Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Pelmeně zůstanou.“ V drážďanské kuchyni je spolu vaří Rus a Ukrajinky

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Pelmeně zůstanou.“ V drážďanské kuchyni je spolu vaří Rus a Ukrajinky

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Práci lidem nevezmou AI a roboti, ale technologické firmy. Pomůže zdanění a nepodmíněný příjem?

Práci lidem nevezmou AI a roboti, ale technologické firmy. Pomůže zdanění a nepodmíněný příjem?

21. 5. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Práci lidem nevezmou AI a roboti, ale technologické firmy. Pomůže zdanění a nepodmíněný příjem?

Práci lidem nevezmou AI a roboti, ale technologické firmy. Pomůže zdanění a nepodmíněný příjem?

21. 5. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Márdi: Ideál je nejpestřejší deska v historii Vypsané fixy, koncert je nejlepší okamžik celého dne

Márdi: Ideál je nejpestřejší deska v historii Vypsané fixy, koncert je nejlepší okamžik celého dne

21. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

Názory a argumenty: Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

Názory a argumenty: Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

21. 5. 2026

3 min

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Kožní nádor patří k těm nejčastějším. Šumperští lékaři na preventivní akci vyšetřili desítky lidí

Kožní nádor patří k těm nejčastějším. Šumperští lékaři na preventivní akci vyšetřili desítky lidí

21. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

Matěj Schneider: Levice v USA řeší, jak naložit s někdejšími Trumpovými spojenci

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Komentované prohlídky nebo výtvarné dílny po otevírací době. Muzejní noc odstartuje i v okolí Liber…

Komentované prohlídky nebo výtvarné dílny po otevírací době. Muzejní noc odstartuje i v okolí Liber…

21. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody #07: Malé farmy končí. Nová Válka s mloky o oligarchii a rétorice totality

#07: Malé farmy končí. Nová Válka s mloky o oligarchii a rétorice totality

21. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Ostrý vzkaz Aleše Michla. Řekl víc, než chtěl?

Ostrý vzkaz Aleše Michla. Řekl víc, než chtěl?

21. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody „No tak mi povídejte o opicích.“ Za rasismem jsou zlomení lidé, říká Ben Cristovao

„No tak mi povídejte o opicích.“ Za rasismem jsou zlomení lidé, říká Ben Cristovao

21. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody „No tak mi povídejte o opicích.“ Za rasismem jsou zlomení lidé, říká Ben Cristovao

„No tak mi povídejte o opicích.“ Za rasismem jsou zlomení lidé, říká Ben Cristovao

21. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody ‚Každý by tu chtěl bydlet.‘ Britský velvyslanec Matt Field navštívil České Budějovice

‚Každý by tu chtěl bydlet.‘ Britský velvyslanec Matt Field navštívil České Budějovice

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody AI masovou armádu nezaměstnaných nevytvoří

AI masovou armádu nezaměstnaných nevytvoří

21. 5. 2026

8 min

Obrázek epizody Pataj: Ruskí vojnoví blogeri sú v panike

Pataj: Ruskí vojnoví blogeri sú v panike

21. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Episode 82. Do Ruska emigrují hledači tradičních hodnot i z Česka

Episode 82. Do Ruska emigrují hledači tradičních hodnot i z Česka

21. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Záchrana ekonomiky sa opäť odkladá (21. 5. 2026)

Záchrana ekonomiky sa opäť odkladá (21. 5. 2026)

21. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Pacient na Bulovce: Máme se bát eboly?

Pacient na Bulovce: Máme se bát eboly?

21. 5. 2026

22 min

Obrázek epizody Pacient na Bulovce: Máme se bát eboly?

Pacient na Bulovce: Máme se bát eboly?

21. 5. 2026

22 min

Obrázek epizody 535. The Ebola Outbreak and the British Far-Right’s Next Move

535. The Ebola Outbreak and the British Far-Right’s Next Move

21. 5. 2026

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Trump, Vrbětice a exšéf agentů MI6

Vinohradská 12: Trump, Vrbětice a exšéf agentů MI6

21. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Trump, Vrbětice a exšéf agentů MI6