Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 16  Kluby. Nechybí nadšení, ale návštěvnost

16 Kluby. Nechybí nadšení, ale návštěvnost

26. 6. 2026

7 min

Obrázek epizody 13  Úplně se mi zastavil čas

13 Úplně se mi zastavil čas

26. 6. 2026

7 min

Obrázek epizody 14  Ve škole jsme se za války učili zvedat pravici

14 Ve škole jsme se za války učili zvedat pravici

26. 6. 2026

6 min

Obrázek epizody 17 Příběhy z Březového vrchu XXVIII. Smrtonosná tuberkulóza

17 Příběhy z Březového vrchu XXVIII. Smrtonosná tuberkulóza

26. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody 01_01 Parním vlakem v rámci 150. výročí železnice mezi Příbrami a Březnicí

01_01 Parním vlakem v rámci 150. výročí železnice mezi Příbrami a Březnicí

26. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody 10 Hornické muzeum láká na prokopskou pouč, živá řemesla i poklad z Hrachova

10 Hornické muzeum láká na prokopskou pouč, živá řemesla i poklad z Hrachova

26. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody 06 Z Příbrami do Brd víkendovou linkou

06 Z Příbrami do Brd víkendovou linkou

26. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Lidé se i přes zákaz koupou v pískovně Cep II na Třeboňsku. Znečišťují tak ale zdroj pitné vody

Lidé se i přes zákaz koupou v pískovně Cep II na Třeboňsku. Znečišťují tak ale zdroj pitné vody

26. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Chyba systému: Babík: Děsí mě, že ti, co volili Trumpa, teď nereagují

Chyba systému: Babík: Děsí mě, že ti, co volili Trumpa, teď nereagují

26. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Chyba systému: Babík: Děsí mě, že ti, co volili Trumpa, teď nereagují

26. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Babík: Děsí mě, že ti, co volili Trumpa, teď nereagují

Babík: Děsí mě, že ti, co volili Trumpa, teď nereagují

26. 6. 2026

53 min

26. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Majitele Dukly sestup nezlomil. Chce přikoupit tři zahraniční kluby

Majitele Dukly sestup nezlomil. Chce přikoupit tři zahraniční kluby

26. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Internet nezapomíná. Prvotina Němá je o AI a generování erotiky

Internet nezapomíná. Prvotina Němá je o AI a generování erotiky

26. 6. 2026

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ředitel KVIFF Mucha: Vary jsou druhým nejstarším filmovým festivalem na světě. Otevřený je každému

Jak to vidí...: Ředitel KVIFF Mucha: Vary jsou druhým nejstarším filmovým festivalem na světě. Otevřený je každému

26. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Ředitel KVIFF Mucha: Vary jsou druhým nejstarším filmovým festivalem na světě. Otevřený je každému

Ředitel KVIFF Mucha: Vary jsou druhým nejstarším filmovým festivalem na světě. Otevřený je každému

26. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Dvakrát více stupňů než venku. V Třineckých železárnách kvůli horku zavádějí zvláštní opatření

Dvakrát více stupňů než venku. V Třineckých železárnách kvůli horku zavádějí zvláštní opatření

26. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Věštírna U dračího oka - 25.6.2026

Věštírna U dračího oka - 25.6.2026

26. 6. 2026

15 min

Obrázek epizody Začátek nové letní sezony. Vedoucí a organizátoři se v Rohozné připravují na první táborové turnusy

Začátek nové letní sezony. Vedoucí a organizátoři se v Rohozné připravují na první táborové turnusy

26. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Tropické teplo snižuje dojivost krav. V Klapém na Litoměřicku farmáři krávy ochlazují

Tropické teplo snižuje dojivost krav. V Klapém na Litoměřicku farmáři krávy ochlazují

26. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Plošné zákazy sociálních sítí nejsou ideální. Lepší je regulovat škodlivý obsah, říká dětský ombudsman

Plošné zákazy sociálních sítí nejsou ideální. Lepší je regulovat škodlivý obsah, říká dětský ombudsman

26. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Moč místo léků? Na sociálních sítích se šíří další nebezpečný nesmysl

Moč místo léků? Na sociálních sítích se šíří další nebezpečný nesmysl

26. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Vodáků je hodně, vody už tolik ne. Doporučila bych plastové kanoe, říká instruktorka

Vodáků je hodně, vody už tolik ne. Doporučila bych plastové kanoe, říká instruktorka

26. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Zbyněk Černík: Máme rádi zvířata

Ranní úvaha: Zbyněk Černík: Máme rádi zvířata

26. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Proč je lepší soláry a baterky místo Suezu vozit kolem celé Afriky? A jak si EU poradí bez Číny?

Proč je lepší soláry a baterky místo Suezu vozit kolem celé Afriky? A jak si EU poradí bez Číny?

26. 6. 2026

40 min