Obrázek epizody SPECIÁL Maciej Ruczaj: Polsko vede Evropu

SPECIÁL Maciej Ruczaj: Polsko vede Evropu

10. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Správanie premiéra Fica je pre krajinu nebezpečné, sme pripravení na občiansku neposlušnosť, tvrdí organizátorka protestov Lucia Štasselová

Správanie premiéra Fica je pre krajinu nebezpečné, sme pripravení na občiansku neposlušnosť, tvrdí organizátorka protestov Lucia Štasselová

9. 1. 2025

38 min

Obrázek epizody #44 Zvostra s Janem Sedláčkem, host Miroslav Kelnar – Za nahlášení korupce skončil před soudem

#44 Zvostra s Janem Sedláčkem, host Miroslav Kelnar – Za nahlášení korupce skončil před soudem

9. 1. 2025

2 hod 10 min

Obrázek epizody Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

Hovory: Mastný papír od hamburgerů? Nedá se recyklovat, ale žížaly z něj vyrobí kompost, říká vědec

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Na Slovensko neproudí plyn: Fico hrozí Ukrajině odvetou

Na Slovensko neproudí plyn: Fico hrozí Ukrajině odvetou

9. 1. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody 9. 1. 2025: Růst nezaměstnanosti – Ničivé požáry v Los Angeles – Obětí nehod ubylo

9. 1. 2025: Růst nezaměstnanosti – Ničivé požáry v Los Angeles – Obětí nehod ubylo

9. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Tipy na víkend: Křimický Zelmistr, Country bál pro zámek Čečovice, Robert Křesťan a Druhá tráva

Tipy na víkend: Křimický Zelmistr, Country bál pro zámek Čečovice, Robert Křesťan a Druhá tráva

9. 1. 2025

29 sec

Obrázek epizody 170. „Hlinkově smrti jsme nemohli uvěřit,“ popisuje Antonín Bruštík

170. „Hlinkově smrti jsme nemohli uvěřit,“ popisuje Antonín Bruštík

9. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Antonín Bruštík

Antonín Bruštík

9. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

9. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

9. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

Odpolední publicistika: Požáry kolem Los Angeles. Obrat českých e-shopů. Elon Musk a AfD

9. 1. 2025

20 min

9. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Marian Jurečka [KDU-ČSL], ministr práce a sociálních věcí (9. 1. 2024)

Marian Jurečka [KDU-ČSL], ministr práce a sociálních věcí (9. 1. 2024)

9. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 9.1.2025

Snídaně Šampionů- 9.1.2025

9. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o novoročním koncertu

Jablonecký magazín o novoročním koncertu

9. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Admin navařil a všem chutnalo. Nejen o práci s trendy se šéfem sociálních sítí Českého hokeje

Admin navařil a všem chutnalo. Nejen o práci s trendy se šéfem sociálních sítí Českého hokeje

9. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Slovensko musí dúfať, že sa hackeri nedostali aj k zálohovaným dátam z katastra

Slovensko musí dúfať, že sa hackeri nedostali aj k zálohovaným dátam z katastra

9. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody DANA DRÁBOVÁ: Ukrajina může být nejmodernější zemí široko daleko, ale musí dojít k smíření

DANA DRÁBOVÁ: Ukrajina může být nejmodernější zemí široko daleko, ale musí dojít k smíření

9. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

Dvacet minut Radiožurnálu: Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

9. 1. 2025

24 min

9. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

Není pravda, že Bradáčová neuznává chyby. Věděl jsem, že za ni klidně vezmu odpovědnost, říká Blažek

9. 1. 2025

24 min

9. 1. 2025

24 min