Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Patricií Polanskou

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Patricií Polanskou

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Kolíková: Celý trestný proces máme  nastavený zle. Kajúcnikom sa vláda venuje až príliš detailne

Kolíková: Celý trestný proces máme nastavený zle. Kajúcnikom sa vláda venuje až príliš detailne

26. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Šikana občanů, řekl k zákonu „o neziskovkách“ Dvořák. Šíříte dezinformace, opáčil Vondráček

Šikana občanů, řekl k zákonu „o neziskovkách“ Dvořák. Šíříte dezinformace, opáčil Vondráček

26. 3. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Smejkal: Očkovací strategie má smysl. Nikdo nikoho nenutí, doporučujeme na základě vědy

Osobnost Plus: Smejkal: Očkovací strategie má smysl. Nikdo nikoho nenutí, doporučujeme na základě vědy

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Smejkal: Očkovací strategie má smysl. Nikdo nikoho nenutí, doporučujeme na základě vědy

Smejkal: Očkovací strategie má smysl. Nikdo nikoho nenutí, doporučujeme na základě vědy

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Elektronika může do konce roku zdražit o desítky procent, říká šéf řetězce

Elektronika může do konce roku zdražit o desítky procent, říká šéf řetězce

26. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Plody posedlosti Jaroslavy Mačkové. Sbírka básní o pocitech z mezilidských vztahů a zažitých příběhů

Plody posedlosti Jaroslavy Mačkové. Sbírka básní o pocitech z mezilidských vztahů a zažitých příběhů

26. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

Pro a proti: Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

Pro a proti: Tureček: Nezdá se mi, že by byl Írán osvobozen. Žantovský: Chaos může prospět odpůrcům režimu

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

26. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

26. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

Host Radiožurnálu: Recepty na jarní detox a dobrý život? Často musíme jít i přes mírnou bolest, říká Marie Skalská

26. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody SHARE: Dokázal to. Slovenské lietajúce auto mieri do výroby

SHARE: Dokázal to. Slovenské lietajúce auto mieri do výroby

26. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Nedokáže to každý. Tresty jsem sbíral kvůli odlišným názorům, říká bouřlivák Lakatoš

Nedokáže to každý. Tresty jsem sbíral kvůli odlišným názorům, říká bouřlivák Lakatoš

26. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Citlivé zpovědi jednoho blázna. Autor se vypsal z bipolární poruchy

Citlivé zpovědi jednoho blázna. Autor se vypsal z bipolární poruchy

26. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Grinitalks #027 – Petr Konvalinka: Je potřeba podnítit zájem o stavebnictví

Grinitalks #027 – Petr Konvalinka: Je potřeba podnítit zájem o stavebnictví

26. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Rajčaťáci a banáni. Nová audiokniha pro nevidomé pomáhá dětem s učením Braillova písma

Rajčaťáci a banáni. Nová audiokniha pro nevidomé pomáhá dětem s učením Braillova písma

26. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

Řečí peněz: Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

Řečí peněz: Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

Ekonom Bureš: Ať vláda hlavně nic nevymýšlí sama bez Evropy

26. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.3.2026

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.3.2026

26. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 25. 03. 2026

Okénko Moravskoslezského kraje | 25. 03. 2026

26. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Škodu za pět milionů způsobil lesní požár. Hořelo na svahu mezi Vyskytnou nad Jihlavou a Ježenou

Škodu za pět milionů způsobil lesní požár. Hořelo na svahu mezi Vyskytnou nad Jihlavou a Ježenou

26. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Sekuriťák z kauzy Chappell Roans vs 11 letá holčička se k celé věci konečně vyjádřil. První trailer na seriál Harry Potter je venku a nevypadá vůbec špatně.

Sekuriťák z kauzy Chappell Roans vs 11 letá holčička se k celé věci konečně vyjádřil. První trailer na seriál Harry Potter je venku a nevypadá vůbec špatně.

26. 3. 2026

33 min