Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Rozpočtové určení daní. Turecká ofenziva v Sýrii. České filmy a ceny Oscar

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Rozpočtové určení daní. Turecká ofenziva v Sýrii. České filmy a ceny Oscar

18. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

Život k nezaplacení: Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

18. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

Život k nezaplacení: Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

18. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

Prokop: V Česku nemá psychologa ani speciálního pedagoga 70 procent škol. Novela situaci stabilizuje

18. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politiku zachvátila epidemie bolševismu, míní disident Urban

Osobnost Plus: Politiku zachvátila epidemie bolševismu, míní disident Urban

18. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Ptáme se politiků: Co děláme špatně? Fiala zas vytáhl německé mzdy

Ptáme se politiků: Co děláme špatně? Fiala zas vytáhl německé mzdy

18. 12. 2024

47 min

Obrázek epizody Silničáři zahájili stavbu jihovýchodní části Pražského okruhu. Stavební firmy ho dokončí za tři roky

Silničáři zahájili stavbu jihovýchodní části Pražského okruhu. Stavební firmy ho dokončí za tři roky

18. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody SHARE: Budúcnosť kamenných predajní? Roboty, balíkoboxy a AI

SHARE: Budúcnosť kamenných predajní? Roboty, balíkoboxy a AI

18. 12. 2024

44 min

Obrázek epizody Potřebujeme předvídatelné stavební prostředí, shodují se šéfové Dukovan, ŘSD i Správy železnic

Potřebujeme předvídatelné stavební prostředí, shodují se šéfové Dukovan, ŘSD i Správy železnic

18. 12. 2024

2 hod 2 min

Obrázek epizody Účasti ve StarDance jsem litovala. Teď jsem ale vděčná, vzpomíná Dana Batulková

Účasti ve StarDance jsem litovala. Teď jsem ale vděčná, vzpomíná Dana Batulková

18. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Účasti ve StarDance jsem litovala. Teď jsem ale vděčná, vzpomíná Dana Batulková

Účasti ve StarDance jsem litovala. Teď jsem ale vděčná, vzpomíná Dana Batulková

18. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody #67: Schillerová: Proč mě TikTok baví. Důchod v 65 letech, bydlení pro mladé, nižší daně

#67: Schillerová: Proč mě TikTok baví. Důchod v 65 letech, bydlení pro mladé, nižší daně

18. 12. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody České Vánoce: Tradice, zvyky a obyčeje dříve a dnes. Od slovanského slunovratu po staročeské svátky?

České Vánoce: Tradice, zvyky a obyčeje dříve a dnes. Od slovanského slunovratu po staročeské svátky?

18. 12. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 18. 12. 2024

Okénko Moravskoslezského kraje | 18. 12. 2024

18. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Naše Paní opět září! Symbolický zánik západní křesťanské civilizace se nekonal...

Naše Paní opět září! Symbolický zánik západní křesťanské civilizace se nekonal...

18. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Zdraví nevzniká v nemocnicích. Jsme strůjci svého štěstí, fitness je primární prevence, říká Havrdová

Zdraví nevzniká v nemocnicích. Jsme strůjci svého štěstí, fitness je primární prevence, říká Havrdová

18. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

Jak to vidí...: Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

18. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Rozhovor - Stanislav Brunclík, tiskový mluvčí Města Nymburk o situaci v nemocnici, 18.12.2024

Rozhovor - Stanislav Brunclík, tiskový mluvčí Města Nymburk o situaci v nemocnici, 18.12.2024

18. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Olomoucký vědec Ondřej Novák získal prestižní grant. Výzkum má pomoct zvýšit výnosy v zemědělství

Olomoucký vědec Ondřej Novák získal prestižní grant. Výzkum má pomoct zvýšit výnosy v zemědělství

18. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Hymna Prahy 2 válcuje internet! A nestála nic... nebo nestojí za nic? Karate Kid je zpět a Adele odsoudili v Brazílii za plagiátorství

Hymna Prahy 2 válcuje internet! A nestála nic... nebo nestojí za nic? Karate Kid je zpět a Adele odsoudili v Brazílii za plagiátorství

18. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Pomáhala po střelbě na fakultě. „Hlavní je teplo a bezpečí před novináři,“ říká krizová interventka

Seriál Radiožurnálu: Pomáhala po střelbě na fakultě. „Hlavní je teplo a bezpečí před novináři,“ říká krizová interventka

18. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Svaz letců v Přerově získal vlajky z rakví amerických vojáků sestřelených u Troubek za druhé světové

Svaz letců v Přerově získal vlajky z rakví amerických vojáků sestřelených u Troubek za druhé světové

18. 12. 2024

41 sec

Obrázek epizody Expřítel ji polil kyselinou, oslepla a bojovala o život. Dnes je vdaná, stala se maminkou a věnuje se dalším popáleným

Expřítel ji polil kyselinou, oslepla a bojovala o život. Dnes je vdaná, stala se maminkou a věnuje se dalším popáleným

18. 12. 2024

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

Jak to vidí...: Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

18. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

Amerikanista: Trump toho nasliboval hodně. Ne všechny změny ale budou k lepšímu

18. 12. 2024

24 min