Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jefim Fištejn: V polovině věty

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: V polovině věty

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Macinka o repatriačních letech, situaci na Blízkém východě a krizovém řízení | 7. 3. 2026

Macinka o repatriačních letech, situaci na Blízkém východě a krizovém řízení | 7. 3. 2026

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

Svět ve 20 minutách: Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

Svět ve 20 minutách: Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

Putinovo přátelství má své meze. Mdlá reakce Moskvy by Teherán neměla překvapovat

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Kultura Plus: Financování živé kultury detailně rozebereme ve speciálním vydání Kultury Plus

Kultura Plus: Financování živé kultury detailně rozebereme ve speciálním vydání Kultury Plus

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Kloub palce vyměnila jako první havlíčkobrodská nemocnice. Učit se tam teď jezdí doktoři z celé Evr…

Kloub palce vyměnila jako první havlíčkobrodská nemocnice. Učit se tam teď jezdí doktoři z celé Evr…

7. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

7. 3. 2026

25 min

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Vesecká (za AUTO) vs. Decroix (ODS): Poslanecká imunita, tresty pro mladistvé | 7. 3. 2026

Vesecká (za AUTO) vs. Decroix (ODS): Poslanecká imunita, tresty pro mladistvé | 7. 3. 2026

7. 3. 2026

40 min

Obrázek epizody Bledule lákají výletníky do údolí Chlébského potoka, čas je do konce března, říká starosta

Bledule lákají výletníky do údolí Chlébského potoka, čas je do konce března, říká starosta

7. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

Osobnost Plus: Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci našli v umělých vlasech koktejl toxických látek

Laboratoř: Vědci našli v umělých vlasech koktejl toxických látek

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Starou třídičku vypátrali ve stodole pod slámou. Funguje i po 100 letech

Starou třídičku vypátrali ve stodole pod slámou. Funguje i po 100 letech

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Kulidakis, Kubovičová: Repatriace, rozpočet a politické divadlo ve sněmovně

Kulidakis, Kubovičová: Repatriace, rozpočet a politické divadlo ve sněmovně

7. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody Evropa poučuje USA a Izrael. Teherán proti nim vede válku už 47 let

Evropa poučuje USA a Izrael. Teherán proti nim vede válku už 47 let

7. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Populární léky na hubnutí, Mládě hrošíka liberijského a Dar starosty Záměle. NEJ reportáže týdne

Populární léky na hubnutí, Mládě hrošíka liberijského a Dar starosty Záměle. NEJ reportáže týdne

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Michal Ferenc: Dnes by som sa už Don Boss Bossov nepomenoval, ľudia nálepkujú svalnatých bradatých mužov ako mafiánov (podcast Autobazar.EU)

Michal Ferenc: Dnes by som sa už Don Boss Bossov nepomenoval, ľudia nálepkujú svalnatých bradatých mužov ako mafiánov (podcast Autobazar.EU)

7. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Díky Kingdom Come: Deliverance vznikne nová cyklostezka, fanoušci mají další důvod pro návštěvu

Díky Kingdom Come: Deliverance vznikne nová cyklostezka, fanoušci mají další důvod pro návštěvu

7. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody „Moje tělo už volalo o pomoc.“ Baletka Márová o bolesti jako normě

„Moje tělo už volalo o pomoc.“ Baletka Márová o bolesti jako normě

7. 3. 2026

45 min