Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Město v lesích. Týniště nad Orlicí leží v srdci úžasné přírody, můžete vyrážet na hvězdicové výlety

Město v lesích. Týniště nad Orlicí leží v srdci úžasné přírody, můžete vyrážet na hvězdicové výlety

10. 7. 2026

10 min

Obrázek epizody Vede nás k tomu hlavně zájem veřejnosti, říká hydrobiolog. Začalo mapování výskytu sinic na Lipně

Vede nás k tomu hlavně zájem veřejnosti, říká hydrobiolog. Začalo mapování výskytu sinic na Lipně

10. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody RASISMUS VŮČI MBAPPÉMU - ŠIMPANZ, KTERÝ BYL Z KOKOSU | mistrovství světa, Ankara | V Pokoji #222

RASISMUS VŮČI MBAPPÉMU - ŠIMPANZ, KTERÝ BYL Z KOKOSU | mistrovství světa, Ankara | V Pokoji #222

10. 7. 2026

37 min

Obrázek epizody Bez čipu a registrace hrozí majitelům psů vysoké pokuty, upozorňuje veterinářka

Bez čipu a registrace hrozí majitelům psů vysoké pokuty, upozorňuje veterinářka

10. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Online Plus: Chat Control se vrací. Koubský: Prosadili to z naivity, nebo chtějí vědět, o čem si povídáme?

Online Plus: Chat Control se vrací. Koubský: Prosadili to z naivity, nebo chtějí vědět, o čem si povídáme?

10. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Antonio Šoposki: Seriál Filter může být symbolem odboje proti nechutné rétorice politiků vůči queer lidem

Antonio Šoposki: Seriál Filter může být symbolem odboje proti nechutné rétorice politiků vůči queer lidem

10. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Co se děje s Británií? Přežije aspoň BBC?

Co se děje s Británií? Přežije aspoň BBC?

10. 7. 2026

52 min

Obrázek epizody #ExploreŠkoda News: Přípravy 11. žákovského vozu, oslavujícího 100 let vzdělávání Škoda, jsou v plném proudu

#ExploreŠkoda News: Přípravy 11. žákovského vozu, oslavujícího 100 let vzdělávání Škoda, jsou v plném proudu

10. 7. 2026

40 sec

Obrázek epizody Nová éra krypta. Regulace míchá trhem, bitcoin pořád nervózně přešlapuje

Nová éra krypta. Regulace míchá trhem, bitcoin pořád nervózně přešlapuje

10. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody První epizoda nám trvala 26 hodin, začátky byly strašné, říká oceněný moderátor Skalický

První epizoda nám trvala 26 hodin, začátky byly strašné, říká oceněný moderátor Skalický

10. 7. 2026

48 min

Obrázek epizody Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

10. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

10. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

Host Radiožurnálu: Helena Třeštíková: Moje zásada je být co nejpravdivější. A s Bárou to šlo úžasně, ona taková je

10. 7. 2026

32 min

Obrázek epizody Chodí na kopec a dávají mobil na dveře. Na Frýdecku-Místecku se potýkají se špatným signálem

Chodí na kopec a dávají mobil na dveře. Na Frýdecku-Místecku se potýkají se špatným signálem

10. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody ZOOM: Rozhodnutí Ústavního soudu se dají kritizovat, říká Macháček.

ZOOM: Rozhodnutí Ústavního soudu se dají kritizovat, říká Macháček.

10. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Staré dluhy s novým zákonem nezaniknou. Rédová dává dlužníkům ČT falešnou naději

Staré dluhy s novým zákonem nezaniknou. Rédová dává dlužníkům ČT falešnou naději

10. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Hvězdárna na Hněvíně v Mostě nabízí přes léto zájemcům pozorování oblohy i ve všední dny

Hvězdárna na Hněvíně v Mostě nabízí přes léto zájemcům pozorování oblohy i ve všední dny

10. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Střelba, ukázky kožešin a bylin. Myslivecký tábor na Náchodsku učí děti základy myslivosti i péče o…

Střelba, ukázky kožešin a bylin. Myslivecký tábor na Náchodsku učí děti základy myslivosti i péče o…

10. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Międzylesie je ze tří stran obklopeno Českem. Jméno však evokuje dávný pohraniční hvozd

Międzylesie je ze tří stran obklopeno Českem. Jméno však evokuje dávný pohraniční hvozd

10. 7. 2026

8 min

Obrázek epizody Prudník založil kdysi Vok I. z Rožmberka. Část jeho hradu zde dodnes stojí

Prudník založil kdysi Vok I. z Rožmberka. Část jeho hradu zde dodnes stojí

10. 7. 2026

8 min

Obrázek epizody Poslat vláčky na velké kolejiště můžete ve Veselí nad Lužnicí. K tomu muzeum nabízí i další výstavy

Poslat vláčky na velké kolejiště můžete ve Veselí nad Lužnicí. K tomu muzeum nabízí i další výstavy

10. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Pogačar daleko před ostatními. Rozhodl Tourmalet závod? | TdF #06

Pogačar daleko před ostatními. Rozhodl Tourmalet závod? | TdF #06

10. 7. 2026

37 min

Obrázek epizody Tady není místo, kde by si člověk mohl odpočinout, říká jezdec. O víkendu se koná Rally Bohemia

Tady není místo, kde by si člověk mohl odpočinout, říká jezdec. O víkendu se koná Rally Bohemia

10. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Karlovarský festival uvedl po 30 letech film Šeptej. „Já takový mimoň opravdu byla,“ přiznává Dyková

Seriál Radiožurnálu: Karlovarský festival uvedl po 30 letech film Šeptej. „Já takový mimoň opravdu byla,“ přiznává Dyková

10. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Symbol Hořic i státnosti. Základní kámen Masarykovy věže samostatnosti byl položen před 100 lety

Symbol Hořic i státnosti. Základní kámen Masarykovy věže samostatnosti byl položen před 100 lety

10. 7. 2026

2 min