým, ač jinak

Online Plus: Zakázat dětem sítě? Koubský: Ubližují i dospělým, ač jinak

6. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Exkluzivně arcibiskup Přibyl: Pro konzervativce možná budu liberální, pro liberály zase konzervativní

Exkluzivně arcibiskup Přibyl: Pro konzervativce možná budu liberální, pro liberály zase konzervativní

6. 2. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 6.2.2026

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 6.2.2026

6. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Lichotí mi, když je ze mě lidem zle, říká představitel spartakiádního vraha

Lichotí mi, když je ze mě lidem zle, říká představitel spartakiádního vraha

6. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody #23: Konec památkové péče v Česku? Jak Babiš a spol. obešli odborníky a vinou toho může Pražský Hrad i Kutná Hora přijít o UNESCO

#23: Konec památkové péče v Česku? Jak Babiš a spol. obešli odborníky a vinou toho může Pražský Hrad i Kutná Hora přijít o UNESCO

6. 2. 2026

10 min