Obrázek epizody Při psaní začínám otázkou. Hledání nejednoznačných odpovědí v dětských knihách Enne Koens

Při psaní začínám otázkou. Hledání nejednoznačných odpovědí v dětských knihách Enne Koens

11. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Melancholie nejhezčí

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Melancholie nejhezčí

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (190) → Ondřej Klíma: Než hledat práci v prosinci, sbalil jsem batoh a cestoval

Dopravní podcast (190) → Ondřej Klíma: Než hledat práci v prosinci, sbalil jsem batoh a cestoval

11. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

Lukáš Jelínek: Ani reforma sociálních dávek se ministru Jurečkovi moc nepovedla

11. 2. 2025

3 min

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Jaroslav Fiedor: Zálohám jsme se vždycky smáli. Čekal jsem partu strejdů. Teď si sypu popel na hlavu. Nemohl jsem je unavit | ZÁLOŽKY

Jaroslav Fiedor: Zálohám jsme se vždycky smáli. Čekal jsem partu strejdů. Teď si sypu popel na hlavu. Nemohl jsem je unavit | ZÁLOŽKY

11. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Buď se sníží standard, nebo si všichni připlatí. Jinak důchody neudržíme, říká expert

Buď se sníží standard, nebo si všichni připlatí. Jinak důchody neudržíme, říká expert

11. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Buď se sníží standard, nebo si všichni připlatí. Jinak důchody neudržíme, říká expert

Buď se sníží standard, nebo si všichni připlatí. Jinak důchody neudržíme, říká expert

11. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

Co ukázaly Švédské hry a jak se v průběhu let proměnil přímý přenos?

11. 2. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Trump boří woke a klima agendu progresivní levice. Proč se všichni podvolují a nikdo neprotestuje?

Trump boří woke a klima agendu progresivní levice. Proč se všichni podvolují a nikdo neprotestuje?

11. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Zatopíme si ještě v kotlích a kamnech? Jak je to ve skutečnosti s návrhem z Bruselu

Zatopíme si ještě v kotlích a kamnech? Jak je to ve skutečnosti s návrhem z Bruselu

11. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Člověk nebo umělá inteligence? Léčit závislosti jde i online, má to ale svá pravidla

Člověk nebo umělá inteligence? Léčit závislosti jde i online, má to ale svá pravidla

11. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Kompas EU je příliš široký. Stačilo by méně ráznějších kroků

Peníze a vliv: Kompas EU je příliš široký. Stačilo by méně ráznějších kroků

11. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Kompas EU je příliš široký. Stačilo by méně ráznějších kroků

Peníze a vliv: Kompas EU je příliš široký. Stačilo by méně ráznějších kroků

11. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody STORYTIME: Infiltrovaly jsme se do církve Lady Ziky | Podcast Filtr

STORYTIME: Infiltrovaly jsme se do církve Lady Ziky | Podcast Filtr

11. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Kůl je cool. Stát chce podpořit stavby ze dřeva. Změní se striktní předpisy a zvažují se i dotace

Kůl je cool. Stát chce podpořit stavby ze dřeva. Změní se striktní předpisy a zvažují se i dotace

11. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Policajt

Policajt

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Globalizace

Globalizace

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Korporace

Korporace

11. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Foltýnovské svině

Foltýnovské svině

11. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Vyrost jsem na systému

Vyrost jsem na systému

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Tiktokom sa šíri výzva, deti sa otrávia paracetamolom (11. 2. 2025)

Tiktokom sa šíri výzva, deti sa otrávia paracetamolom (11. 2. 2025)

11. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody My jsme politici

My jsme politici

11. 2. 2025

6 min