Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří Pehe: Příměří mezi USA a Íránem kolabuje

Jiří Pehe: Příměří mezi USA a Íránem kolabuje

9. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody POHLED: Nadržuje FIFA Messimu, Ronaldovi a Trumpově Americe? Letošní šampionát naboural integritu

POHLED: Nadržuje FIFA Messimu, Ronaldovi a Trumpově Americe? Letošní šampionát naboural integritu

9. 7. 2026

7 min

Obrázek epizody Jsou potřeba až dvě tuny kamene. U kostela v Luhačovicích vzniká velkoformátová mozaika

Jsou potřeba až dvě tuny kamene. U kostela v Luhačovicích vzniká velkoformátová mozaika

9. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Jan Darmovzal: Připoutali mě k židli a cítil jsem pach benzínu. Nevěděl jsem, kam zajdou

Jan Darmovzal: Připoutali mě k židli a cítil jsem pach benzínu. Nevěděl jsem, kam zajdou

9. 7. 2026

59 min

Obrázek epizody #14: Babiš hraje dvojí hru. Doma mluví proti Ukrajině, na Západě jeho hnutí otáčí

#14: Babiš hraje dvojí hru. Doma mluví proti Ukrajině, na Západě jeho hnutí otáčí

9. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Jak mohou ohrozit svět autonomní AI agenti? S etickým hackerem o umělé inteligenci, která nepůjde jednoduše vypnout

Jak mohou ohrozit svět autonomní AI agenti? S etickým hackerem o umělé inteligenci, která nepůjde jednoduše vypnout

9. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Ostravský spor obyvatel a řidičů. Majitelé silných aut je ruší svou hlučnou ‚noční zábavou‘

Ostravský spor obyvatel a řidičů. Majitelé silných aut je ruší svou hlučnou ‚noční zábavou‘

9. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Dává smysl menstruační volno? Zkušenosti ze zemí, kde už funguje, favorizují spíše jiný typ benefitu

Dává smysl menstruační volno? Zkušenosti ze zemí, kde už funguje, favorizují spíše jiný typ benefitu

9. 7. 2026

9 min

Obrázek epizody Dává smysl menstruační volno? Zkušenosti ze zemí, kde už funguje, favorizují spíše jiný typ benefitu

Dává smysl menstruační volno? Zkušenosti ze zemí, kde už funguje, favorizují spíše jiný typ benefitu

9. 7. 2026

9 min

9. 7. 2026

9 min

Obrázek epizody Aktivistka Hudáčeková: Bombica som verejne ponížila pred celým Slovenskom, to mi neodpustí

Aktivistka Hudáčeková: Bombica som verejne ponížila pred celým Slovenskom, to mi neodpustí

9. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody USA zase bombardujú Irán, a nevyhrávajú (9. 7. 2026)

USA zase bombardujú Irán, a nevyhrávajú (9. 7. 2026)

9. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody TRAILER : Debata s Filipem GRZNÁREM o vědě a zdravém životě

TRAILER : Debata s Filipem GRZNÁREM o vědě a zdravém životě

9. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Spokojený Trump a Česko bez kartáče? Jak rozluštit Ankaru

Spokojený Trump a Česko bez kartáče? Jak rozluštit Ankaru

9. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody 552. Trump's Red Card Saga and Germany's Far-Right Machine

552. Trump's Red Card Saga and Germany's Far-Right Machine

9. 7. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Padni komu padni LIVE: Osobní svědectví z Ankary. Babiš se na summitu NATO schovával Pavlovi

Padni komu padni LIVE: Osobní svědectví z Ankary. Babiš se na summitu NATO schovával Pavlovi

9. 7. 2026

1 hod 38 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

Vinohradská 12: Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

9. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

Válka Babiše a Pavla: Co se dělo v Ankaře?

9. 7. 2026

21 min

9. 7. 2026

21 min

9. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Závěry summitu NATO - Česko dopadlo ve výdajích na obranu nejhůř - Neshody ve vládě o penězích na zbraně pro Ukrajinu - Spory prezidenta s premiérem

Závěry summitu NATO - Česko dopadlo ve výdajích na obranu nejhůř - Neshody ve vládě o penězích na zbraně pro Ukrajinu - Spory prezidenta s premiérem

8. 7. 2026

1 hod

Obrázek epizody Hovory: Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

Hovory: Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

Dítě si buduje imunitu stravou, spánkem i infekcemi. Nepotřebuje ji posilovat uměle, říká lékařka

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Grok 4.5, GPT 5.6 a Fable 5 déle zdarma. Šílený týden v AI | Tomáš AI Podcast 🇨🇿

Grok 4.5, GPT 5.6 a Fable 5 déle zdarma. Šílený týden v AI | Tomáš AI Podcast 🇨🇿

8. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Hokejová sláva v Krkonoších. Pardubičtí mistři ukázali pohár, rozdali autogramy a suvenýry

Hokejová sláva v Krkonoších. Pardubičtí mistři ukázali pohár, rozdali autogramy a suvenýry

8. 7. 2026

2 min