Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Odposlechy v popelníku a stříhání vlasů. I to čekalo turisty v totalitní Albánii

Zápisník zahraničních zpravodajů: Odposlechy v popelníku a stříhání vlasů. I to čekalo turisty v totalitní Albánii

4. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Za miliardu koupil hotel v Brně. Chyběla tam skutečná pětihvězda, říká majitel Czech Inn

Za miliardu koupil hotel v Brně. Chyběla tam skutečná pětihvězda, říká majitel Czech Inn

4. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Babiš neurazil Fialu, ale duševně nemocné. Pavel nechce být druhý Zeman a SPOLU sní o 30 %

Babiš neurazil Fialu, ale duševně nemocné. Pavel nechce být druhý Zeman a SPOLU sní o 30 %

4. 12. 2024

34 min

Obrázek epizody Krátké zprávy – 04/12/2024 – čeština

Krátké zprávy – 04/12/2024 – čeština

4. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Slovenská národná tragédia a jedna Rózsa

Slovenská národná tragédia a jedna Rózsa

4. 12. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Receptář nejen pro advent

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Receptář nejen pro advent

4. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Zdemolovaný byt a škoda stovky tisíc, líčí majitel zkušenosti s neplatiči

Zdemolovaný byt a škoda stovky tisíc, líčí majitel zkušenosti s neplatiči

4. 12. 2024

18 min

Obrázek epizody Rozpočet počítá se schodkem 241 miliard korun

Rozpočet počítá se schodkem 241 miliard korun

4. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Za mě vždy hlasuje peněženka

Názory a argumenty: Petr Holub: Za mě vždy hlasuje peněženka

4. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Petr Holub: Za mě vždy hlasuje peněženka

Petr Holub: Za mě vždy hlasuje peněženka

4. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Na Trumpovi a bitcoinu jsem vydělal, říká Žabža. Radí, jak se při investování zbavit nenažranosti

Na Trumpovi a bitcoinu jsem vydělal, říká Žabža. Radí, jak se při investování zbavit nenažranosti

4. 12. 2024

9 min

4. 12. 2024

3 min

4. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Stejnou chybu udělali i za Babiše. Rozpočet nás může nemile překvapit, říká Hampl

Stejnou chybu udělali i za Babiše. Rozpočet nás může nemile překvapit, říká Hampl

4. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Poland!!! Economically strong & with large army. Interview with former deputy prime minister Jadwiga Emilewicz

Poland!!! Economically strong & with large army. Interview with former deputy prime minister Jadwiga Emilewicz

4. 12. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Chyba systému: Žitňanská: Policie kroužila kolem Fica, o 50. léta ale nejde

Chyba systému: Žitňanská: Policie kroužila kolem Fica, o 50. léta ale nejde

4. 12. 2024

45 min

Obrázek epizody Briefing #69: Strategická komunikace státu by se neměla opírat do soukromého sektoru. Soláry mají být budoucnost. Proč si ji ale neznepříjemnit vyšší byrokratickou zátěží.

Briefing #69: Strategická komunikace státu by se neměla opírat do soukromého sektoru. Soláry mají být budoucnost. Proč si ji ale neznepříjemnit vyšší byrokratickou zátěží.

4. 12. 2024

14 min

Obrázek epizody Zavoral: Bartošová do rozhlasu patří. Soukromá rádia zaspala dobu a zneužívají posluchače - podcast

Zavoral: Bartošová do rozhlasu patří. Soukromá rádia zaspala dobu a zneužívají posluchače - podcast

4. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Zavoral: Bartošová do rozhlasu patří. Soukromá rádia zaspala dobu a zneužívají posluchače - podcast

Zavoral: Bartošová do rozhlasu patří. Soukromá rádia zaspala dobu a zneužívají posluchače - podcast

4. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU, říká expert

Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU, říká expert

4. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU

Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU

4. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU

Prezidentským volbám bude v Polsku v příštích měsících podřízeno vše, včetně předsednictví v EU

4. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Chyba systému: Žitňanská: Policie kroužila kolem Fica, o 50. léta ale nejde

4. 12. 2024

37 min

4. 12. 2024

45 min

Obrázek epizody Žitňanská: Policie kroužila kolem Fica, o 50. léta ale nejde

Žitňanská: Policie kroužila kolem Fica, o 50. léta ale nejde

4. 12. 2024

45 min