Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mokrý den otevřených dveří. Observatoř u Košetic představila čtvrtkilometru vysoký stožár. Je v mlze

Mokrý den otevřených dveří. Observatoř u Košetic představila čtvrtkilometru vysoký stožár. Je v mlze

21. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

Host Radiožurnálu: Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

21. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

21. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

21. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Roubenky pro ptáky, Častolovice se těší na Velikonoce a Dotek starých časů. NEJ reportáže týdne

Roubenky pro ptáky, Častolovice se těší na Velikonoce a Dotek starých časů. NEJ reportáže týdne

21. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Přemek Forejt v podcastu Na jedné vlně: Proč by dnes nešel do MasterChefa, jak zvládá tlak Michelinu a proč „umět vařit je frajeřina“

Přemek Forejt v podcastu Na jedné vlně: Proč by dnes nešel do MasterChefa, jak zvládá tlak Michelinu a proč „umět vařit je frajeřina“

21. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Picasso se po 30 letech vrací do Ostravy. Jeho díla bude vystavovat Dům umění

Picasso se po 30 letech vrací do Ostravy. Jeho díla bude vystavovat Dům umění

21. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Jak se stal z pana Nikdo pan Někdo? A měli Tutti Frutti raději děti, nebo dospělé?

Jak se stal z pana Nikdo pan Někdo? A měli Tutti Frutti raději děti, nebo dospělé?

21. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Co dokážou neviditelní roboti ve vesmíru? A jak vypadá život s klastrovou bolestí?

Magazín Experiment: Co dokážou neviditelní roboti ve vesmíru? A jak vypadá život s klastrovou bolestí?

21. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Vladimír Orth: Keď pustia ruskú ropu, bude spokojná celá Európa. Ropa je oveľa viac ako len palivo pre autá (podcast Autobazar.EU)

Vladimír Orth: Keď pustia ruskú ropu, bude spokojná celá Európa. Ropa je oveľa viac ako len palivo pre autá (podcast Autobazar.EU)

21. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Hradecké minuty! Hradečtí ponocní - strážci města

Hradecké minuty! Hradečtí ponocní - strážci města

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Plním hermelíny, loupu buřty.“ Petr s Downovým syndromem je jeden z nejlepších v sociálním podniku

Seriál Radiožurnálu: „Plním hermelíny, loupu buřty.“ Petr s Downovým syndromem je jeden z nejlepších v sociálním podniku

21. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Neznámý příběh Kinského: „Psal jsem reklamy na prací prášky“

Neznámý příběh Kinského: „Psal jsem reklamy na prací prášky“

21. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Triatlonová kavárna #44 (host: Patrik Vebr - budoucí maratonský olympionik?)

Triatlonová kavárna #44 (host: Patrik Vebr - budoucí maratonský olympionik?)

21. 3. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Fyzická příprava. AZ od A do Z | 3/6

Fyzická příprava. AZ od A do Z | 3/6

21. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Putin že je válečný zločinec? Šup s tebou do blázince!

Putin že je válečný zločinec? Šup s tebou do blázince!

21. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Pod čarou: Nejde vám obnovit uložená pozice? Válka není videohra

Pod čarou: Nejde vám obnovit uložená pozice? Válka není videohra

21. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Stovky divočáků po celém Česku letos prošly testy na Aujeszkyho chorobu, protilátky má každý třetí

Stovky divočáků po celém Česku letos prošly testy na Aujeszkyho chorobu, protilátky má každý třetí

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Adam Hagara o podmienkach na Slovensku, inšpirácii od Liuovej, študovaní na FIIT aj Montreale

Adam Hagara o podmienkach na Slovensku, inšpirácii od Liuovej, študovaní na FIIT aj Montreale

21. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Umělá inteligence pomáhá obcím na Žďársku skládat hymny. Ty hrají v obecním rozhlase i na plesech

Umělá inteligence pomáhá obcím na Žďársku skládat hymny. Ty hrají v obecním rozhlase i na plesech

21. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Anarchoagorismus (a seberozvoj) pro brněnskou Ambasádu

Anarchoagorismus (a seberozvoj) pro brněnskou Ambasádu

21. 3. 2026

2 hod 1 min

Obrázek epizody Základy RAKOUSKÉ EKONOMICKÉ ŠKOLY a libertariánství

Základy RAKOUSKÉ EKONOMICKÉ ŠKOLY a libertariánství

21. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody Kdyby Češi investovali jako Němci, byli by až o šest bilionů bohatší

Kdyby Češi investovali jako Němci, byli by až o šest bilionů bohatší

21. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Irena byla v New Yorku, volby v Nepálu, registr financování ze zahraniční pro neziskovky a den krojů ve Sněmovně

Irena byla v New Yorku, volby v Nepálu, registr financování ze zahraniční pro neziskovky a den krojů ve Sněmovně

21. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Holinová, Koník: Ak vyšetrujú Ferenčáka, mali by aj Kmeca, Šaška a Tomáša

Holinová, Koník: Ak vyšetrujú Ferenčáka, mali by aj Kmeca, Šaška a Tomáša

21. 3. 2026

45 min