Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: O všem, co se právě děje

9. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

Dvacet minut Radiožurnálu: Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

9. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

9. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

Landová: Rodinný dům má být povolený do třiceti dnů

9. 7. 2026

23 min

9. 7. 2026

23 min

9. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak „plán B“ zachránil Čechy před Trumpovým hněvem. Analytik hodnotí summit NATO

Jak „plán B“ zachránil Čechy před Trumpovým hněvem. Analytik hodnotí summit NATO

9. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Jak „plán B“ zachránil Čechy před Trumpovým hněvem. Analytik hodnotí summit NATO

Jak „plán B“ zachránil Čechy před Trumpovým hněvem. Analytik hodnotí summit NATO

9. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Po summitu NATO bude Česko znovu přispívat na Ukrajinu. Co na to SPD?

Po summitu NATO bude Česko znovu přispívat na Ukrajinu. Co na to SPD?

9. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Soud kvůli jediné větě a verdikt veřejnosti nad Klempířem

Soud kvůli jediné větě a verdikt veřejnosti nad Klempířem

9. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o dětských hřištích

Jablonecký magazín o dětských hřištích

9. 7. 2026

6 min

Obrázek epizody Po summitu NATO bude Česko znovu přispívat na Ukrajinu. Co na to SPD?

Po summitu NATO bude Česko znovu přispívat na Ukrajinu. Co na to SPD?

9. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Ficova politika je pre Slovensko bezpečnostnou hrozbou, tvrdí Jozef Bátora

Ficova politika je pre Slovensko bezpečnostnou hrozbou, tvrdí Jozef Bátora

9. 7. 2026

48 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

Host Radiožurnálu: Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

Vášáryová: Proč už nehraju? Děsila jsem se, že dokážu lidi manipulovat

9. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

Host Radiožurnálu: Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

Housle, traktor, střelba. Každý film mě naučí něco nového, říká herečka Pavla Gajdošíková

9. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Herečka Juliette Binocheová uvedla ve Varech tři filmy. Rozhovor s hvězdou festivalu

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Herečka Juliette Binocheová uvedla ve Varech tři filmy. Rozhovor s hvězdou festivalu

9. 7. 2026

9 min

Obrázek epizody KMM #11 | Muži a aktuality #3 | ATS Roadtrip DLC, GTA VI, Sex v manželství

KMM #11 | Muži a aktuality #3 | ATS Roadtrip DLC, GTA VI, Sex v manželství

9. 7. 2026

52 min

Obrázek epizody KVIFF: Seznam festivalové studio- Rohony

KVIFF: Seznam festivalové studio- Rohony

9. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Jak rozhýbat ztuhlé tělo

Vaše každodenní inspirace: Jak rozhýbat ztuhlé tělo

9. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: K čemu je sdílená suverenita

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: K čemu je sdílená suverenita

9. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: K čemu je sdílená suverenita

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: K čemu je sdílená suverenita

9. 7. 2026

4 min