Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: V čem může být slovenská vláda inspirací pro českou předvolební kampaň?

Názory a argumenty: Petr Šabata: V čem může být slovenská vláda inspirací pro českou předvolební kampaň?

6. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Petr Šabata: V čem může být slovenská vláda inspirací pro českou předvolební kampaň?

Petr Šabata: V čem může být slovenská vláda inspirací pro českou předvolební kampaň?

6. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Fico v Moskvě? Fotka s Putinem a gesto jen pro Slováky. Válku teď řídí Rusko, Ukrajina v NATO nikdy nebude

Fico v Moskvě? Fotka s Putinem a gesto jen pro Slováky. Válku teď řídí Rusko, Ukrajina v NATO nikdy nebude

6. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Fendrych: Blbost, Česko na špičku EU nemá. Babiš si ale takové řeči může dovolit

Fendrych: Blbost, Česko na špičku EU nemá. Babiš si ale takové řeči může dovolit

6. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Ekonomiku recese nečeká, lidé se přesto bojí a spoří, říká analytik Komerční banky

Ekonomiku recese nečeká, lidé se přesto bojí a spoří, říká analytik Komerční banky

6. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Česko už nemá „chřipku“. Letos porosteme, ale jen doháníme ztracené roky, říká ekonom Dvořák

Česko už nemá „chřipku“. Letos porosteme, ale jen doháníme ztracené roky, říká ekonom Dvořák

6. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody 126: 2025 a vývoj úrokových sazeb hypoték

126: 2025 a vývoj úrokových sazeb hypoték

6. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Ekonomiku recese nečeká, lidé se přesto bojí a spoří, říká analytik Komerční banky

Ekonomiku recese nečeká, lidé se přesto bojí a spoří, říká analytik Komerční banky

6. 1. 2025

14 min

6. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Důsledná aplikace trestního práva na politiku by ji zničila, říká advokát Tomáš Němeček

Důsledná aplikace trestního práva na politiku by ji zničila, říká advokát Tomáš Němeček

6. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody Módní návrhářka Tatiana Kováříková v Hráčích: Korn mi dal druhou šanci. A co si myslí o penězích pro první dámu?

Módní návrhářka Tatiana Kováříková v Hráčích: Korn mi dal druhou šanci. A co si myslí o penězích pro první dámu?

6. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Reparát: Jak na platy nepedagogů? Přes příspěvkové organizace obcí

Reparát: Jak na platy nepedagogů? Přes příspěvkové organizace obcí

6. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Herečka Kovalčiková o moderovaní Let’s Dance: Rozhodovanie nebolo jednoduché

Herečka Kovalčiková o moderovaní Let’s Dance: Rozhodovanie nebolo jednoduché

6. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

Bruselské chlebíčky: Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

6. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Boháči i nemajetní. Donald Trump jako sluha dvou pánů

Boháči i nemajetní. Donald Trump jako sluha dvou pánů

6. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

Bruselské chlebíčky: Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

6. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

Dvořák: Zabránit ruskému vměšování do českých voleb bude těžké

6. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Boháči i nemajetní. Donald Trump jako sluha dvou pánů

Boháči i nemajetní. Donald Trump jako sluha dvou pánů

6. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Sestřelil Putin další letadlo?

Vinohradská 12: Sestřelil Putin další letadlo?

6. 1. 2025

27 min

6. 1. 2025

27 min

6. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Sestřelil Putin další letadlo?

Sestřelil Putin další letadlo?

6. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Fialova strašidla

Fialova strašidla

5. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

5. 1. 2025

50 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

Příběhy 20. století: „Jsem zdravý,“ řekl Mengelemu a přežil Osvětim. Jiří Brady

5. 1. 2025

50 min