Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jiří Pehe: Strmý pád podpory pro Trumpa je reakcí na chaos, autoritářství a ekonomický rozvrat

Názory a argumenty: Jiří Pehe: Strmý pád podpory pro Trumpa je reakcí na chaos, autoritářství a ekonomický rozvrat

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Jan Souček to nejspíš má spočítané. Našli jsme ale novou hlavu ČT, vsadili byste si na ni?

Jan Souček to nejspíš má spočítané. Našli jsme ale novou hlavu ČT, vsadili byste si na ni?

1. 5. 2025

36 min

Obrázek epizody Jan Souček to nejspíš má spočítané. Našli jsme ale novou hlavu ČT, vsadili byste si na ni?

Jan Souček to nejspíš má spočítané. Našli jsme ale novou hlavu ČT, vsadili byste si na ni?

1. 5. 2025

36 min

Obrázek epizody Briefing #85: Energetická soustava ve Španělsku je vinou OZE málo odolná. Evropu zachránila nukleární Francie.

Briefing #85: Energetická soustava ve Španělsku je vinou OZE málo odolná. Evropu zachránila nukleární Francie.

1. 5. 2025

18 min

Obrázek epizody Zoo Bojnice prijala 2 medvedie mláďatá. Vo Vysokých Tatrách platí okrem klasickej aj jarná uzávera chodníkov (EKOnews)

Zoo Bojnice prijala 2 medvedie mláďatá. Vo Vysokých Tatrách platí okrem klasickej aj jarná uzávera chodníkov (EKOnews)

1. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Historik Horička: Gottwaldov „demokrat“ Ševčík pomohol komunistom zničiť svoju stranu zvnútra

Historik Horička: Gottwaldov „demokrat“ Ševčík pomohol komunistom zničiť svoju stranu zvnútra

1. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody 5:59 v originále: Ian Bremmer on Trump and kleptocracy

5:59 v originále: Ian Bremmer on Trump and kleptocracy

1. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody 5:59 v originále: Ian Bremmer on Trump and kleptocracy

5:59 v originále: Ian Bremmer on Trump and kleptocracy

1. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody 400. Question Time: Has the US underestimated China?

400. Question Time: Has the US underestimated China?

1. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Speciál – 100 dnů Donalda Trumpa ve funkci prezidenta

Speciál – 100 dnů Donalda Trumpa ve funkci prezidenta

30. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Táto republika má podstatne väčšie problémy ako 20 vlkov a tisíc medveďov, hovorí Juraj Lukáč (Ekocast)

Táto republika má podstatne väčšie problémy ako 20 vlkov a tisíc medveďov, hovorí Juraj Lukáč (Ekocast)

30. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Asie v souvislostech 67 - 4/2025 - Celní válka, EU a Asie

Asie v souvislostech 67 - 4/2025 - Celní válka, EU a Asie

30. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Mám asi někde v sobě zakódováno, že musím sbírat umění, přiznává nejmladší z rodu Kodlů Jakub

Mám asi někde v sobě zakódováno, že musím sbírat umění, přiznává nejmladší z rodu Kodlů Jakub

30. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Komunisty jsme si zvolili sami. Nereformovatelná ČT. Blackout je důsledkem tmářství

Komunisty jsme si zvolili sami. Nereformovatelná ČT. Blackout je důsledkem tmářství

30. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Růst české ekonomiky ve stínu obchodní války - Vzniku nové německé vlády nic nebrání - Zvon: ze současnosti do doby druhé světové války

Růst české ekonomiky ve stínu obchodní války - Vzniku nové německé vlády nic nebrání - Zvon: ze současnosti do doby druhé světové války

30. 4. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Projekt Interhelpo? Dubčekův otec se z Kyrgyzstánu vrátil, jinak by ho Stalin nechal zastřelit

Zaostřeno: Projekt Interhelpo? Dubčekův otec se z Kyrgyzstánu vrátil, jinak by ho Stalin nechal zastřelit

30. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Projekt Interhelpo? Dubčekův otec se z Kyrgyzstánu vrátil, jinak by ho Stalin nechal zastřelit

Projekt Interhelpo? Dubčekův otec se z Kyrgyzstánu vrátil, jinak by ho Stalin nechal zastřelit

30. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody 30. 4. 2025: Růst HDP české ekonomiky – Zásah proti dealerům drog – Financování dostavby Dukovan

30. 4. 2025: Růst HDP české ekonomiky – Zásah proti dealerům drog – Financování dostavby Dukovan

30. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Jaroslava Rezlerová, prezidentka Asociace personalistů ČR, generální ředitelka ManpowerGroup (30. 4. 2025)

Jaroslava Rezlerová, prezidentka Asociace personalistů ČR, generální ředitelka ManpowerGroup (30. 4. 2025)

30. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Jaroslav Šebek: Konkláve pozdrží vzájemná neznalost kardinálů

Jaroslav Šebek: Konkláve pozdrží vzájemná neznalost kardinálů

30. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

30. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

30. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

Šéf ČT Souček: Rezignaci nezvažuji, splnil jsem roli nárazníku

30. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Katecheze při generální audienci 30.04.2025

Katecheze při generální audienci 30.04.2025

30. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody V čem Kometa zaskočila favority na titul a jaký vztah má k reprezentaci Pastrňák?

V čem Kometa zaskočila favority na titul a jaký vztah má k reprezentaci Pastrňák?

30. 4. 2025

1 hod 3 min