Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

26. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

26. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody O co se hraje v úterý na MS? Češi mohou být druzí, třetí i čtvrtí, záleží také na Dánech

O co se hraje v úterý na MS? Češi mohou být druzí, třetí i čtvrtí, záleží také na Dánech

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Sport mě naučil zvládat kritiku i tlak, říká Miss a bývalá atletka Lucie Pisková

Sport mě naučil zvládat kritiku i tlak, říká Miss a bývalá atletka Lucie Pisková

26. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Uhlerová: Prorastové opatrenia sú vágne a ani nepoznáme ich presné znenie

Uhlerová: Prorastové opatrenia sú vágne a ani nepoznáme ich presné znenie

26. 5. 2026

41 min

Obrázek epizody Kde a jak si ověřovat informace? To zjišťovali žáci v Chotýšanech během projektu Pravda a lež

Kde a jak si ověřovat informace? To zjišťovali žáci v Chotýšanech během projektu Pravda a lež

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Brutálně týrali zvířata, ale mohou s nimi dál pracovat. Jak je to možné?

Brutálně týrali zvířata, ale mohou s nimi dál pracovat. Jak je to možné?

26. 5. 2026

31 min

Obrázek epizody I vlastní sbírkou básní pomáhá zachránit kostel starostka Lanžova na Trutnovsku Martina Majorošová

I vlastní sbírkou básní pomáhá zachránit kostel starostka Lanžova na Trutnovsku Martina Majorošová

26. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.5.2026

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.5.2026

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Týdenní přehled: Ekonomika zůstává stabilní, rizikem zůstává napětí kolem Íránu

Týdenní přehled: Ekonomika zůstává stabilní, rizikem zůstává napětí kolem Íránu

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Zchátralou kapli ve Svojších obnovují dobrovolníci. Opravili střechu, chystají se na omítky

Zchátralou kapli ve Svojších obnovují dobrovolníci. Opravili střechu, chystají se na omítky

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Morka a morče

Okolo češtiny: Morka a morče

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Morka a morče

Morka a morče

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Byly tam dvě hospody, škola i pošta. Dnes vesnici Rychnůvek u Lipna připomíná jen zarostlý hřbitov

Byly tam dvě hospody, škola i pošta. Dnes vesnici Rychnůvek u Lipna připomíná jen zarostlý hřbitov

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

Jak to vidí...: Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

26. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

26. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

26. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Tomáš Dudaško | Budou AI agenti kupovat léky? Efektivní a kvalitnější lékárenství v Dr. Max díky AI

Tomáš Dudaško | Budou AI agenti kupovat léky? Efektivní a kvalitnější lékárenství v Dr. Max díky AI

26. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody AI ta Krajta #53 | Google I/O, Karpathy v Anthropic a proč IDEčka brzy nahradí Dark Code Factory

AI ta Krajta #53 | Google I/O, Karpathy v Anthropic a proč IDEčka brzy nahradí Dark Code Factory

26. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Vylétla jsem z hnízda, ale do dětského domova chodím na návštěvy, říká 23letá vysokoškolačka Klára

Seriál Radiožurnálu: Vylétla jsem z hnízda, ale do dětského domova chodím na návštěvy, říká 23letá vysokoškolačka Klára

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Psaní bakalářky, státnice i myšlenky na odchod z dětského domova. Co dál zvažuje 23letá Viktorie

Seriál Radiožurnálu: Psaní bakalářky, státnice i myšlenky na odchod z dětského domova. Co dál zvažuje 23letá Viktorie

26. 5. 2026

3 min