Obrázek epizody Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

30. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

Jak to vidí...: Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

30. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

Blbá nálada i únava z politiky. Také ale stabilita a absence skandálů, hodnotí uplynulý rok Kubičko

30. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Klenot mezi betlémy! Pohyblivé divadlo tří Josefů v Třebechovicích pod Orebem se nikdy neokouká

Klenot mezi betlémy! Pohyblivé divadlo tří Josefů v Třebechovicích pod Orebem se nikdy neokouká

30. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Týden Živě: Boříme mýty kolem Windows 11. Recall není špatný, jen nepochopený

Týden Živě: Boříme mýty kolem Windows 11. Recall není špatný, jen nepochopený

30. 12. 2024

31 min

Obrázek epizody Na zimní prohlídky zámku Humprecht už zavítaly stovky lidí. Co všechno je pro ně nachystané?

Na zimní prohlídky zámku Humprecht už zavítaly stovky lidí. Co všechno je pro ně nachystané?

30. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Dobrou náladu nedělá alkohol, ale dobrá společnost

Dobrou náladu nedělá alkohol, ale dobrá společnost

30. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Nemocnicím scházejí internisté. Mladé absolventy náročný obor neláká

Nemocnicím scházejí internisté. Mladé absolventy náročný obor neláká

30. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody „Další brzda rozvoje AI? Nedostatečná a zastaralá energetická infrastruktura“

„Další brzda rozvoje AI? Nedostatečná a zastaralá energetická infrastruktura“

30. 12. 2024

50 min

Obrázek epizody DEBRIEF 22 s Josefem Krausem a Markem Čejkou: Sýrie na prahu změn

DEBRIEF 22 s Josefem Krausem a Markem Čejkou: Sýrie na prahu změn

30. 12. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Básníkovo město

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Básníkovo město

30. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Čermák: Pro lidi jsem policajt nebo mlátička. Kvůli mojí vizáži i zkouší, co zvládnu

Čermák: Pro lidi jsem policajt nebo mlátička. Kvůli mojí vizáži i zkouší, co zvládnu

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody RegioJet už se zase na prodej nechystá. Když jsem to naznačil, udělal jsem chybu, říká Jančura

RegioJet už se zase na prodej nechystá. Když jsem to naznačil, udělal jsem chybu, říká Jančura

30. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Jsme odolní, ale stát je pomalý. Lidé v pohraničí cítí, že na ně kašle, říká starosta zatopeného Krnova

Jsme odolní, ale stát je pomalý. Lidé v pohraničí cítí, že na ně kašle, říká starosta zatopeného Krnova

30. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Na Olomoucku a Prostějovsku zdraží od ledna vodné a stočné. V Olomouci zvýší i poplatek za odpady

Na Olomoucku a Prostějovsku zdraží od ledna vodné a stočné. V Olomouci zvýší i poplatek za odpady

30. 12. 2024

26 sec

Obrázek epizody RegioJet už se zase na prodej nechystá. Když jsem to naznačil, udělal jsem chybu, říká Jančura

RegioJet už se zase na prodej nechystá. Když jsem to naznačil, udělal jsem chybu, říká Jančura

30. 12. 2024

7 min

30. 12. 2024

7 min

Obrázek epizody Vasilko, Čorej: Trump pre Ukrajinu nemusí byť až taká katastrofa

Vasilko, Čorej: Trump pre Ukrajinu nemusí byť až taká katastrofa

30. 12. 2024

38 min

Obrázek epizody Domáci súhrn 2024: Rozdelená spoločnosť, štrajky a atentát (30. 12. 2024)

Domáci súhrn 2024: Rozdelená spoločnosť, štrajky a atentát (30. 12. 2024)

30. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Znenadání „Wintonovým vnukem”. Příběh Alexe Klimenta

Znenadání „Wintonovým vnukem”. Příběh Alexe Klimenta

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

Bruselské chlebíčky: Češi na špici evropské pivní politiky

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Češi na špici evropské pivní politiky

Češi na špici evropské pivní politiky

30. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Platy hasičů ve velkých městech by měly být větší než v těch menších a jak dopadl soud hasiče o peníze za pohotovosti

Platy hasičů ve velkých městech by měly být větší než v těch menších a jak dopadl soud hasiče o peníze za pohotovosti

30. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Znenadání „Wintonovým vnukem”. Příběh Alexe Klimenta

Znenadání „Wintonovým vnukem”. Příběh Alexe Klimenta

30. 12. 2024

32 min