Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Německo brzdí na 0,5 %. Hrozí Česku černý scénář a konec růstu?

Německo brzdí na 0,5 %. Hrozí Česku černý scénář a konec růstu?

30. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

Host Radiožurnálu: Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

Překladatelka: Attenborough obdivuje každého brouka. Na dotaz mi odpověděl ručně psaným dopisem

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Příspěvek viní z havárie v Černobylu Ukrajince. Na směně přitom velel Rus

Příspěvek viní z havárie v Černobylu Ukrajince. Na směně přitom velel Rus

30. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Příspěvek viní z havárie v Černobylu Ukrajince. Na směně přitom velel Rus

30. 4. 2026

2 min

30. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody #ExploreŠkoda News: Škoda Auto je po úspěšném prvním čtvrtletí druhou nejprodávanější automobilovou značkou v Evropě

#ExploreŠkoda News: Škoda Auto je po úspěšném prvním čtvrtletí druhou nejprodávanější automobilovou značkou v Evropě

30. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Ombudsman Dobrovodský o poplatkoch u lekárov: Nie sme na bazáre

Ombudsman Dobrovodský o poplatkoch u lekárov: Nie sme na bazáre

30. 4. 2026

41 min

Obrázek epizody Jahody pod plachtami. Farmáři ve středních Čechách bojují po další mrazivé noci o úrodu

Jahody pod plachtami. Farmáři ve středních Čechách bojují po další mrazivé noci o úrodu

30. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Ostrůvek v teplické Zámecké zahradě je podle ochranářů unikátní. Město ho přesto chce otevřít lidem

Ostrůvek v teplické Zámecké zahradě je podle ochranářů unikátní. Město ho přesto chce otevřít lidem

30. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Vlčí jezero je nepřístupné do podzimu 2027. Lidé ale oblíbenou lokalitu i tak navštěvují, hrozí jim…

Vlčí jezero je nepřístupné do podzimu 2027. Lidé ale oblíbenou lokalitu i tak navštěvují, hrozí jim…

30. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Životodárnou vodu Skalákovy studánky a Zbečnické zkamenělé chleby můžete objevit na Hronovsku

Životodárnou vodu Skalákovy studánky a Zbečnické zkamenělé chleby můžete objevit na Hronovsku

30. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody #04: Kdo jsou dnešní mloci: Putin, Babiš i ti, kdo jim dávají moc

#04: Kdo jsou dnešní mloci: Putin, Babiš i ti, kdo jim dávají moc

30. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Finalistka Miss Czech Republic: Nikdy jsem nebyla hezká holka, vážila jsem o 30 kilo víc

Finalistka Miss Czech Republic: Nikdy jsem nebyla hezká holka, vážila jsem o 30 kilo víc

30. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Ve Zlíně na pálení čarodějnic teče krev. Transfuzní oddělení tamní nemocnice si připravilo speciáln…

Ve Zlíně na pálení čarodějnic teče krev. Transfuzní oddělení tamní nemocnice si připravilo speciáln…

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

Jak to vidí...: Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

30. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

30. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Na hradu a zámku v Horšovském Týně se znovu otvírá expozice Mitsuko. Má více obrazů a unikátní rakev

Na hradu a zámku v Horšovském Týně se znovu otvírá expozice Mitsuko. Má více obrazů a unikátní rakev

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Manažerské shrnutí: Jak postavit výdělečný bateriový projekt? 

Manažerské shrnutí: Jak postavit výdělečný bateriový projekt? 

30. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody ‚Machrovina pasovaná na desetinu.‘ Kolem 400 lidí se přišlo podívat na rekonstrukci Kounicova domu

‚Machrovina pasovaná na desetinu.‘ Kolem 400 lidí se přišlo podívat na rekonstrukci Kounicova domu

30. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Velký rozcestník chytrých hodinek: kde Apple ustrnul, proč Garmin dominuje a které značky překvapí

Velký rozcestník chytrých hodinek: kde Apple ustrnul, proč Garmin dominuje a které značky překvapí

30. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Velký rozcestník chytrých hodinek: kde Apple ustrnul, proč Garmin dominuje a které značky překvapí

Velký rozcestník chytrých hodinek: kde Apple ustrnul, proč Garmin dominuje a které značky překvapí

30. 4. 2026

21 min

Obrázek epizody Od arkádové nostalgie po virtuální realitu. Sběratel buduje v Česku herní svět za miliony

Od arkádové nostalgie po virtuální realitu. Sběratel buduje v Česku herní svět za miliony

30. 4. 2026

57 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

30. 4. 2026

3 min