Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rychlobruslař Jílek: Stříbro mám i díky Martině Sáblíkové, vybudovala u nás veškerou infrastrukturu

Host Radiožurnálu: Rychlobruslař Jílek: Stříbro mám i díky Martině Sáblíkové, vybudovala u nás veškerou infrastrukturu

9. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

9. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

Pro a proti: Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

9. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

Prezident proti Motoristům? Debatují Sedláčková a Minář

9. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Šance pro škůdce, hrozba pro plodiny. Oteplování oslabuje přirozené nepřátele hmyzu, zjistili vědci

Šance pro škůdce, hrozba pro plodiny. Oteplování oslabuje přirozené nepřátele hmyzu, zjistili vědci

9. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Snowboardistka Maděrová exkluzivně: „Řekla jsem si – nechceš stříbrnou. Jdeš si pro zlato.“

Host Radiožurnálu: Snowboardistka Maděrová exkluzivně: „Řekla jsem si – nechceš stříbrnou. Jdeš si pro zlato.“

9. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Kurátorka Muzea Komenského v Přerově Helena Kovářová mívá vždy po ruce bílé rukavičky. Proč?

Kurátorka Muzea Komenského v Přerově Helena Kovářová mívá vždy po ruce bílé rukavičky. Proč?

9. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Danuše Nerudová: Babiš rozkládá obraz Česka v Evropě. Ohrozí nové povolenky domácnosti?

Danuše Nerudová: Babiš rozkládá obraz Česka v Evropě. Ohrozí nové povolenky domácnosti?

9. 2. 2026

37 min

Obrázek epizody Robert Vano: Neviděl jsem ani telefon. Jen jsem seděl a čekal

Robert Vano: Neviděl jsem ani telefon. Jen jsem seděl a čekal

9. 2. 2026

1 hod 5 min

Obrázek epizody Šéf Národního divadla Burian: O platech ve zlaté kapličce i keckách a báglu na představení

Šéf Národního divadla Burian: O platech ve zlaté kapličce i keckách a báglu na představení

9. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Týden Živě: Kamera Instax, která vytiskne video, břitva pro fanoušky KCD II a Kubův mařič zatisknutý v karbonu

Týden Živě: Kamera Instax, která vytiskne video, břitva pro fanoušky KCD II a Kubův mařič zatisknutý v karbonu

9. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Místo pro orla i vlka. Záchranná stanice v Plzni rozšířila prostory, cena vyšplhala ke 30 milionům

Místo pro orla i vlka. Záchranná stanice v Plzni rozšířila prostory, cena vyšplhala ke 30 milionům

9. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Profesor Černý, Václav Havel a Čecháčkové

Profesor Černý, Václav Havel a Čecháčkové

9. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Havlíček: Pavel Motoristy „napadl“. Macinka je mistr arogance, smrdí to sabotáží, míní Vondra

Havlíček: Pavel Motoristy „napadl“. Macinka je mistr arogance, smrdí to sabotáží, míní Vondra

9. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Vítězové a poražení: Palmerův historický zápis, Džekova renesance a vypočítavost z Malediv

Vítězové a poražení: Palmerův historický zápis, Džekova renesance a vypočítavost z Malediv

9. 2. 2026

6 min

Obrázek epizody Zastupitelé schválili dokument pro těžbu lithia na Cínovci. Místní mají obavy o zdraví i o vodu

Zastupitelé schválili dokument pro těžbu lithia na Cínovci. Místní mají obavy o zdraví i o vodu

9. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Když to nevyjde, hodně to bolí.“ Bude Vonnová po pádu pokračovat v kariéře?

Seriál Radiožurnálu: „Když to nevyjde, hodně to bolí.“ Bude Vonnová po pádu pokračovat v kariéře?

9. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Předkupní právo na zemědělskou půdu? Proti tomu budeme bojovat i u Ústavního soudu, varují malí zemědělci

Předkupní právo na zemědělskou půdu? Proti tomu budeme bojovat i u Ústavního soudu, varují malí zemědělci

9. 2. 2026

38 min

Obrázek epizody Kryptoměny na vodítku: Evropa má náskok v regulaci, trhu to může prospět

Kryptoměny na vodítku: Evropa má náskok v regulaci, trhu to může prospět

9. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Ondřej kolář /TOP 09/ a Jan Zahradil

Ondřej kolář /TOP 09/ a Jan Zahradil

9. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Události, komentáře týdne - 8. února

Události, komentáře týdne - 8. února

9. 2. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Z nepřístupné pevnosti muzeum zdraví. Nemocnice v Olomouci chystá osvětovou expozici

Z nepřístupné pevnosti muzeum zdraví. Nemocnice v Olomouci chystá osvětovou expozici

9. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Události, komentáře z ekonomiky - 7. února

Události, komentáře z ekonomiky - 7. února

9. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Bez obalu o tom, jak Klempíř vyměnil roli rebela za vládní limuzínu

Bez obalu o tom, jak Klempíř vyměnil roli rebela za vládní limuzínu

9. 2. 2026

28 min

Obrázek epizody Česká letadla by mohla kosit ruské drony. Čekají je poslední testy

Česká letadla by mohla kosit ruské drony. Čekají je poslední testy

9. 2. 2026

19 min