Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hradec Králové chystá ochranu Plotišť před záplavami, oblast loni čtyřikrát vyplavila říčka Melounka

Hradec Králové chystá ochranu Plotišť před záplavami, oblast loni čtyřikrát vyplavila říčka Melounka

13. 4. 2025

20 sec

Obrázek epizody Tereza Kerndlová dojemně o nemoci rodičů, novém domově u moře a životě po boku manžela

Tereza Kerndlová dojemně o nemoci rodičů, novém domově u moře a životě po boku manžela

13. 4. 2025

48 min

Obrázek epizody Dagmar Ruščáková: Když hřebci tančí

Dagmar Ruščáková: Když hřebci tančí

13. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Čítanie na nedeľu: Zomrel a skoro nik sa k nemu nehlásil. Kryla posmrtne zneužívali dezinformátori

Čítanie na nedeľu: Zomrel a skoro nik sa k nemu nehlásil. Kryla posmrtne zneužívali dezinformátori

13. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O LibertyConu a SfL s Honzou Mošovským

Studio Svobodného přístavu: O LibertyConu a SfL s Honzou Mošovským

13. 4. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody 12. 4. 2025: Ruské útoky na Ukrajině – Výdaje na obranu – Jarní trhy

12. 4. 2025: Ruské útoky na Ukrajině – Výdaje na obranu – Jarní trhy

12. 4. 2025

48 min

Obrázek epizody Barbara Nesvadbová, spisovatelka a filantropka (12. 4. 2025)

Barbara Nesvadbová, spisovatelka a filantropka (12. 4. 2025)

12. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Komentář Vatikánského rozhlasu 12.04.2025

Komentář Vatikánského rozhlasu 12.04.2025

12. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Lubica Bergmanová

Výběr událostí posledních sedmi dnů připravila Lubica Bergmanová

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

„Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

„Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Historie Plus: Ženy na politickém poli středověku? Zakládaly kláštery i vystupovaly na podporu reformačních hnutí

Historie Plus: Ženy na politickém poli středověku? Zakládaly kláštery i vystupovaly na podporu reformačních hnutí

12. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak vyjednávat s Putinem

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak vyjednávat s Putinem

12. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Knížky Plus: U příležitosti 220. výročí narození Hanse Christiana Andersena vyšel v češtině  úplně první kompletní soubor jeho pohádek a příběhů, včetně nově objevených

Knížky Plus: U příležitosti 220. výročí narození Hanse Christiana Andersena vyšel v češtině  úplně první kompletní soubor jeho pohádek a příběhů, včetně nově objevených

12. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Propad cen ropy a ruské ekonomické perspektivy

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Propad cen ropy a ruské ekonomické perspektivy

12. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Patricií Polanskou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Patricií Polanskou

12. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Mezi námi: Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

Mezi námi: Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Nejsem zhrzená. Senátorka Šípová vysvětluje, proč opustila Piráty

Nejsem zhrzená. Senátorka Šípová vysvětluje, proč opustila Piráty

12. 4. 2025

29 min