Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Korupcia a peniaze sa stali štátnou ideou. Prečo je zo Slovenska Zlaté teľa? Pýta sa František Mikloško

Korupcia a peniaze sa stali štátnou ideou. Prečo je zo Slovenska Zlaté teľa? Pýta sa František Mikloško

24. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Ceny potravin – Plán na zrušení části televizních a rozhlasových poplatků – Největší zásah policie v českém fotbale – 10 let od rozsudku nad Karadžičem

Ceny potravin – Plán na zrušení části televizních a rozhlasových poplatků – Největší zásah policie v českém fotbale – 10 let od rozsudku nad Karadžičem

24. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Za Trumpovu a Netanjahuovu válku v Íránu bude platit celý svět

Za Trumpovu a Netanjahuovu válku v Íránu bude platit celý svět

24. 3. 2026

1 hod 32 min

Obrázek epizody Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

24. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

24. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

Host Radiožurnálu: Anna K: Koncertování je pro mě živá voda, fanoušci můj život

24. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Hovory: Nenávist na sítích šíří i oběti, je to forma stockholmského syndromu, říká režisérka Čechová

Hovory: Nenávist na sítích šíří i oběti, je to forma stockholmského syndromu, říká režisérka Čechová

24. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Nenávist na sítích šíří i oběti, je to forma stockholmského syndromu, říká režisérka Čechová

Nenávist na sítích šíří i oběti, je to forma stockholmského syndromu, říká režisérka Čechová

24. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Škrty v příjmech veřejnoprávních médií

Škrty v příjmech veřejnoprávních médií

24. 3. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Koloveč pamatuje obrovský požár. Shořelo více než 50 domů

Koloveč pamatuje obrovský požár. Shořelo více než 50 domů

24. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Ex libris: Kdo byli poslední obránci protektorátu? Sotva zletilí chlapci z Dobrovolnické svatováclavské roty

Ex libris: Kdo byli poslední obránci protektorátu? Sotva zletilí chlapci z Dobrovolnické svatováclavské roty

24. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody 24. 3. 2026: Fotbalový korupční skandál – Boje na Blízkém východě – Obvinění z terorismu

24. 3. 2026: Fotbalový korupční skandál – Boje na Blízkém východě – Obvinění z terorismu

24. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Demonstrace proti Babišovi byla OBROVSKÁ! | DEBACL

Demonstrace proti Babišovi byla OBROVSKÁ! | DEBACL

24. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody Radek Koten  /SPD/, místopředseda sněmovního výboru pro bezpečnost (24. 3. 2026)

Radek Koten /SPD/, místopředseda sněmovního výboru pro bezpečnost (24. 3. 2026)

24. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Vykácení stromů na kopci Špičák otevřelo po desítkách let výhled na Českou Lípu a okolí

Vykácení stromů na kopci Špičák otevřelo po desítkách let výhled na Českou Lípu a okolí

24. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Andrej Babiš: Chválím policii i mezinárodní spolupráci

Andrej Babiš: Chválím policii i mezinárodní spolupráci

24. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

24. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

24. 3. 2026

19 min

24. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

Jde o zastrašování. Okamurův návrh by znamenal kolaps médií veřejné služby, shodují se ředitelé

24. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Trunda k obřímu skandálu: Match-fixing musíme z fotbalu vymýtit. FAČR je v kauze iniciátorem | První dojem

Trunda k obřímu skandálu: Match-fixing musíme z fotbalu vymýtit. FAČR je v kauze iniciátorem | První dojem

24. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody 24. března 2026: Dnes jsem jako senátor & Do školy vznášedlem & Fotbalový zápas U13 - MFK Dobříš–ČLU Beroun

24. března 2026: Dnes jsem jako senátor & Do školy vznášedlem & Fotbalový zápas U13 - MFK Dobříš–ČLU Beroun

24. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Jak dlouho trvá váš obvyklý hovor? | 23. 03. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Jak dlouho trvá váš obvyklý hovor? | 23. 03. 2026

24. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Co se vám vybaví, když se řekne jaro? | 20. 03. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Co se vám vybaví, když se řekne jaro? | 20. 03. 2026

24. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Čím jste chtěli být jako malí? | 19. 03. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Čím jste chtěli být jako malí? | 19. 03. 2026

24. 3. 2026

1 hod 4 min