Obrázek epizody Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

16. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

16. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody 16. 3. 2025: Peníze na prevenci – RFE bez peněz – Tragický požár diskotéky

16. 3. 2025: Peníze na prevenci – RFE bez peněz – Tragický požár diskotéky

16. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Kamil Střihavka, zpěvák (16. 3. 2025)

Kamil Střihavka, zpěvák (16. 3. 2025)

16. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Promluva při polední modlitbě 16.03.2025

Promluva při polední modlitbě 16.03.2025

16. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Premier League byl můj sen, z přestupu z Lazia mi bylo ale do pláče, se sportovním ředitelem jsme se chytli pod krkem, říká Kozák

Premier League byl můj sen, z přestupu z Lazia mi bylo ale do pláče, se sportovním ředitelem jsme se chytli pod krkem, říká Kozák

16. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Host týdne: Winy Maas – nizozemský architekt o české architektuře | 16. 3. 2025

Host týdne: Winy Maas – nizozemský architekt o české architektuře | 16. 3. 2025

16. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Protesty zemědělců, kontroly ve velkochovech | Marek Výborný (KDU-ČSL) a Margita Balaštíková (ANO) | 16. 3. 2025

Protesty zemědělců, kontroly ve velkochovech | Marek Výborný (KDU-ČSL) a Margita Balaštíková (ANO) | 16. 3. 2025

16. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

16. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

16. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody 16. března: Jan Lipavský, Radek Vondráček, Jaroslav Foldyna, Danuše Nerudová, Mikuláš Bek, Robert Plaga

16. března: Jan Lipavský, Radek Vondráček, Jaroslav Foldyna, Danuše Nerudová, Mikuláš Bek, Robert Plaga

16. 3. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Novela trestního zákoníku, ochrana dětí před predátory | Pavel Blažek (ODS) a Helena Válková (ANO) | 16. 3. 2025

Novela trestního zákoníku, ochrana dětí před predátory | Pavel Blažek (ODS) a Helena Válková (ANO) | 16. 3. 2025

16. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Mrtvý intelektuál, který předpověděl trumpismus

16. 3. 2025

4 min

16. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

Apolena Rychlíková: Duševně nemocní a závislí zaslouží podporu. Ne zavírání na „wellness“ farmách

16. 3. 2025

3 min

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Vávra: Kolik vydrží demokracie

Názory a argumenty: Jan Vávra: Kolik vydrží demokracie

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

Názory a argumenty: Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

Názory a argumenty: Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

Ondřej Soukup: Transakční politiku nepěstují jen ve Spojených státech

16. 3. 2025

3 min

16. 3. 2025

3 min

16. 3. 2025

3 min

16. 3. 2025

3 min