Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #27 Pravej podcast: Smysl české diplomacie 🕊🇨🇿 Host: Jan Lipavský

#27 Pravej podcast: Smysl české diplomacie 🕊🇨🇿 Host: Jan Lipavský

4. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Expertka: Číně se hodí i zdánlivě banální informace. Útoků je víc, někdy je státy vůbec nezveřejní

Expertka: Číně se hodí i zdánlivě banální informace. Útoků je víc, někdy je státy vůbec nezveřejní

4. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Kajtárová z Markízy: Šikana aj mesiace klamstva. Odchádzam kvôli extrémnemu tlaku

Kajtárová z Markízy: Šikana aj mesiace klamstva. Odchádzam kvôli extrémnemu tlaku

4. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody Já jsem starý muž, bitcoinová kauza je naprosto nesrozumitelná, říká poslanec ODS

Já jsem starý muž, bitcoinová kauza je naprosto nesrozumitelná, říká poslanec ODS

4. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Blažek o bitcoinech šeptal jako o zábavné historce, taky se mi donesla, říká Benda

Blažek o bitcoinech šeptal jako o zábavné historce, taky se mi donesla, říká Benda

4. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

Dvacet minut Radiožurnálu: Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

Dvacet minut Radiožurnálu: Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

Sokol o bitcoinové kauze: Je to burleskní fraška. Dárcův motiv nechápu

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Rozhovor | Svědík: Oslovila mě vize Zbrojovky. V Brně chci znovu zažít vyprodaný stadion

Rozhovor | Svědík: Oslovila mě vize Zbrojovky. V Brně chci znovu zažít vyprodaný stadion

4. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Dankova výnimka z transakčnej dane oslobodí len mikroprevádzky a živnostníkov z donútenia

Dankova výnimka z transakčnej dane oslobodí len mikroprevádzky a živnostníkov z donútenia

4. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Lex Anička, dětský certifikát i nepřijatelnost fyzického trestání. Česko konečně mění přístup k nejmenším

Lex Anička, dětský certifikát i nepřijatelnost fyzického trestání. Česko konečně mění přístup k nejmenším

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Lex Anička, dětský certifikát i nepřijatelnost fyzického trestání. Česko konečně mění přístup k nejmenším

Lex Anička, dětský certifikát i nepřijatelnost fyzického trestání. Česko konečně mění přístup k nejmenším

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Zprávy+ 4. 6. 2025

Zprávy+ 4. 6. 2025

4. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Pataj: Ukrajinci Rusom ukázali, že nie sú v bezpečí ani hlboko na svojom území.

Pataj: Ukrajinci Rusom ukázali, že nie sú v bezpečí ani hlboko na svojom území.

4. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Elektrokola a elektrokoloběžky pod lupou

Vaše každodenní inspirace: Elektrokola a elektrokoloběžky pod lupou

4. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Zadowolony jak konfederata | Duży Pałac

Zadowolony jak konfederata | Duży Pałac

4. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Homfray: Kdo chce, ten může? Toto přesvědčení bychom měli nechat v devadesátkách

Homfray: Kdo chce, ten může? Toto přesvědčení bychom měli nechat v devadesátkách

4. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody 3. díl: Zdravotnictví

3. díl: Zdravotnictví

4. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-4.6.2025

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-4.6.2025

4. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody V letadle nově místa na stání!

V letadle nově místa na stání!

4. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Kuloáry | Andrej Babiš (ANO): Nechte nás po volbách vládnout, protože už máme tu zkušenost | 4. 6. 2025

Kuloáry | Andrej Babiš (ANO): Nechte nás po volbách vládnout, protože už máme tu zkušenost | 4. 6. 2025

4. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Budějovické Autis Centrum opouští městskou budovu, vyšetřuje ho policie. O služby klienti nepřijdou

Budějovické Autis Centrum opouští městskou budovu, vyšetřuje ho policie. O služby klienti nepřijdou

4. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Nástupce Bartošky Vary nepotřebují, vybudoval kvalitní tým, říká filmový kritik Jirsa, který byl i porotcem v Cannes

Nástupce Bartošky Vary nepotřebují, vybudoval kvalitní tým, říká filmový kritik Jirsa, který byl i porotcem v Cannes

4. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Drbohlav: Každý den míří na město Sumy ruské drony

Interview Plus: Drbohlav: Každý den míří na město Sumy ruské drony

4. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Drbohlav: Každý den míří na město Sumy ruské drony

Drbohlav: Každý den míří na město Sumy ruské drony

4. 6. 2025

26 min